- Konu Sahibi denizadamasal
-
hahahaha ya bende böyle silik falan değil koyu bi pozitif olana kadar yaparım bence yani kanda öğrensem bile yaparım herhaldeBen kızıma gebeyken pozitifi gördükten sonra sürekli yapmıştım 7 senenin acısını çıkarıyordum hahahahah
Kanda öğrendiğim halde yapmıştım birkaç testhahahaha ya bende böyle silik falan değil koyu bi pozitif olana kadar yaparım bence yani kanda öğrensem bile yaparım herhalde
kaset test siparişim geldi dün erken gebelik daha gelmedi ya haftaya gelir herhalde haftaya kadar kaset testte öğrenirsem elimdeki testleri dağıtırım :)))
Hahahaha kız sen delisin heeekaset test siparişim geldi dün erken gebelik daha gelmedi ya haftaya gelir herhalde haftaya kadar kaset testte öğrenirsem elimdeki testleri dağıtırım :)))
Kahkahayı basıcam şimdi yaakızlar peki benim bu ovu testleri daha ne kadar pik çıkacak valla yoruldum ilşkiden hahhaha
Topiğin ilk gebesi diyebiliriz. Ben de görüyorum vallaKız yaptın mı ben yaptım böyle
Kahkahayı basıcam şimdi yaaeşin memnun mu peki halinden hahaha
Amin amin canımTopiğin ilk gebesi diyebiliriz. Ben de görüyorum valla
gayet memnun hahahhaaKahkahayı basıcam şimdi yaaeşin memnun mu peki halinden hahaha
Ahahha kıyamam sonuç güzel olsunda uzun bir süre dinlenirsinizKız valla yoruldum bi aydır hem iş hem ev hem ilişki yıprandım hahhaha
Keşke kopyala yapıştır şansımız olsaKız valla yoruldum bi aydır hem iş hem ev hem ilişki yıprandım hahhaha
inşallah canım ben idrar da net görene kadar kan veresim yok ama haftaya cumarteside randevum var kadın doğuma ay inşallah o zamana kadar belli olur yaAhahha kıyamam sonuç güzel olsunda uzun bir süre dinlenirsiniz
Bariz görnüyor geçtimş gününüzCanım yaptım baksana ben mi yanlış görüyorum çok ince ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?