- 25 Temmuz 2024
- 349
- 138
- 28
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.401
Ya bana kalırsa gebelikten çok daha saçma şeyler için acile giden var zaten oraları konuşucak olursak acil hastalarının yarısı o kadar da acil değildir. Ama gebelik çok kutsal bir şey ve sabır edilmeyen bir şey. Bir beta hcg isteyip 2 dk kan almak çok da zor olmasa gerek diye düşünüyorum ama işte herkesin kendi düşüncesi.Zaten bu durumları istisnai yazdım canım adı üstünde acil hal oluşuyor ama daha regle 5 6 gün olup acile gidenler yazıyor forumda garip geliyor bana insanlarda biribirden görüp normal sanıyor
Aynen öyle canım bizim de imtihanımız buymuş beklicezzMuhtemelen iğnedir bence de bozma moralini cok da istememk lazım mi imtihanımız olmasn canm
Şöyle düşünmek lazım durumu olmayan biri olabilir. özele gidemeyen ama riskli duurmda olanlar olabilir h .sonuna denk gelir s.ocakları kapalı neyapsın bu ınsanlar. Özel hastanelere teşvik bunlar hep planlı zten. Neden suanda sağlk ocaklarında ki agrı kesicileri dahi yazma yetkısı alınıyor drlardan. Özel hastaneler için milleti ayakta uyutuyorlar. Biz ne yapsak müstehakYa bana kalırsa gebelikten çok daha saçma şeyler için acile giden var zaten oraları konuşucak olursak acil hastalarının yarısı o kadar da acil değildir. Ama gebelik çok kutsal bir şey ve sabır edilmeyen bir şey. Bir beta hcg isteyip 2 dk kan almak çok da zor olmasa gerek diye düşünüyorum ama işte herkesin kendi düşüncesi.Evanora dediği gibi iyi insanlara denk gelince sorgulamadan anlayışlı karşılayıp hemen yapıyorlar. Biraz iyilik meselesi bence
Canım üzüldüm inşallah bir daha ki ay yüzün güler güzel haber alırsınBenim de awox tu canım ama iğne etkisinden böyle gösterdi diye düşünüyorum. Awox gerçekten güzel sonuç veriyor hcg de
Bnde savahlri istahim yok aksama dogru aklima bisuru sey geliyo sizin adet tarihiniz ne zmandibenim bu saatlerde o kadar çok iştahım açılıyor ki anlatamam kızlar ya hiç böyle olmazdım ben dünyaları yiyesim var birde sürekli gaz
İnşallah hepimiz canımCanım üzüldüm inşallah bir daha ki ay yüzün güler güzel haber alırsın
Bu gece itibariyle bat 3 gün kaldı. Benim daha çok aç kalınca sanki hafif midem bulanıyormuş kazınıyormuş gibi oluyor sürekli bişeyler yemek istiyorum. Birde turşuya dadandım yani psikolojik muhtemelen ama insan düşünmeden de edemiyorBnde savahlri istahim yok aksama dogru aklima bisuru sey geliyo sizin adet tarihiniz ne zmandi
Biz vazgecmeden umudumuz tazeyken gelsinTam vazgeçtim artık derken olacak inşallah Allah büyükher regl yeni umut ben daha olmadım günüm war ama umudum da yok
Bu hafta dBu gece itibariyle bat 3 gün kaldı. Benim daha çok aç kalınca sanki hafif midem bulanıyormuş kazınıyormuş gibi oluyor sürekli bişeyler yemek istiyorum. Birde turşuya dadandım yani psikolojik muhtemelen ama insan düşünmeden de edemiyor
Canımsın çok sagol kuzumÜzüntünü derinden hissediyorum ben buradan. Üzülme ne olur yani olacak öleceğe faydamız yok. Kendini yıpratma. Demesi kolay evet ama inan ki ömrümüz nedir ne kadar bilemiyoruz kalan günlerimizi kendimize zehir ederek geçirmemeliyiz,
Aynen öyle gelde kalbine o umutlarinin bi anda yıkılışına gelde söz geçir. Bi umut bekliyoruz olmadiginda da alt üst oluyoruz. Ama bir gün olacak o güneş bir gün bizim için de dogacakAynı şeyleri yaşıyorm eşim kızdı sen böyle yaparsan olmaz diye ama gelde içime anlat durdur göz yaşları .
Benim öyle çalkalanma olmadı ya sadece uzun süredir aç kalırsın da bi için bulanır ya o şekilde oluyor sürekli bişeyler atıyorum ağzıma. Yani daha önce yaşamadığım bişey mi öncesinde yaşamış olsaydım bende sallamazdım. Valla batma da oluyor bende ve gaz adete bu kadar yakın zaman da hiç olmadı yumurtlamadan sonra olurdu sonra geçerdi. Yani umarım hamileyimdir yoksa bir daha ki ay bu belirtileri yaşarsam üstüne bi çizik atarım bendeBu hafta d
Turşu yedim mıdem calkalandı basım döndü acıktım bel agrısı kasık agrısı yumurtlama agrıları gb agrılar uyku hali neler neler ama sonucu adet. Hamılelgn belirtisi bunlar degl erken hamılelgn bunu anladm. Herkesde bunlar denk gelıyor muhtemelen gebelk varsa da lütfen bunlara kulak asma canm 3ay once kemdme söz verdim herseyı yasadım takılmamam lazm dye ama hata ettm bu ay yne velhasıl erken gebelik belrtisi bence yerlsme kanaması ve kasık batması ancak. O da ayrması mumkun olmayan bı batma
Ve en belirgini de meme ucu sızlaması bugün daha da çok arttı benim hiç olmaz adete 5 gün kala falan sadece şişer uc sızlaması hiç yaşamadım. Ama tabi ki kısmet bu işler gebe değilsem bende bir daha ki aya bunları yaşadığım da ümitlenmem artıkBenim öyle çalkalanma olmadı ya sadece uzun süredir aç kalırsın da bi için bulanır ya o şekilde oluyor sürekli bişeyler atıyorum ağzıma. Yani daha önce yaşamadığım bişey mi öncesinde yaşamış olsaydım bende sallamazdım. Valla batma da oluyor bende ve gaz adete bu kadar yakın zaman da hiç olmadı yumurtlamadan sonra olurdu sonra geçerdi. Yani umarım hamileyimdir yoksa bir daha ki ay bu belirtileri yaşarsam üstüne bi çizik atarım bende
Ay canim üzüldüm yaa ben bir umut vardir diyordum senin. İnşallah güzel haberler alırız en kisa zamanda hepimiz ❤Kızlar lekelenmem geldi azonce. eşim diyor bukdr saatıne dek nasıl biliyorsun. Size demiştim 5 Aralık gecesi çatladı diye. Şaka gibi ama saat bile şaşmaz adetim artı 14le olurum yine öyle oldu. Ovulasyon testine ıhtycm yokaslında ama kayınvalıdemler olacak dye alacagım bu ay 4,5 tane. Ama bu ay hıc takmam eminim. Sadece rüya beni heveslendirmişti. Bı anonce de hsg cekılecegm
Gaz da var canım umudunu kırmak ıcm demyrm aynısı ıste bulanma ole çalkalanma arası gaz kabızlık beyaz akıntı oluk oluk. Psikolojik yasamadım buarada emnm hepsi gerçekti ama maalesef erken gebelik belrtisi degl bunlar. Sadece denk geliyor gebe cıkanlarda. Bosa umutsuzlga surukleyen durumlar bunlar insanı buyuzden dyrm dinleme kendini bence. Yumurtlamadan sonra baslayan gaz olurdu adete yakın olmazdı yada aksı. Bu detayları kac kez yasadm anlatamam sna. Hamileysen tamamen tesadüf olacaktır bunu demeye calısyrmBenim öyle çalkalanma olmadı ya sadece uzun süredir aç kalırsın da bi için bulanır ya o şekilde oluyor sürekli bişeyler atıyorum ağzıma. Yani daha önce yaşamadığım bişey mi öncesinde yaşamış olsaydım bende sallamazdım. Valla batma da oluyor bende ve gaz adete bu kadar yakın zaman da hiç olmadı yumurtlamadan sonra olurdu sonra geçerdi. Yani umarım hamileyimdir yoksa bir daha ki ay bu belirtileri yaşarsam üstüne bi çizik atarım bende
Bende daha çok ishal vari oldu yumurtlamadan beri kabızlık yok çok şükürGaz da var canım umudunu kırmak ıcm demyrm aynısı ıste bulanma ole çalkalanma arası gaz kabızlık beyaz akıntı oluk oluk. Psikolojik yasamadım buarada emnm hepsi gerçekti ama maalesef erken gebelik belrtisi degl bunlar. Sadece denk geliyor gebe cıkanlarda. Bosa umutsuzlga surukleyen durumlar bunlar insanı buyuzden dyrm dinleme kendini bence
İnşallah canım. Az önce de yazdığım gibi bazı drlar haklıymış erken gebelik belrtisi diyebirşey asla yok artık böyle düşünüyorum. 2,3 madde oluyor sadece en net o da meme ucu ve yerlesme kanaması yuzde 99 dogruluk. Onun dışında gaz şişkinlik vs boş işler kızımda da notlarım ı buldum kullandgım bı programı gerı yukledım. Gögus agrısı herzmankı gb yazmısım sadece ucları acıyormus 3kala. 1. Gün adet agrısı delı gb. 2kala da uyku baslamıs. Ama daha önceki aylarda da olmus bunlar gbi cokca örnek. Dediğim gbi belirti dye bsy yokAy canim üzüldüm yaa ben bir umut vardir diyordum senin. İnşallah güzel haberler alırız en kisa zamanda hepimiz ❤
Evet ama beni yanlış anladın sanırm. Tabiki olsun gebelik ama benm aldıgım dersler gebelk belırtısı dye yuzde 95inın denk gelmesi bunu anlatmak istedim :)Bende daha çok ishal vari oldu yumurtlamadan beri kabızlık yok çok şükürakıntım da bir kere oldu o da beyazımsı losyon kıvamında şuan sadece adet olacakmış gibi ıslaklık var o da çok değil.
Bu arada umudum kırılmaz canım sonuçta herkes ne yaşadığını kendi daha iyi bilir senin tecrübelerin farklı benimkiler farklı. Sonuç gebelik olsun da kim ne belirti yaşamış çok da önemi yok bence