Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

güncelleme malesef ben regl oldum inşallah gelecek ay

Sebebsz inferlite dedi doktor Boyel cok hastam var degerleri gzl ama gebe kalamayan dedi en son gttigim doktr artik zman kaybetme dedi yaşim 30tedaviye başlasamda bi iki senede oyle gidiyor ztn ilacti igneydi derken.
Bir an once basla canim aşılama da olsa dene. Sonucta hepsi birer deneyim bunlarin. Bende aşılama yaptirdim hatta bence o surecte kullanilan ilaclarin faydasi da oluyor benin düşüncem.

Belki yerleşme kanamasıdır bence kan ver en azından kafan daha rahat olur adet söktürücü kullanırsın ben olsam kesinlikle giderim yeni ay yeni umutlar

O
O zman şu an gitsem ucretli yaparlar 3sene olmadigi icin o zmn 5ay daha dayancam yada özele gidicem

Bana vajinal ulturason değilde normal ulturosanla baktı kist yok dedi o yüzden pcos tanısı koymadı bu doğru mu çünkü regl gecikmem oluyorü
Kistler üstten ultrasonla belli olamayabiliyorlar ne yazık ki. Evlisiniz vajinal kontrol yaptırmanız en sağlıklı ve doğru sonuca götürecektir sizi. Her düzensiz gecikme pcos olmuyor yakın bikaç tanıdığım var düzensiz periyodları oluyor ama pcos yok. Bence doktorunuzu değiştirin size üstten bakıp başından savmış resmen.

Ayyy inşallah vardır canım dua ediyorum hepimiz için ben çok umutsuz vakayım yaştan dolayı sizlerin daha kolay umarım tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
İnşallah butun belirtiler vardi Ama sanki stresten Vucut belirti uretiyo gbi bugun sdece midem bulandi aksm yemek yerken butun belirtiler yok oldu senin yaş kaç ki canim oyle deme Allahtan umut kesilmez

Erkek doktordu bir de ben bir önceki doktor vajinal muayane yaparken çok korktum hatta ağladım onu söyleyince yapmadı
Kendini psikolojik olarak hazırla canım sıkma kendini utanıp çekineceğin yada korkacağın bişey yok emin ol erkek doktor rahatsız edecekse seni kadın doktordan randevu alıp tekrar bi görün

O

O zman şu an gitsem ucretli yaparlar 3sene olmadigi icin o zmn 5ay daha dayancam yada özele gidicem
Sistemi tam olarak bilmiyorum ama gidip bi sor istersen. Senin yerinde olsam 5 ay daha beklemezdim ama biraz önce bişeylerden başla ki hem senin bilgin olsun hem de gerek kalırsa doktora sunacağın bilgilerin olsun canım

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…