- 17 Kasım 2024
- 67
- 50
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.441
çok garip ya senın 7 gun kala yaptıgın testte baya gorunuyordu.Negatif kızlar24-25 Aralık regli tarihim
doğru diyorsun da insan pozitif test görünce sanıyor ki kendide yapınca pozitif çıkacak. benim öyle oluyor şahsençok garip ya senın 7 gun kala yaptıgın testte baya gorunuyordu.
KIZLAR ;
Bence günümüz gecikmeden test olayına gırmeyelım sonra hayal kırıklığı oluyor. Gamsız olalım azıcık ya. Çok özür dileyerek bır de burda sürekli hadi test yap test yap dıyerek bırıbırımızı de gaza getırmeyelım. en azından 1-2 gun gecıksın regl. Biri negatıfı gorunce belırtılerımızde benzer olunca hepımızın modu dusuyor. Biz kendı düşüncelerimizle bebeğin oluşumunu engellıyoruz bence. Gebeliğin en önemli belirtisi adet gecikmesi bence artık bunun bilincine varalım...
Yumurtanın catladigini gösteriyor yani inşaallah tutar gün aşırı degerlendirinTmm saol guzel bir sey mi ozaman? Tutarsa guzel haber mi alicm ilk kez oluyor bu bende
Kesinlikle katılıyorum sizeçok garip ya senın 7 gun kala yaptıgın testte baya gorunuyordu.
KIZLAR ;
Bence günümüz gecikmeden test olayına gırmeyelım sonra hayal kırıklığı oluyor. Gamsız olalım azıcık ya. Çok özür dileyerek bır de burda sürekli hadi test yap test yap dıyerek bırıbırımızı de gaza getırmeyelım. en azından 1-2 gun gecıksın regl. Biri negatıfı gorunce belırtılerımızde benzer olunca hepımızın modu dusuyor. Biz kendı düşüncelerimizle bebeğin oluşumunu engellıyoruz bence. Gebeliğin en önemli belirtisi adet gecikmesi bence artık bunun bilincine varalım...
öyle ama her cıkan pozitif sonra kanda negatıf olarak da görülebiliyor. en guvenılır markaların bıle yalancı pozıtıf cıkardıgına sahıt olduk. ben psıkolojık olarak kendımızı yıpratmamaız ıcın nacızane paylaşmak ıstedım.doğru diyorsun da insan pozitif test görünce sanıyor ki kendide yapınca pozitif çıkacak. benim öyle oluyor şahsen
sonra koşa koşa test yapıyorum.
bi dahakine kendi kendime söz verdim. günüm geçmeden yapmıcam
Benide listeye ekler misin Sat 20 Kasım bat 20 Aralık
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @kyays 13 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @Pinar0757 13 Kasım 14 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @hazoo 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @milennay 19 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık sepa 23 Kasım 20 Aralık @Tadelle12 24 Kasım 20 Aralık @eylulesma 25 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @parla1212 23 Kasım 21 Aralık @marsel90 24 Kasım 21 Aralık @aryaaylin 23 Kasım 21 Aralık G gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık C ciceklerisever 25 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık H hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @atanamayann 23 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @bucebuse 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @sla44 25 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Minik kralice 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @EGE333 29 Kasım 27 Aralık topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak
Çizgi belirgin şekilde mor ve pembe çıkmadığı sürece negatif canım bu çizgi çoğu testte var, kafanı karıştırma hiç, gelecek ayı düşün stres yapma hiçNegatif kızlar24-25 Aralık regli tarihim
Kuruma çizgisi mi bilmiyorum ama kıl gibi incecik birşey var. Zor görülüyor bu 10ml algılıyor varsa sa asla çıkarmaz
İşin açığı biz her gölgeyi hafif çizgiyi gebelik olacak algılıyoruz. Testi ışığa tutuyoruz flash tutuyoruz. Bunlar çok yanlış. Gebelik varsa idrar değince koca çift çizgi çıkıyor zaten. Biz şansımızı zorluyoruz. Bende hep böyle yapıyorum ama artık yapmıycam. Varsa belirgin çıkar zaten her gölgeyi ufacık çizgiyi hamilelik algılamayalımöyle ama her cıkan pozitif sonra kanda negatıf olarak da görülebiliyor. en guvenılır markaların bıle yalancı pozıtıf cıkardıgına sahıt olduk. ben psıkolojık olarak kendımızı yıpratmamaız ıcın nacızane paylaşmak ıstedım.
tam olarak anlatmaya calıstıgım bu.. ben de yaptım aynı seylerı ama benı daha cok yıprattı. doktorum da demıstı zaten ya herhangı bır saglık problemımız yoksa ıste kan sualndırıcı vs kullanmak gıbı 10 gun bekle oyle test yap dedı. ben artık burdan devam. hem oyel bı durumda beta zaten sağlıklıysa yuksek cıkacaktır habıre kan verıp takıp etme derdı yok 1-2 hafta sonra kese gorme sonra kalp atısı derken daha kolay bı surec misss. belirsizkik en kötü şey erkenden ogrenmenın bı artısı yok, rısklı gebelıkler dısındaİşin açığı biz her gölgeyi hafif çizgiyi gebelik olacak algılıyoruz. Testi ışığa tutuyoruz flash tutuyoruz. Bunlar çok yanlış. Gebelik varsa idrar değince koca çift çizgi çıkıyor zaten. Biz şansımızı zorluyoruz. Bende hep böyle yapıyorum ama artık yapmıycam. Varsa belirgin çıkar zaten her gölgeyi ufacık çizgiyi hamilelik algılamayalımhayalet çizgi diye bir şey yok maalesef
Okadar haklısınkii. 2 aydır deniyorum erken testler vesaire. Hepsi boşuna. Dediğin gibi geçikme yaşadığında test yapılmalı. Yoksa dahada üzülüyor insan ve başka şeylere odaklanmalı. Birdaha erken test yapmayacağıma kendime söz verdim sadece geçikmem olursa yaparımçok garip ya senın 7 gun kala yaptıgın testte baya gorunuyordu.
KIZLAR ;
Bebeğe biraz ara vermek istiyorum nasip değil sanırım. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak.Çizgi belirgin şekilde mor ve pembe çıkmadığı sürece negatif canım bu çizgi çoğu testte var, kafanı karıştırma hiç, gelecek ayı düşün stres yapma hiç
Kesinlikle katılıyorum. Ben iki gebelik yaşadım biri düşük oldu birinden kızım oldu. İkisini de 3 haftalık öğrendim. Bu şekilde erken testlerle. Hiçbir sağlık sorunum olmadığı halde 2 güne bir kan ver. Kese oluştu mu, kalp atışı başladımı derken 2-3 kez ultrasona girdim 6 haftalık edene kadartam olarak anlatmaya calıstıgım bu.. ben de yaptım aynı seylerı ama benı daha cok yıprattı. doktorum da demıstı zaten ya herhangı bır saglık problemımız yoksa ıste kan sualndırıcı vs kullanmak gıbı 10 gun bekle oyle test yap dedı. ben artık burdan devam. hem oyel bı durumda beta zaten sağlıklıysa yuksek cıkacaktır habıre kan verıp takıp etme derdı yok 1-2 hafta sonra kese gorme sonra kalp atısı derken daha kolay bı surec misss. belirsizkik en kötü şey erkenden ogrenmenın bı artısı yok, rısklı gebelıkler dısında
Akışına bırak canım gene ayları değerlendirmek lazım tabi ama bu testlerin üzerine bu kadar düşmeyelim nasipse Allah verirBebeğe biraz ara vermek istiyorum nasip değil sanırım. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak.
Allah bağışlasın canım :) valla ben beklemıyorum dunden berı dedım sallama kızım kendı kendımeKesinlikle katılıyorum. Ben iki gebelik yaşadım biri düşük oldu birinden kızım oldu. İkisini de 3 haftalık öğrendim. Bu şekilde erken testlerle. Hiçbir sağlık sorunum olmadığı halde 2 güne bir kan ver. Kese oluştu mu, kalp atışı başladımı derken 2-3 kez ultrasona girdim 6 haftalık edene kadaryani ne gerek var. Dr dediği gibi 10 gün geçince öğrenseydim hiç gerek kalmadan herşeyi birlikte öğrenirdim zaten. Kendimize durduk yere acı çektiriyoruz. Sağlık sorunu olanları dışında tutuyorum tabi. Ama bende artık dediğiniz gibi yapacağım. Bir de yok kaşığım ağrıyor yok karnımda batma var, bunlar yanlış ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Hamilelik belirtileri 6. Haftada başlıyor. Filmlerde bile böyle gerçekten kendimize acı çektirmeyelim lütfen
canım iğne bulmak çok zor keşke önceden araştırsaydın iğne ne piyasada ne depolarda asla yok aramadığım sormadığım eczane kalmadı telefonla yakın illeri bile aradım ama yok yok yok hangi şehirdesin malesef bulmak çok zor ben bi dahaki ay için bi arkadaş sayesinde şehir dışından buldum gönderdi buz küpleriyle oyobüsün buzdolabında başka şehirlere sor ama dediğim gibi çok zor Allah yardımcın olsun ben bu ay iğnr yapamadım o yüzdenKizlar günaydın bugün doktor kontrolüm vardı 20 mm olmuş dedi ve iğne yazdı.pazar vurmam için ama iğne yok.Sinirlerim bozuldu ise gidiyorum şimdi.is çıkışı hastane önündeki eczaneleri gezicem