-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.581
Karından bazen belli olmayabiliyor bekar mısınızBana vajinal ulturason değilde normal ulturosanla baktı kist yok dedi o yüzden pcos tanısı koymadı bu doğru mu çünkü regl gecikmem oluyorü
güncelleme malesef ben regl oldum inşallah gelecek ay
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @dehrizz2 20 Kasım 18 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @Freyja93 24 Kasım 25 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık fufucum 4 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak R Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak @uuullku 24 Aralık 23 Ocak @MaviRuya7 24 Aralık 24 Ocak
Bir an once basla canim aşılama da olsa dene. Sonucta hepsi birer deneyim bunlarin. Bende aşılama yaptirdim hatta bence o surecte kullanilan ilaclarin faydasi da oluyor benin düşüncem.Sebebsz inferlite dedi doktor Boyel cok hastam var degerleri gzl ama gebe kalamayan dedi en son gttigim doktr artik zman kaybetme dedi yaşim 30tedaviye başlasamda bi iki senede oyle gidiyor ztn ilacti igneydi derken.
Yarın veya cumartesi kan vericem inşallah vardırBence idrar testiyle vakit kaybetme yarin kan ver burda bi cok yalanci pozitf cikti belkide testler yanliş hatali oyle dusun kendine şans ver en azndan bu strestn kurtl gtsn
Hayır evliyimKarından bazen belli olmayabiliyor bekar mısınız
Benim 6.gun gecikmem olsa hemen gider acilde kan verirdim canım6 gun gecikmem var testlerim negatif kuruma çizgisi çıkıyor sadece teste çıkmadan kan vermek istemiyorum üzüyorum negatif çıkınca
Evli birine neden karından ultrason yapmış anlamadım siz başka bi doktora gidin canım karından belli olmuyor çoğu zamanHayır evliyim
Hep negatif sonuç görünce gidesim gelmiyor artık kanda 0 yazısını görünce çok üzülüyorum testlerde de çizgi göremedim iki gün öncede hafif çok açık bir kaç damla pembe leke geldi dahası yokBenim 6.gun gecikmem olsa hemen gider acilde kan verirdim canım
Belki yerleşme kanamasıdır bence kan ver en azından kafan daha rahat olur adet söktürücü kullanırsın ben olsam kesinlikle giderim yeni ay yeni umutlarHep negatif sonuç görünce gidesim gelmiyor artık kanda 0 yazısını görünce çok üzülüyorum testlerde de çizgi göremedim iki gün öncede hafif çok açık bir kaç damla pembe leke geldi dahası yok
O zman şu an gitsem ucretli yaparlar 3sene olmadigi icin o zmn 5ay daha dayancam yada özele gidicemSebepsiz infertilite de ilk olarak ilaç başlanıyor diye biliyorum çünkü neyin neden olduğunu anlamak için bi basamak olarak da görülüyor. Devlet için aşılama şartları var 3 yıllık evlilik kesinlikle olması gerekiyor rapor çıkması için. Ben Kayseri şehir hastahanesine gidiyorum memnunun şuanlık hastayı gerçekten iyice araştırıp uygun tedavi planı yapılıyor ilaca yeni başladım bakalım süreç ne gösterecek
Sen devlettemi yaptrdin özelde yaptran varmi cok maliyetli oluyormu ?Bir an once basla canim aşılama da olsa dene. Sonucta hepsi birer deneyim bunlarin. Bende aşılama yaptirdim hatta bence o surecte kullanilan ilaclarin faydasi da oluyor benin düşüncem.
Erkek doktordu bir de ben bir önceki doktor vajinal muayane yaparken çok korktum hatta ağladım onu söyleyince yapmadıEvli birine neden karından ultrason yapmış anlamadım siz başka bi doktora gidin canım karından belli olmuyor çoğu zaman
Yok olmadim bugun 7.gun gecikmeYarın veya cumartesi kan vericem inşallah vardırsiz regl oldunuz mu ?
Kistler üstten ultrasonla belli olamayabiliyorlar ne yazık ki. Evlisiniz vajinal kontrol yaptırmanız en sağlıklı ve doğru sonuca götürecektir sizi. Her düzensiz gecikme pcos olmuyor yakın bikaç tanıdığım var düzensiz periyodları oluyor ama pcos yok. Bence doktorunuzu değiştirin size üstten bakıp başından savmış resmen.Bana vajinal ulturason değilde normal ulturosanla baktı kist yok dedi o yüzden pcos tanısı koymadı bu doğru mu çünkü regl gecikmem oluyorü
İnşallah butun belirtiler vardi Ama sanki stresten Vucut belirti uretiyo gbi bugun sdece midem bulandi aksm yemek yerken butun belirtiler yok olduAyyy inşallah vardır canım dua ediyorum hepimiz içinben çok umutsuz vakayım yaştan dolayı sizlerin daha kolay umarım tez zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Kendini psikolojik olarak hazırla canım sıkma kendini utanıp çekineceğin yada korkacağın bişey yok emin ol erkek doktor rahatsız edecekse seni kadın doktordan randevu alıp tekrar bi görünErkek doktordu bir de ben bir önceki doktor vajinal muayane yaparken çok korktum hatta ağladım onu söyleyince yapmadı
İnşallah öyledir ya yarında olmazsam akşam kan veririmBelki yerleşme kanamasıdır bence kan ver en azından kafan daha rahat olur adet söktürücü kullanırsın ben olsam kesinlikle giderim yeni ay yeni umutlar
Sistemi tam olarak bilmiyorum ama gidip bi sor istersen. Senin yerinde olsam 5 ay daha beklemezdim ama biraz önce bişeylerden başla ki hem senin bilgin olsun hem de gerek kalırsa doktora sunacağın bilgilerin olsun canımO
O zman şu an gitsem ucretli yaparlar 3sene olmadigi icin o zmn 5ay daha dayancam yada özele gidicem
Çok merak ettim bende hadi inşallah vardır ya haber edin çıkıncaYok olmadim bugun 7.gun gecikme
Sabh saglik ocaginda kan verdim ama hala çikmadi anlamadim surekli e nabiza bakiyrm tik yok merktn ölcem
Teşekkür ederimKistler üstten ultrasonla belli olamayabiliyorlar ne yazık ki. Evlisiniz vajinal kontrol yaptırmanız en sağlıklı ve doğru sonuca götürecektir sizi. Her düzensiz gecikme pcos olmuyor yakın bikaç tanıdığım var düzensiz periyodları oluyor ama pcos yok. Bence doktorunuzu değiştirin size üstten bakıp başından savmış resmen.