Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Arkadaşlar reglime 10 gün var akintim basladi berrak beyaz yumurtlama akıntintisina benziyor. Az once ani bicak saplanir gibi agri girip cikti. Bide böyle pıt pıt kas seyirmesi gibi biseyler oluyor kasıklarımda 🥰 normal mi acaba 😂
Benimde 10 günüm var regl sancısı yaşadım gece resmen kendimi adet olacak gibi hissettim resmen kasıklarım sızladı niye oldu bilmyorum bunu ilk defa yaşadım genelde adete 2 gün kala yaşardım hep

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-20-14-17-27-594_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-12-20-14-17-27-594_com.instagram.android.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 22
Benimde 10 günüm var regl sancısı yaşadım gece resmen kendimi adet olacak gibi hissettim resmen kasıklarım sızladı niye oldu bilmyorum bunu ilk defa yaşadım genelde adete 2 gün kala yaşardım hep
Wala bende regl olacağım zaman ağrım olur direk olurum vücudumu biliyorum ama kaç gündür göğüs kasık we bel ağrım war bat 25 Aralık dün test yaptım negatif çıktı baya yıkıldım ama çok erkendi bence çok umutlu olma umudunu da kaybetme ki kötü sonuç aldığında üzülme ben dünden beri kendimi toparlayamıyorum iki gün kala tekrar yapcam test bakalım en hayırlısını versin rabbim

Kızlar sonucu pozitif olan veya daha önce gebelik geçirenler kasık batması yaşadınız mı yumurtlamadan sonra yaşadıysanız yumurtlamadan kaç gün sonra başladı?

Ya solugumu kesicek sekilde bir agri girdi böyle bişey bendede hiç olmamıştı. Bıcak sapladılar sanki.

Bu doktorun sayfasına göz atın derim kendi ürünleri de var dün bende baya bı araştırdım
Bilmem mi mfk yi canim. Muayene ücretini öğrenemedim aramaya firsatim olmadi ogrenebilsem direkt muayeneye gidicem. Gercekten bu süreçte ve hamile kaldıktan sonra da bir cogunuz anlayacaksiniz ki dr bulmak cok zor. Ben 13 haftaliktim bebegimi kaybettigimde ve hala bir doktor bulamamistim aklima yatan. Onden arastirmak gerekiyor aslinda. Hatta bence herkes yasadigi sehirdeki doktorlari paylassa tecrubelerini falan güzel bir sohbet konusu olur

Wala bende regl olacağım zaman ağrım olur direk olurum vücudumu biliyorum ama kaç gündür göğüs kasık we bel ağrım war bat 25 Aralık dün test yaptım negatif çıktı baya yıkıldım ama çok erkendi bence çok umutlu olma umudunu da kaybetme ki kötü sonuç aldığında üzülme ben dünden beri kendimi toparlayamıyorum iki gün kala tekrar yapcam test bakalım en hayırlısını versin rabbim
Arkadaşlar bence olmadi diye uzulecek bisey yok. Rabbim vericekse zaten eninde sonunda verir uzulmek yerine dua edip şükretmek gerek kendi sağlığımız için. Benim iş arkadaşım 10 yıldır evli çocukları olmuyor herşeyi denemişler yine denemeye devam ediyorlar. Allahtan umudunuzu kesmeyin. Ben üzülmüyorum olmazsada hayırlısı degilmiş diyebilmeliyiz. Hergun yatarken cocuk kalkarken çocuk dusunerek bu hayat geçmez tum hayatimiz cocuk uzerine kurulu olmamali hayatiniza bakin insanlarla sosyalleşin. Herşeyde bir hayır var. 🥰

Pregnom Max kullanıyorum bende canm 🥹
Ya kuzu gebelik planlarken de kullaniliyor mu bu pregnom max ? Bilmiyordum.
Benim hamile iken gittigim dr bunu kullanmami istemisti aldim ama kullanmak nasip olmadi bebegimi kaybedince. Simdi gebelik planlarken de kullaniliyor mu. Sadece folik asid degil ya tek basina folic asid sanki daha faydali gibi aklimda nedense kalmis.

X