Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İshal kabızlık onemlı dglkı sadece belirti değiller cogu Dr haklıymış bunu diyorum inşallah hamılesındır belirti olarak görme de hayal kırıklığı yasama diye dedim aksı olursa ki olmasın tabiki

Evet bunlar senin tecrübelerin canım saygı duyuyorum ama ben belirtinin illa ki olacağını düşünüyorum ya

Evet bunlar senin tecrübelerin canım saygı duyuyorum ama ben belirtinin illa ki olacağını düşünüyorum ya
Net belirti iler oluyor evet meme ucu yerlesme kanaması vs basımdöndu ıcım kalktı Batmam oldu vs bunlarn Bos oldugunu gordum kızımdakı gebelgmı de dusununce artık kafam daha rhat ınsllah

Canım yok zaten testim negatif çıktı burda sohbet etme amaçlı bişeyler yazıyor herkes ben de yazmak istedim. Kafama bir şey taktığım yok yani

Zaten gebelik belirtiler daha cok bebegin kalbi atmaya başladıktan sonra basliyor benim düşüncem. Cunku benim mesela 6.haftanin sonuna dogru kalbini duydugumuz hafta tüm enerjim bi anda cekilmeye baslamisti. Yorgun uykusuz hissediyordum sürekli. Öncesinde tek bir belirtim vardi o da kasık ağrısı. Ama yatiracak kadar cok degildi mesela az bir agri ama hep vardi. Baska bulanti kusma bas donmesi hic biri olmadi gebelik belirtisi olarak. Filmlerde bile o bas donmeleri kusmalar adet gecikmesi yaşanıyor da sonra oluyor

Bir dr var o geldi aklıma erken belirti dye birşey yok hanımlar diyordu Bu ay ben calkalanınca belirti sandm kızımda da calkalandı hatrlyrm ama ogrenmstım 8 gün kala muhtemelen pskoljktı o evet cnm bulantı 7. Haftada başladı bende uyku hali de oncekı hayalkırıklklarımda da olmus çokk benzerlik yasadım 7 ay beklerken demek ıstedgm tam anlamıyla asla erken gebelik belrtisi ollmadıgı hcbsyn. Artk ıcım dha rahat benm hchıcbısyı hcbseye yormayacagm. Yasaamadgm sey kalmadı. Yerlesme lekesı ble gelse düştüm herlde derim muhtemelen hahhha

Aslinda hic biseyi dusunmeyip takmamak lazim da iste onuda yapacak rahatlik lazim. Düşünmediğimizde zaten geldiğinde sürpriz de olacak. Bakalim "BECEREBILIRSEM" reglim bittikten sonra hic takmadan ilerlemeyi deneyecegim. Bakalim kahramanimizi onumuzdeki günlerde neler bekliyor

Üzüldüm ama yeni umur başlıyor en azından.

Bende ilginç bir rüya gördüm anlamına bakayım dedim direk çocuk diyince şaşırmıştım. O da psikolojik diyorum artık =(

Amin canım benim Amin inşallah umut hep war bin şükür

bucebuse sana bi sözüm yok yanlış anlama. Buarada sen de baktırabilrsn ıstedgn zman beta valla sanslısıncanm
Sistemden görünsün istemediğim için gecikme olmadan vermek istemiyorum çocuk düşündüğümü henüz iş arkadaşlarım bilmiyor

Rüyamda test yapıyordum pozitifti demekki tersi olacak kafayı sıyırdık iyice testlerle

Tam vazgeçtim artık derken olacak inşallah Allah büyük her regl yeni umut ben daha olmadım günüm war ama umudum da yok
Senle günümüz aynı erken yapıp üzüldük durduk yere zaten 5 4 gün kala çıkmaz erken öğrenenlerinki erken döllenme oluyor yumurtlamada olan adet gününde veya bir iki gün önce belli oluyor

Her gebelik değil ama tabi ki acil olanlar var. Benim sürekli kimyasal olduğu için acil mesela. Pıhtılaşma var ve gebeliği ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi çünkü iğneye başlamam gerekiyor.
böyle bir şey olduğunu ben yeni öğrendim. normalde niye acele ediyorlar ki sonuçta varsa gebelik çıkacak diyordum. işte bilmeden konuşuyoruz bazen

Hamile olursan sakın hemen söyleme isteklilere. Belli olmaz zaten 10 ay izinde olacak diye bir bahane bulup atabilirler işten. Duyulmasın is yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…