Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aynı marka canım . Bat 24-25 Aralık çatlamanın 10.günü

İnşallah canım İnsallah 🥹 umarım testler bozuk felan değildir. 3 test yaptım

Son hali bu kızlar 🥹🥹🥹🥹
canım var diye düşünüyorum muhtemelen kanındaki hcg şu an çok düşük idrara yeni geçiyo gününede daha varmış yarın sabah bir daha yap istersen sonrasında kan verirsin 🙏🌸

Çok erken öğrenmiş oldun kuzum. Sağlıkla artsın betan testin koyulaşmaya başlayınca beta verirsin🥹🧿😍
Umarım testler doğrudur canım inşallah ayyy🥹🥹🥹
canım var diye düşünüyorum muhtemelen kanındaki hcg şu an çok düşük idrara yeni geçiyo gününede daha varmış yarın sabah bir daha yap istersen sonrasında kan verirsin 🙏🌸
Bende var diye düşünüyorum canım inşallah vardır hepimiz de güzel haberler alırız Allah’ın izniyle. Yarın sabah yapacağım 1 testim kaldı elimde.
Golgemsi çıkmış cnm bekle bakalım yarınki nasıl cıkıcak
Yarın sabah herşey belli olur. Umarım ki doğrudur sevincim yarıda kalmaz.

Aynı marka canım . Bat 24-25 Aralık çatlamanın 10.günü

İnşallah canım İnsallah 🥹 umarım testler bozuk felan değildir. 3 test yaptım

Son hali bu kızlar 🥹🥹🥹🥹
Epey belli canım 4 günün var çünkü cok normal hadi inşallah artsın🥰 sen hangi günler değerlendirsin testte mi görmüştün pik fln

Epey belli canım 4 günün var çünkü cok normal hadi inşallah artsın🥰 sen hangi günler değerlendirsin testte mi görmüştün pik fln
Bak ekledim canım.
9 Aralık yumurtlama - 11 Aralık çatlama
Ben 4-6-8–9-10-11 değerlendirdim. Sonra bıraktım umarım tutmuştur

Eklentiler

• IMG_9201.jpeg
    IMG_9201.jpeg
    170,2 KB · Görüntüleme: 23
Bak ekledim canım.
9 Aralık yumurtlama - 11 Aralık çatlama
Ben 4-6-8–9-10-11 değerlendirdim. Sonra bıraktım umarım tutmuştur
Oyyyy çok değerlendirmiş sin ne güzel ben çok üzgünüm kaynanmlar varken anca 2 olur🥺 3 yapablr myz bilmiyorum pikten sonra. 12sinde olmadı mı ılskı canm

Oyyyy çok değerlendirmiş sin ne güzel ben çok üzgünüm kaynanmlar varken anca 2 olur🥺 3 yapablr myz bilmiyorum pikten sonra. 12sinde olmadı mı ılskı canm
Yok kuzum olmadı kayınpeder vardı 🥹🥹🥹🥹 değerlendirdik de inşallah olmuştur. Şuan sol kaşığım inanılmaz batıyor sızlama gibi bişi anlamadım ya

Yok kuzum olmadı kayınpeder vardı 🥹🥹🥹🥹 değerlendirdik de inşallah olmuştur. Şuan sol kaşığım inanılmaz batıyor sızlama gibi bişi anlamadım ya
Canım kendin dinleme teste bak artk bak biliyorsun ki gebelik olmayanlarda da Batma oluyor yani bu gebelikle alakalı değildir belki. Korkma yani varsa da yerlesmeden dolayıdır🥰

Umarım testler doğrudur canım inşallah ayyy🥹🥹🥹

Bende var diye düşünüyorum canım inşallah vardır hepimiz de güzel haberler alırız Allah’ın izniyle. Yarın sabah yapacağım 1 testim kaldı elimde.

Yarın sabah herşey belli olur. Umarım ki doğrudur sevincim yarıda kalmaz.
Umarım canım bu marka hakkında bilgim de yok oyuzden kesimde konuşamıyorum umarım yarında görürsün çizgiyi 🙏🏻

Kız susun 😅😅 Bi girdim herkes test yapmış Bi tane testim kalmış kalkıp yapcam şimdi sonra sabaha kadar ağlarım beni dinlemek zorunda kalırsınız Hee 😅😅😅😁

X