- 14 Mart 2018
- 3.429
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi denizadamasal
-
Burada sanki iki çizgi var ortası boş gibi duruyor. Hani kendi çizgisi gibi geldikızlar testle ben şuan bütünleştık sürekEki Görüntüle 3516534 li çıkarıp bakıyom çantadan ahhsahaha
Test yayın hahahahahakşam yeni bir testle karşınızdayım kızlar :))
kız valla bak bu testte bişiler görüyom malum oluyor herhalde hahahahha akşam yine yapacamTest yayın hahahahah
yok canım gayet normal böyle çıkması eğer döngün düzenliyse bir sonrali reglden 14715 gün önce pik olurKızlar reglim biteli 3 gün oldu bugun ovulasyon testine başladım böyle çıktı yorumlar mısınız erken mı catlama olucak acaba bu ayEki Görüntüle 3516573
Anladım canım daha önce bu tarihlerde yaptığımda hiç çizgi çıkmıyordu ondan şaşırdım birazyok canım gayet normal böyle çıkması eğer döngün düzenliyse bir sonrali reglden 14715 gün önce pik olur
Belli olur regle 2güne kadar iyice netleşirinşallah canım ben idrar da net görene kadar kan veresim yok ama haftaya cumarteside randevum var kadın doğuma ay inşallah o zamana kadar belli olur ya
Ne dedin şimdi kız senyok canım gayet normal böyle çıkması eğer döngün düzenliyse bir sonrali reglden 14715 gün önce pik olur
Yumurtlama biraz erken olacak benceAnladım canım daha önce bu tarihlerde yaptığımda hiç çizgi çıkmıyordu ondan şaşırdım biraz
Rabbim hayırla nasip eylesin canım yaa çok isterim inankız valla bak bu testte bişiler görüyom malum oluyor herhalde hahahahha akşam yine yapacam
Hayırlısı artık bakalımYumurtlama biraz erken olacak bence
Hahahahaha bekliyoruz son test bükücüakşam yeni bir testle karşınızdayım kızlar :))
ay slaş koyacaktım araya hahahhahaa 14/15 güneNe dedin şimdi kız sen14715
Anladım ben seni canımay slaş koyacaktım araya hahahhahaa 14/15 güne
Teste baka baka gözler fenaaa kızay slaş koyacaktım araya hahahhahaa 14/15 güne
cidden sürekli bakıyommm aktivite oldu banaTeste baka baka gözler fenaaa kız
valla yoruldum hahhahahkızlar malum benim ovulasyon bugünde pik bugünüde mi değerlendirecem
Değerlendirr bence riske atmavalla yoruldum hahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?