Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Eğer moraliniz çok bozuluyorsa direkt tüp bebek denenebilir bence. Stres de infertiliteye sebep oluyor. Doktorlar 1 sene olmazsa tüp bebek diyor ama 1 sene bile çok uzun bence. 7-8 ay olmadıysa direkt 70bin ödeyip tüp bebek denenebilir. Hamilelik olduktan sonra doğumuydu esyasiydi derken 70 bin az bir rakam gibi görünecek. Sevinci de paha biçilemez zaten

Negatif kızlar 24-25 Aralık regli tarihim
Kuruma çizgisi mi bilmiyorum ama kıl gibi incecik birşey var. Zor görülüyor bu 10ml algılıyor varsa sa asla çıkarmaz

Eklentiler

• IMG_9047.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_9048.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 4EC9ED16-0302-458C-BA00-1AF0744A4577.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 48
çok garip ya senın 7 gun kala yaptıgın testte baya gorunuyordu.

KIZLAR ;
Bence günümüz gecikmeden test olayına gırmeyelım sonra hayal kırıklığı oluyor. Gamsız olalım azıcık ya. Çok özür dileyerek bır de burda sürekli hadi test yap test yap dıyerek bırıbırımızı de gaza getırmeyelım. en azından 1-2 gun gecıksın regl. Biri negatıfı gorunce belırtılerımızde benzer olunca hepımızın modu dusuyor. Biz kendı düşüncelerimizle bebeğin oluşumunu engellıyoruz bence. Gebeliğin en önemli belirtisi adet gecikmesi bence artık bunun bilincine varalım...

doğru diyorsun da insan pozitif test görünce sanıyor ki kendide yapınca pozitif çıkacak. benim öyle oluyor şahsen
sonra koşa koşa test yapıyorum.
bi dahakine kendi kendime söz verdim. günüm geçmeden yapmıcam

Kesinlikle katılıyorum size

öyle ama her cıkan pozitif sonra kanda negatıf olarak da görülebiliyor. en guvenılır markaların bıle yalancı pozıtıf cıkardıgına sahıt olduk. ben psıkolojık olarak kendımızı yıpratmamaız ıcın nacızane paylaşmak ıstedım.

Benide listeye ekler misin Sat 20 Kasım bat 20 Aralık

Kuruma çizgisi mi bilmiyorum ama kıl gibi incecik birşey var. Zor görülüyor bu 10ml algılıyor varsa sa asla çıkarmaz
Çizgi belirgin şekilde mor ve pembe çıkmadığı sürece negatif canım bu çizgi çoğu testte var, kafanı karıştırma hiç, gelecek ayı düşün stres yapma hiç

İşin açığı biz her gölgeyi hafif çizgiyi gebelik olacak algılıyoruz. Testi ışığa tutuyoruz flash tutuyoruz. Bunlar çok yanlış. Gebelik varsa idrar değince koca çift çizgi çıkıyor zaten. Biz şansımızı zorluyoruz. Bende hep böyle yapıyorum ama artık yapmıycam. Varsa belirgin çıkar zaten her gölgeyi ufacık çizgiyi hamilelik algılamayalım hayalet çizgi diye bir şey yok maalesef

Kizlar günaydın bugün doktor kontrolüm vardı 20 mm olmuş dedi ve iğne yazdı.pazar vurmam için ama iğne yok. Sinirlerim bozuldu ise gidiyorum şimdi.is çıkışı hastane önündeki eczaneleri gezicem

tam olarak anlatmaya calıstıgım bu.. ben de yaptım aynı seylerı ama benı daha cok yıprattı. doktorum da demıstı zaten ya herhangı bır saglık problemımız yoksa ıste kan sualndırıcı vs kullanmak gıbı 10 gun bekle oyle test yap dedı. ben artık burdan devam. hem oyel bı durumda beta zaten sağlıklıysa yuksek cıkacaktır habıre kan verıp takıp etme derdı yok 1-2 hafta sonra kese gorme sonra kalp atısı derken daha kolay bı surec misss. belirsizkik en kötü şey erkenden ogrenmenın bı artısı yok, rısklı gebelıkler dısında

Okadar haklısınkii. 2 aydır deniyorum erken testler vesaire. Hepsi boşuna. Dediğin gibi geçikme yaşadığında test yapılmalı. Yoksa dahada üzülüyor insan ve başka şeylere odaklanmalı. Birdaha erken test yapmayacağıma kendime söz verdim sadece geçikmem olursa yaparım

Kesinlikle katılıyorum. Ben iki gebelik yaşadım biri düşük oldu birinden kızım oldu. İkisini de 3 haftalık öğrendim. Bu şekilde erken testlerle. Hiçbir sağlık sorunum olmadığı halde 2 güne bir kan ver. Kese oluştu mu, kalp atışı başladımı derken 2-3 kez ultrasona girdim 6 haftalık edene kadar yani ne gerek var. Dr dediği gibi 10 gün geçince öğrenseydim hiç gerek kalmadan herşeyi birlikte öğrenirdim zaten. Kendimize durduk yere acı çektiriyoruz. Sağlık sorunu olanları dışında tutuyorum tabi. Ama bende artık dediğiniz gibi yapacağım. Bir de yok kaşığım ağrıyor yok karnımda batma var, bunlar yanlış ve psikolojik olduğunu düşünüyorum. Hamilelik belirtileri 6. Haftada başlıyor. Filmlerde bile böyle gerçekten kendimize acı çektirmeyelim lütfen

Bebeğe biraz ara vermek istiyorum nasip değil sanırım. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak.
Akışına bırak canım gene ayları değerlendirmek lazım tabi ama bu testlerin üzerine bu kadar düşmeyelim nasipse Allah verir en kısa zamanda olur inşallah ben inanıyorum Allah büyük

Allah bağışlasın canım :) valla ben beklemıyorum dunden berı dedım sallama kızım kendı kendıme adetıme 2 gun var turp gıbıyım belırtının b'si yok D: kafama taktıgım surede her seyı ona yormaktan bıktım yaaaa

Kizlar günaydın bugün doktor kontrolüm vardı 20 mm olmuş dedi ve iğne yazdı.pazar vurmam için ama iğne yok. Sinirlerim bozuldu ise gidiyorum şimdi.is çıkışı hastane önündeki eczaneleri gezicem
canım iğne bulmak çok zor keşke önceden araştırsaydın iğne ne piyasada ne depolarda asla yok aramadığım sormadığım eczane kalmadı telefonla yakın illeri bile aradım ama yok yok yok hangi şehirdesin malesef bulmak çok zor ben bi dahaki ay için bi arkadaş sayesinde şehir dışından buldum gönderdi buz küpleriyle oyobüsün buzdolabında başka şehirlere sor ama dediğim gibi çok zor Allah yardımcın olsun ben bu ay iğnr yapamadım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…