Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bana da doktorum önerdi 3 aydan fazladır kullanıyorum gebelik düşünüyorsan bunu kullanman şart dedi ne zamana kadar dedim gebe kalıp bebek 4 aylık olana kadar dedi diğerlerinden farkı ne tam olarak ben anlayamadim canm

Zaten isyan etmiyorum 5 wakit namazda her zaman hayırlısını diliyorum ama bazen dediğin gibi de olmuyo

Neye göre karar veriyorlar acaba bana da doktorum pregnom Max kullanicaksin dedi
Hiç Bi fikrim yok cnm Yani benim Hormonlarım normal acaba değerleri düşük olan folik asit mi verdi bana hani bu diğer pregnommax içinde fazla vitamin olduğu için belki benim ihtiyacım olmadığı için değiştirmiş olabilir Ben de 2 ay prognom Max kullandım

Ama bence kafanı karıştırma her doktorun gidişatı farklı ben bu gitmemde gebelik olmazsa balık yağı falan kullanmayı söylicem bakalım ne dicek
Bencede öyle her vücut farklı benimkini içerigi çok zengin balık yağı fln da var demekki bu gerekliymis benim için ama bana kilo yaptı benim öyle herzamanki kadar yiyorum bı farklılık yok ama kilo aldım bı tanıdığım vitamin hapları çok kilo yapıyo demişti ne kadar doğru tartışılır tabi

Ben pregnom Max kullanırken iştahım kesilmişti yani onu mesela doktor bana demişti ki yatmadan 2 saat önce falan al gündüz kullanma mide bulantısı yapıyor demişti gece kullanıyordum sabah kalktığımda mesela dünyayı yemiş gibi iştahım hiç yoktu kahvaltı yapamıyordum ama bu Folbiol akşam yemekten sonra mesela içiyorum Hiç öyle iştahımı falan kapatmadı yemeğimi de yiyebiliyorum

Ay bilmiyorum ya bana ters etki yapmış sanırım sonucunda güzel haberler alalım da verilir kilo

Ay bilmiyorum ya bana ters etki yapmış sanırım sonucunda güzel haberler alalım da verilir kilo
inşallah amin Keşke bende de kilo yapsalar Ben de imkansız kilo alamıyorum Yani mesela Kimileri su içse yarar ya ben de öyle değil Herkes bana diyor Keşke biz de senin gibi her şeyi yiyip içebilsek ben rahatım o konuda ne kadar yersem iyiyim alamıyorum bir gebeliğim olursa var ya her şeyi yiyeceğim her şeyi yiyeceğim kilo alacağım ve o kiloyu da asla vermeyi düşünmüyorum Kendimi Bildim Bileli Çünkü zayıfım kiloya hasretim

Yaaa rabbim başka dert vermesin ne güzelmiş kız maşallah sağlık problemi yoksa eğer çok güzel bişi yiyip almamak

Herkese selamlarrr nasılsınız? Bata 7-8 gün kalanlar ne durumda acaba. Benim birkaç gündür kasık ağrılarım başladı muhtemelen regl olacağım daha erken bile olabilir hatta

Herkese selamlarrr nasılsınız? Bata 7-8 gün kalanlar ne durumda acaba. Benim birkaç gündür kasık ağrılarım başladı muhtemelen regl olacağım daha erken bile olabilir hatta
Benim 7 gun var hic bibelirti yok sadece gogsumde yesil damarlar belirginlesti o bi iki kere daha olmuştu

Üzüldüm ama yeni umur başlıyor en azından.

Bende ilginç bir rüya gördüm anlamına bakayım dedim direk çocuk diyince şaşırmıştım. O da psikolojik diyorum artık =(
İnşallah senin gerçel çıkar geçen ay bu ay ıcın biri bana gebe kalacaksın demişti ondandı bu heves heyecan yoksa 2,3 aydır cok sakindim

Tşkler canım benim etli butlu çocuklu inşallah
Canm bişi sorucam da bugün benim aşırı derecede akıntım var hani reglyken hissedersin ya aktığını bugün tam da onu yasiyorum beyaz bı akıntı ovülasyon da bişi göremedim hangi anlama geliyo acaba bı bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…