-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.261
Elinizde test varsa yapın bence varsa cikarKızlar selamlar bayadır uğrayamadım buraya gebe olanlar var hepsini tebrik ederim bekleyenler de güzel haber alır inşallah
Benim iki gün kaldı regle. Göğüs hassasiyetim fazla yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor. Bugün gündüz peçeteye pembe bir leke gördüm. Ancak devamı gelmedi. Sizce nedir? Test yapmadım negatif çıkar üzülürüm diye. Belki regl olacağımdır gecikmeden yapmak istemiyorum ama ben hiç böyle lekelenmem direk sancıyla regl olurum bir yanım umut etme diyo ama bi yanımda acaba diyo
Bende yazicm inşallahbakalım ben beklemedeyim size haber ederim
Insallah canim benimEvet işte artık gebelik ile adet ağrısı hep aynı geliyor ama wc çıkmanla göğüs dolgunluğu hamilelik belirtisi arasında yaygın olanı hadi inşallah vardır ya
ohh super minnosa kardes geliyooCanım gecikme yaşamadım 18 inde test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif sonra bi daha bekledim dün 21. Akşam test yaptım pozitif sabah kan verdim 30 beta çıktı. Reglime 3 gün var
Sorma benim de kocaman bir sivilci cikti yanagimda.Bende daha regl olmadım bugün 2.günüm gecikmemin idrar testi yaptım negatif beyaz akıntım çok var yüzümde sivilceler çıktı baya ve belim ağrıyor onun dışında kasık ağrım felan da yok ya geç döllenme yada regl olcam bilmiyorum
Yaptım bugün sabah ama negatif çıktı maalesef inşallah gebeliktendir ya bu sivilceler bende baya çıktıSorma benim de kocaman bir sivilci cikti yanagimda.sen evde test yaptin mi bebis?
Bi kac gun daha bekleyip direk kan ver benceYaptım bugün sabah ama negatif çıktı maalesef inşallah gebeliktendir ya bu sivilceler bende baya çıktı
Yarında olmazsam kan veririm inşallah ikimizin de gebeliktendirBi kac gun daha bekleyip direk kan ver bence
Insallah ben 6 gun once test yaptim salak gibi ona baktim da az once bilemedim golgemsi bisey var ama gunler olduYarında olmazsam kan veririm inşallah ikimizin de gebeliktendir
Testi atarmısınız bakalım ilk dk lar çıktıysa gebeliktendir yinede belli olmaz yaInsallah ben 6 gun once test yaptim salak gibi ona baktim da az once bilemedim golgemsi bisey var ama gunler oldukuruma cizgine donmustur dimi
Hangi marka bazı markalar kuruma çizgisi bile çıkarmıyorInsallah ben 6 gun once test yaptim salak gibi ona baktim da az once bilemedim golgemsi bisey var ama gunler oldukuruma cizgine donmustur dimi
Bende sirt agrisi var gogslerimde agri var 3gun oldu gecikmeBende daha regl olmadım bugün 2.günüm gecikmemin idrar testi yaptım negatif beyaz akıntım çok var yüzümde sivilceler çıktı baya ve belim ağrıyor onun dışında kasık ağrım felan da yok ya geç döllenme yada regl olcam bilmiyorum
Amin inşallahBende sirt agrisi var gogslerimde agri var 3gun oldu gecikmehadi inşallah birlikte pozitifi goruruz canim
Ama yaptim kenarda duruyordu oyle cope atmayi unutmusum prodoctor 6 gun onceHangi marka bazı markalar kuruma çizgisi bile çıkarmıyor
Evet dediğiniz gibi kuruma çizgisine benziyor bu iyi marka evet ama bekledikten sonra kuruma çizgisi oluyor bende bu marka test yapıyorum kuruma çizgisi oluyor genelde elinizde başka test varmı bugün deneseniz ?Ama yaptim kenarda duruyordu oyle cope atmayi unutmusum prodoctor 6 gun once
Is yerimde unuttum yaa. Yarin sabaha kaldi mecbur.Evet dediğiniz gibi kuruma çizgisine benziyor bu iyi marka evet ama bekledikten sonra kuruma çizgisi oluyor bende bu marka test yapıyorum kuruma çizgisi oluyor genelde elinizde başka test varmı bugün deneseniz ?
Sabah daha net sonuç alırsın hem hadi inşallah vardır yaIs yerimde unuttum yaa. Yarin sabaha kaldi
Amin cnm benimde 2senedir olmuyo seni cok iyi anliyorumbenimde sat 3 aralık bat 31 aralık 1 yıl 4 ay oldu kızlar o kadar ihtiyacım varki bir bebeğin huzuruna neşesine kendimi çok kaybolmuş ve yalnız hissediyorum eminim herkesin sebepleri vardır istemek için canı gönülden isteyen insanların bu topiklerde toplandığına inanıyorum Rabbim bizlere en doğru ve en yakın zamanda sağlıklı sihhatlı nasip eylesin insallah ..
Benimde hep kasıklarım ağrıdı muhtemelen soğuklardan üşütüyoruz hemen rahimi etkiliyor bizde belirti arayınca :)Kuzu ben 25 bat iki test yaptım negatif benim ya regli olacağım gün yada Bi gün önce ağrım olurdu Bi haftadır ağrılarım war umutlandım ama fıs çıktı klomenden kaynaklı bu ay böyle oldum sanırım