Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yok ben belirti olarak demedim ilk defa regl öncesi aynı acıyı yasadim o garibime gitti diye yazdım ben asla belirtilere bakmam çünkü regl ve hamilek aynı şeyleri yaşıyorsun hatta bu aydan umudum hiç yok pik dışında ilişkide olmadı oyuzden test bile yapmiycam günüm geçerse belki ozman yaparım

Katılıyorum bende o kafadayım

Canm yumurtlama akıntısı hakkında bilgin varmı bugün aşırı derecede akıntım var beyaz renkte ama ovulasyon da pik göremedim kafam çok karıştı ne yapmalıyım

Merhabalar, benim bat 16 aralıktı 2 gün önce ve bugün test yaptım ikisi de negatif bat tarihimden 2 gün önce olmuştu en son ilişki. Ne zaman nasıl test yapmalıyım? İlkini sabah ilk idrarla ikincisini gün ortasında yaptım. Ne zamana kadar bekleyeyim sizce? Bu arada mensim çok düzenlidir. Yılda maksimum 2 kere sapar o da en fazla 2 gün. Bu sefer 4 gün saptı

Aynen bende öyle yaptım önce doktorumu buldum ona göre ilerliyorum çokta olumlu konuştu anlattı herşeyi bna 7 yıl aradan sonra sanki ilk defa yaşıyor gibi olduk innsallah. Bu defada çok bekletmeden sağlıkla gelir

Canm yumurtlama akıntısı hakkında bilgin varmı bugün aşırı derecede akıntım var beyaz renkte ama ovulasyon da pik göremedim kafam çok karıştı ne yapmalıyım
Daha ovülasyondasin cnm normal bendede öyle oldu pik çıkan gün koyu bildiğin yumurta akı gibi geldi test doğruladı yani ertesi 2gunde silik oldu 1 2 güne pik olcak seninkinde demekki gayet güzel ilerliyor bence bende zirve kadsr koyu pik olmadı ama öğünü pikti yani sancilarimla ve akıntıyla da teyid etmiş oldum memnun kaldım testten yani

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-20-16-38-24-254_com.lollitech.connect.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkür ederim bugünlerde sabah akşam mi yapsam acaba ovülasyon Testini zaten gün aşırı değerlendiriyoruz da kaçırmak istemiyorum

Hiç bilmiyorum kuzum ama benimde akıntım çok yoğun böyle jel kıvamlı regl yakın ama benim senin dediğine yanlış bişe söylemeyeyim

Hayırlısı olsun cnm benim yine de hep umutlu ol çok bağlanma ama umutsuzda olma güzelim

Canım naptın durumlar nedir

Canım naptın durumlar nedir
Canım selam şimdi ovu testi yaptım baksana düne göre daha koyu 8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 10/11 de çatladı tahminimce 15 aralıkta randevuda doktor çatlamış demişti regle yakın ovu testi pik olur mu kızlar

Eklentiler

• IMG_1803.jpeg
    202,8 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…