- 16 Eylül 2024
- 1.025
- 728
- 34
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.481
Teşekkür ederim canım bakayim hemenben eczaneden alıyorum doktor onerısıyle folidoce
Teşekkür ederim canım bakayim hemenBen imom kullaniyorum canim doktor onerisiyle
Çok sagol canım bakicam, ben daha önce folicus, solgar ve nutraxin kullanmistim simdi baska marka deneyeyim diyorumBana doktor imom önerdi onu kullanıyorum
Teşekkürler canım. Bakiyim onerilerinize karar vereyim ❤Folidays doktor tavsiyesi canım eczaneden almak daha güvenilir
Benimde 10 günüm var regl sancısı yaşadım gece resmen kendimi adet olacak gibi hissettim resmen kasıklarım sızladı niye oldu bilmyorum bunu ilk defa yaşadım genelde adete 2 gün kala yaşardım hepArkadaşlar reglime 10 gün var akintim basladi berrak beyaz yumurtlama akıntintisina benziyor. Az once ani bicak saplanir gibi agri girip cikti. Bide böyle pıt pıt kas seyirmesi gibi biseyler oluyor kasıklarımdanormal mi acaba
Bu doktorun sayfasına göz atın derim kendi ürünleri de var dün bende baya bı araştırdımTeşekkür ederim canım bakayim hemen
Folbiol kullanıyorum reçeteli eczaneden alıyorumKızlar hangi marka folic asid kullaniyorsunuz ve nereden aliyorsunuz netten mi eczaneden mi ?
Bende onu kullanıyorum ama bitince değiştireceğimFolbiol kullanıyorum reçeteli eczaneden alıyorum
Wala bende regl olacağım zaman ağrım olur direk olurum vücudumu biliyorum ama kaç gündür göğüs kasık we bel ağrım war bat 25 Aralık dün test yaptım negatif çıktı baya yıkıldım ama çok erkendi bence çok umutlu olma umudunu da kaybetme ki kötü sonuç aldığında üzülme ben dünden beri kendimi toparlayamıyorum iki gün kala tekrar yapcam test bakalım en hayırlısını versin rabbimBenimde 10 günüm var regl sancısı yaşadım gece resmen kendimi adet olacak gibi hissettim resmen kasıklarım sızladı niye oldu bilmyorum bunu ilk defa yaşadım genelde adete 2 gün kala yaşardım hep
NedenBende onu kullanıyorum ama bitince değiştireceğim
Pregnom Max kullanıyorum bende canmTeşekkürler canım. Bakiyim onerilerinize karar vereyim ❤
Bende onu kullanıyodum bitince doktorum folbiol yazdı aslında pregnomun içeriği daha yüksek ama anlamadım folbiol verdiPregnom Max kullanıyorum bende canm
Bunu bende merak ediyorum.Kızlar sonucu pozitif olan veya daha önce gebelik geçirenler kasık batması yaşadınız mı yumurtlamadan sonra yaşadıysanız yumurtlamadan kaç gün sonra başladı?
Ya solugumu kesicek sekilde bir agri girdi böyle bişey bendede hiç olmamıştı. Bıcak sapladılar sanki.Benimde 10 günüm var regl sancısı yaşadım gece resmen kendimi adet olacak gibi hissettim resmen kasıklarım sızladı niye oldu bilmyorum bunu ilk defa yaşadım genelde adete 2 gün kala yaşardım hep
Benim 2 gün önce sağ tarafımda oldu bu şekilde bir ağrı. Hiç olmamıştı yani böyle keskin. Devam ederse ne yaparım ilaçta alamam falan diye beni baya bir düşündürmüştü.Ya solugumu kesicek sekilde bir agri girdi böyle bişey bendede hiç olmamıştı. Bıcak sapladılar sanki.
Bilmem mi mfk yi canim. Muayene ücretini öğrenemedim aramaya firsatim olmadi ogrenebilsem direkt muayeneye gidicem. Gercekten bu süreçte ve hamile kaldıktan sonra da bir cogunuz anlayacaksiniz ki dr bulmak cok zor. Ben 13 haftaliktim bebegimi kaybettigimde ve hala bir doktor bulamamistim aklima yatan. Onden arastirmak gerekiyor aslinda. Hatta bence herkes yasadigi sehirdeki doktorlari paylassa tecrubelerini falan güzel bir sohbet konusu olurBu doktorun sayfasına göz atın derim kendi ürünleri de var dün bende baya bı araştırdım
Arkadaşlar bence olmadi diye uzulecek bisey yok. Rabbim vericekse zaten eninde sonunda verir uzulmek yerine dua edip şükretmek gerek kendi sağlığımız için. Benim iş arkadaşım 10 yıldır evli çocukları olmuyor herşeyi denemişler yine denemeye devam ediyorlar. Allahtan umudunuzu kesmeyin. Ben üzülmüyorum olmazsada hayırlısı degilmiş diyebilmeliyiz. Hergun yatarken cocuk kalkarken çocuk dusunerek bu hayat geçmez tum hayatimiz cocuk uzerine kurulu olmamali hayatiniza bakin insanlarla sosyalleşin. Herşeyde bir hayır var.Wala bende regl olacağım zaman ağrım olur direk olurum vücudumu biliyorum ama kaç gündür göğüs kasık we bel ağrım war bat 25 Aralık dün test yaptım negatif çıktı baya yıkıldım ama çok erkendi bence çok umutlu olma umudunu da kaybetme ki kötü sonuç aldığında üzülme ben dünden beri kendimi toparlayamıyorum iki gün kala tekrar yapcam test bakalım en hayırlısını versin rabbim
Ya kuzu gebelik planlarken de kullaniliyor mu bu pregnom max ? Bilmiyordum.Pregnom Max kullanıyorum bende canm
Niye degistirdi acabaBende onu kullanıyodum bitince doktorum folbiol yazdı aslında pregnomun içeriği daha yüksek ama anlamadım folbiol verdi
Receteli mi ? Devlet karsiliyor mu yani canimFolbiol kullanıyorum reçeteli eczaneden alıyorum