Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kendini psikolojik olarak hazırla canım sıkma kendini utanıp çekineceğin yada korkacağın bişey yok emin ol erkek doktor rahatsız edecekse seni kadın doktordan randevu alıp tekrar bi görün
Yok doktordan değil benim ilşkim de biraz zor oluyor korkuyorım muayaneden doktorla alakalı değil

Sistemi tam olarak bilmiyorum ama gidip bi sor istersen. Senin yerinde olsam 5 ay daha beklemezdim ama biraz önce bişeylerden başla ki hem senin bilgin olsun hem de gerek kalırsa doktora sunacağın bilgilerin olsun canım
İlk başta esimlemi gtmem gerekiyor Tek gtsem olurmu ondan tekrar tahlil aliyorlarmi.

Ben sana cevap vermedim mi ya verdim sanıyorum yeni farkediyorum 🙄 telefonumda kırık bir kaç gündür gelmedi bildirim demekki eşimin telden giriyorum
Çok sağol canım benim iyiki varsın 🥰
Sende durumlar nedir nasıl gidiyor hislerin ne yönde 😘😘❤️
Olsun kuzum önemli değil yoğunluktan oluyor öyle☺️ yaa düzelir inşaAllah telefonun. Geçmiş olsun canım.

Ne yapayım canım koşturmaca. Bugün regl ağrısı başladı. 31 aralık ya da 1 ocak regl günüm. Çünkü iki gün yoğun akıntım oldu testte olmayınca o iki günden biri yumurtlama :) His beslemek istemiyorum artık 😁

Sen devlettemi yaptrdin özelde yaptran varmi cok maliyetli oluyormu ?
Devlette yaptirdim canim ben. Özelde de yaptırabilirsin. Karar sana kalmis. Ayrica 3 yil sarti da yok. Ben 2 yillik evli iken yaptirdim ilk. Özelde de ekstra maliyet cikariyorlar devlette de para odeniyor da 550 600 tl gibi birsey

İnşallah butun belirtiler vardi Ama sanki stresten Vucut belirti uretiyo gbi bugun sdece midem bulandi aksm yemek yerken butun belirtiler yok oldu 😐senin yaş kaç ki canim oyle deme Allahtan umut kesilmez
Benim yaş 41 canım 2 Dr ancak tüp bebekle olur dedi. Ama amh bakılmadı hiç! Sadece yaşından dolayı yumurta rezervin azalmıştır dediler. Hormon testlerim çok normal çıktı halbuki! Sonra devlette başka doktora gittim 4-5 korunmadan deneyin sonra gelin gebe kalabilirsiniz sonuçta kısır değilsiniz çocuklarınız varmış, 50 yasında kadın gördüm dedi bu ümit verdi açıkçası bakalım ne olacak dediğin gibi allah tan ümit kesilmez 😇
Bu ayı adet bittiği günden itibaren 1 gün arayla değerlendirdik bol bol kuru incir yedik şu ara yumurtlama dönemindeyim

Olsun kuzum önemli değil yoğunluktan oluyor öyle☺️ yaa düzelir inşaAllah telefonun. Geçmiş olsun canım.

Ne yapayım canım koşturmaca. Bugün regl ağrısı başladı. 31 aralık ya da 1 ocak regl günüm. Çünkü iki gün yoğun akıntım oldu testte olmayınca o iki günden biri yumurtlama :) His beslemek istemiyorum artık 😁
Senin regl günün her ay değişiyor sanırım en son 7 aralıktı ikimizin çok kısa sürüyor senin arası anlaşılan yumurtlama değerlendirme yaptıysan güzel şeyler olablir evet his beslememek daha mantıklı gerçekten akışına bırakmak

X