-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.521
Yok ben belirti olarak demedim ilk defa regl öncesi aynı acıyı yasadim o garibime gitti diye yazdım ben asla belirtilere bakmam çünkü regl ve hamilek aynı şeyleri yaşıyorsun hatta bu aydan umudum hiç yok pik dışında ilişkide olmadı oyuzden test bile yapmiycam günüm geçerse belki ozman yaparımWala bende regl olacağım zaman ağrım olur direk olurum vücudumu biliyorum ama kaç gündür göğüs kasık we bel ağrım war bat 25 Aralık dün test yaptım negatif çıktı baya yıkıldım ama çok erkendi bence çok umutlu olma umudunu da kaybetme ki kötü sonuç aldığında üzülme ben dünden beri kendimi toparlayamıyorum iki gün kala tekrar yapcam test bakalım en hayırlısını versin rabbim
Katılıyorum bende o kafadayımArkadaşlar bence olmadi diye uzulecek bisey yok. Rabbim vericekse zaten eninde sonunda verir uzulmek yerine dua edip şükretmek gerek kendi sağlığımız için. Benim iş arkadaşım 10 yıldır evli çocukları olmuyor herşeyi denemişler yine denemeye devam ediyorlar. Allahtan umudunuzu kesmeyin. Ben üzülmüyorum olmazsada hayırlısı degilmiş diyebilmeliyiz. Hergun yatarken cocuk kalkarken çocuk dusunerek bu hayat geçmez tum hayatimiz cocuk uzerine kurulu olmamali hayatiniza bakin insanlarla sosyalleşin. Herşeyde bir hayır var.
Canm yumurtlama akıntısı hakkında bilgin varmı bugün aşırı derecede akıntım var beyaz renkte ama ovulasyon da pik göremedim kafam çok karıştı ne yapmalıyımYok ben belirti olarak demedim ilk defa regl öncesi aynı acıyı yasadim o garibime gitti diye yazdım ben asla belirtilere bakmam çünkü regl ve hamilek aynı şeyleri yaşıyorsun hatta bu aydan umudum hiç yok pik dışında ilişkide olmadı oyuzden test bile yapmiycam günüm geçerse belki ozman yaparım
Aynen bende öyle yaptım önce doktorumu buldum ona göre ilerliyorum çokta olumlu konuştu anlattı herşeyi bna 7 yıl aradan sonra sanki ilk defa yaşıyor gibi olduk innsallah. Bu defada çok bekletmeden sağlıkla gelirBilmem mi mfk yi canim. Muayene ücretini öğrenemedim aramaya firsatim olmadi ogrenebilsem direkt muayeneye gidicem. Gercekten bu süreçte ve hamile kaldıktan sonra da bir cogunuz anlayacaksiniz ki dr bulmak cok zor. Ben 13 haftaliktim bebegimi kaybettigimde ve hala bir doktor bulamamistim aklima yatan. Onden arastirmak gerekiyor aslinda. Hatta bence herkes yasadigi sehirdeki doktorlari paylassa tecrubelerini falan güzel bir sohbet konusu olur
Daha ovülasyondasin cnm normal bendede öyle oldu pik çıkan gün koyu bildiğin yumurta akı gibi geldi test doğruladı yani ertesi 2gunde silik oldu 1 2 güne pik olcak seninkinde demekki gayet güzel ilerliyor bence bende zirve kadsr koyu pik olmadı ama öğünü pikti yani sancilarimla ve akıntıyla da teyid etmiş oldum memnun kaldım testten yaniCanm yumurtlama akıntısı hakkında bilgin varmı bugün aşırı derecede akıntım var beyaz renkte ama ovulasyon da pik göremedim kafam çok karıştı ne yapmalıyım
İçeriği daha iyi olan folik asitler var bende demir eksikliği ve tasiyicigim oyuzden kanım hiç yükselmiyor hemdemir hem folik hemde hem magnezyum hemde omg3 hepsi bir arada olan kaliteli takviye kullanmam gerekiyor hepsini ayrı ayrı icmemem icin
Teşekkür ederim bugünlerde sabah akşam mi yapsam acaba ovülasyon Testini zaten gün aşırı değerlendiriyoruz da kaçırmak istemiyorumDaha ovülasyondasin cnm normal bendede öyle oldu pik çıkan gün koyu bildiğin yumurta akı gibi geldi test doğruladı yani ertesi 2gunde silik oldu 1 2 güne pik olcak seninkinde demekki gayet güzel ilerliyor bence bende zirve kadsr koyu pik olmadı ama öğünü pikti yani sancilarimla ve akıntıyla da teyid etmiş oldum memnun kaldım testten yani
Seninde magnezyum kullanmanı tavsiye ederim hem vuducun stresini alıp sakinleştiriyor hemde takviyeni alıyorsunZaten isyan etmiyorum 5 wakit namazda her zaman hayırlısını diliyorum ama bazen dediğin gibi de olmuyo
İstersen yap ama hergün aynı saatlerde yapmaya ve sıvı alımına dikkat et cnmTeşekkür ederim bugünlerde sabah akşam mi yapsam acaba ovülasyon Testini zaten gün aşırı değerlendiriyoruz da kaçırmak istemiyorum
Tamam canm teşekkür ederimİstersen yap ama hergün aynı saatlerde yapmaya ve sıvı alımına dikkat et cnm
Hiç bilmiyorum kuzum ama benimde akıntım çok yoğun böyle jel kıvamlı regl yakın ama benim senin dediğine yanlış bişe söylemeyeyimCanm bişi sorucam da bugün benim aşırı derecede akıntım var hani reglyken hissedersin ya aktığını bugün tam da onu yasiyorum beyaz bı akıntı ovülasyon da bişi göremedim hangi anlama geliyo acababı bilginiz var mı
Hayırlısı olsun cnm benim yine de hep umutlu ol çok bağlanma ama umutsuzda olma güzelimYok ben belirti olarak demedim ilk defa regl öncesi aynı acıyı yasadim o garibime gitti diye yazdım ben asla belirtilere bakmam çünkü regl ve hamilek aynı şeyleri yaşıyorsun hatta bu aydan umudum hiç yok pik dışında ilişkide olmadı oyuzden test bile yapmiycam günüm geçerse belki ozman yaparım
Anladm cnmmİçeriği daha iyi olan folik asitler var bende demir eksikliği ve tasiyicigim oyuzden kanım hiç yükselmiyor hemdemir hem folik hemde hem magnezyum hemde omg3 hepsi bir arada olan kaliteli takviye kullanmam gerekiyor hepsini ayrı ayrı icmemem icin
Bu gitmede doktorumla psikoloğum gibi konuşmam gerekiyo kafamdaki tüm soru işaretlerini kaldırıp ilerlemem lazım benim zaten stresten olmuyoSeninde magnezyum kullanmanı tavsiye ederim hem vuducun stresini alıp sakinleştiriyor hemde takviyeni alıyorsun
Canım naptın durumlar nedirKızlar selammm 7/8 14 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 14 aralıktandoktor randevumda çatlamış dedi büyük ihtimalle 10/11 aralık gibi çatlama oldu aralıkta yumurtlama akıntım oldu a önce ovu testi yaptım yorumlarmısınız
Canım selam şimdi ovu testi yaptım baksana düne göre daha koyu 8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 10/11 de çatladı tahminimce 15 aralıkta randevuda doktor çatlamış demişti regle yakın ovu testi pik olur mu kızlarCanım naptın durumlar nedir