-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.541
Canım selam şimdi ovu testi yaptım baksana düne göre daha koyu 8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 10/11 de çatladı tahminimce 15 aralıkta randevuda doktor çatlamış demişti regle yakın ovu testi pik olur mu kızlar
Şuan alt karnımda bi ağrı var kasıklarıma vuruyor ağrı özellikle ayaktayken oluyor 17/18 aralıkta iki gün süren leke gibi kanamam oldu çok kafam karıştı ne yapacağım ne zaman kan versem ya da regl olacak mıyımCanım naptın durumlar nedir
Senin regl ne zamandi aşkoŞuan alt karnımda bi ağrı var kasıklarıma vuruyor ağrı özellikle ayaktayken oluyor 17/18 aralıkta iki gün süren leke gibi kanamam oldu çok kafam karıştı ne yapacağım ne zaman kan versem ya da regl olacak mıyım
Bu testlere benim güvenim kalmadı ya doktor çatladı dedi ise sen şuan gebelik bekleyeceksin canım çatlamış ne demek yunurtlama olmuş çatlamış bebek döllenme aşamasında bidaha ovulasyon testi yapma kendini niye sıkıntıya sokuyorsun çatlamadan 12 gün sonra test yapCanım selam şimdi ovu testi yaptım baksana düne göre daha koyu 8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 10/11 de çatladı tahminimce 15 aralıkta randevuda doktor çatlamış demişti regle yakın ovu testi pik olur mu kızlar
Valla bilsemmm hahahhs benim regl 10 aralıkta olmalıydı ama benim yumurtlama 8 aralıkta oldu herşey birbirine karıştı bugün yaptığım ocu testi labqouik pik ya da pike çok yakın şuan baya koyu olduSenin regl ne zamandi aşko
Aynen öyle yapacam 14 aralıkra gittim çatlamış dedi 31 aralıkra yapacam varsa yılbaşı süprizi olur hahshshsBu testlere benim güvenim kalmadı ya doktor çatladı dedi ise sen şuan gebelik bekleyeceksin canım çatlamış ne demek yunurtlama olmuş çatlamış bebek döllenme aşamasında bidaha ovulasyon testi yapma kendini niye sıkıntıya sokuyorsun çatlamadan 12 gün sonra test yap
27 sinde yap o zamanAynen öyle yapacam 14 aralıkra gittim çatlamış dedi 31 aralıkra yapacam varsa yılbaşı süprizi olur hahshshs
Ay çok tatlısınız çok güzel bir fikir varsa bende öyle yapayım27 sinde yap o zaman31 e kadar beklenmez varsa bebiş göbeğine kurdele bağla yılbaşı hediyesi kocacim de
O sizin tatlılığınızAy çok tatlısınız çok güzel bir fikir varsa bende öyle yapayım
Benimde 9,10 gibi çatlama oldu yüksek ihtimalle 10 u çatladı diye düşünüyorum eğer gebelik varsa ovü testleri de pike yakın çıkarıyormuş burda okudum çok fazla canım bu arada sanki sen test yapmıştın silik bi çizgi vardı diye hatırlıyorumCanım selam şimdi ovu testi yaptım baksana düne göre daha koyu 8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 10/11 de çatladı tahminimce 15 aralıkta randevuda doktor çatlamış demişti regle yakın ovu testi pik olur mu kızlar
Kesinlikle öyle çok yaratıcı bi fikirO sizin tatlılığınızama en büyük hediye bebiş değil mi yapın yapın
Benimde 9,10 gibi çatlama oldu yüksek ihtimalle 10 u çatladı diye düşünüyorum eğer gebelik varsa ovü testleri de pike yakın çıkarıyormuş burda okudum çok fazla canım bu arada sanki sen test yapmıştın silik bi çizgi vardı diye hatırlıyoruz
Hahhahaah ay inşallah vardırda yaparım valla27 sinde yap o zaman31 e kadar beklenmez varsa bebiş göbeğine kurdele bağla yılbaşı hediyesi kocacim de
Bu da bugün çıkan ovu testiBenimde 9,10 gibi çatlama oldu yüksek ihtimalle 10 u çatladı diye düşünüyorum eğer gebelik varsa ovü testleri de pike yakın çıkarıyormuş burda okudum çok fazla canım bu arada sanki sen test yapmıştın silik bi çizgi vardı diye hatırlıyorum
Dün pik olmuş bugün çatlamış değerlendirmediniz miSelam kızlar dün ve bugün mi ovülasyon testi . Dün sperm kalitesi düşmesin diye değerlendirmedim
Canım gölge gibi bişey görüyorum sen daha iyi görüyosundur canlı olarak bak bende dün akşam yapmıştım şoplu haliyle böyle çıktı 5. Dk da çektim fotoğrafı. Şuan varsa da beta yeni yükseliyor bence tabi ben bunu net var diye sayamıyorum pazartesi sabah regl günümde yapıcam artık testŞimdi yaptım test canım awox markası böyle çıktı
Keşke ovü testi olsaydı elimde bende yapardım meraktanBu da bugün çıkan ovu testi
Bugün kesin değerlendirin çatlamış tam zamankSelam kızlar dün ve bugün mi ovülasyon testi . Dün sperm kalitesi düşmesin diye değerlendirmedim
Canım kendini pozitif ya da negatife hazırlamak için iki üç gün kala yapabilirsin ben 3 gün kala yaptım ya neredeyse negatif çıktı demek doğruymuş test ve bu süreçte kendimi adet gününe çok güzel hazırladım sadece dediğine katılıyorum erken gebelik belirtisi diye bir şey yokk hepimiz yaşadığımız şeyleri hamile çıkarsak o yüzden sanıyoruz çıkmazsak adetten sanıyoruz ama aslında hepsi boş belirtiler ben erken gebelik belirtisi diye bir şey literatürde yok zaten yerleşme kanaması vesaire dışında bazı detaylar var ama onlar da her ay yaşadıklarımızdan farklı Bu yüzden ben de aynı şekilde sadece 2-3 gün kala test yaparım yaşadıklarımı yormam bir dahaYok ben belirti olarak demedim ilk defa regl öncesi aynı acıyı yasadim o garibime gitti diye yazdım ben asla belirtilere bakmam çünkü regl ve hamilek aynı şeyleri yaşıyorsun hatta bu aydan umudum hiç yok pik dışında ilişkide olmadı oyuzden test bile yapmiycam günüm geçerse belki ozman yaparım
Ben de sana katılıyorum ovulasyon testleri asla gebeliği göstermez bunları yapıp yapıp maalesef hayal kırıklığı yaşıyor arkadaşlarımız yazın bir arkadaşım kahroldu dedim ki bak pik çıktığına bakma gebeliği göstermez sonra benimle arasını bozdu sırf böyle söylediğim için sonuç olarak hamile çıkmadı ve özür diledi benden yani çok üzücü doktorlar bile söylüyor lh testleri göstermezBu testlere benim güvenim kalmadı ya doktor çatladı dedi ise sen şuan gebelik bekleyeceksin canım çatlamış ne demek yunurtlama olmuş çatlamış bebek döllenme aşamasında bidaha ovulasyon testi yapma kendini niye sıkıntıya sokuyorsun çatlamadan 12 gün sonra test yap