-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.361
Ay inşallah eşimede çok sürpriz olur dua edin hayırlısıyla inşallahYaaa tühh hadi inşallah belki bir sürpriz olur bellimi olur
Bursa canımHangi şehirdesinizz
İnşallah Rabbim hayırlısını versinAy inşallah eşimede çok sürpriz olur dua edin hayırlısıyla inşallah
Yerinde olsam 10kez hastanedeydm Dr sonucu görür gitmedn mi?Hastanenin sitesi de e nabıza yönlendiriyor canım ya
Normalde ben de dayanamazdım ama negatiftir zaten düşüncesinden biraz da gidip moralimi bozmiyim dedimYerinde olsam 10kez hastanedeydm Dr sonucu görür gitmedn mi?
Kız nasıl düşmez ya şaka gibiNormalde ben de dayanamazdım ama negatiftir zaten düşüncesinden biraz da gidip moralimi bozmiyim dedimbir de uzak şimdi eşim de yorgundu yarın alırım dedim
Şimdi düşmüş negatifKız nasıl düşmez ya şaka gibi
Ben en son acilde yaptırdım 4 saate çıktıNormalde ben de dayanamazdım ama negatiftir zaten düşüncesinden biraz da gidip moralimi bozmiyim dedimbir de uzak şimdi eşim de yorgundu yarın alırım dedim
Tmm saol guzel bir sey mi ozaman? Tutarsa guzel haber mi alicm ilk kez oluyor bu bendeHafif pembemsi kahvemsi bişey leke gibi herkezde olmaz bazı kişilerde olabiliyor
Çıktı canım negatif malesef bence iğne etkisi idrarda geçmediBen en son acilde yaptırdım 4 saate çıktı
Selam mesajlarınızı okudum benimde 5 inde çatlama oldu ovulasyon testi ile takip etmiştim . Sizinle belirtilerimşz aynı, akıntıda beyaz geliyor hafif kıvamlı. Bu sabah test yaptım erken olandan ama bişi çıkmadı :/ adette olmadım . Düzenlidir her zmaanYok canm tam Topal degl süt gibi hafif kıvamlı ve arada uzayan
Çok üzgünüm gerçekten benim de azonce lekem geldi aynı anda üzüldük.acık kahve geldi. Hem sana hem kendime üzüldüm 5i gecesi catlamıstı ve tam olarak bekledıgım saatte geldı. Gecikmedim yine.Çıktı canım negatif malesef bence iğne etkisi idrarda geçmedi
Evet canım ilk olucak ama ya kimyasal oluyor ya da böyle hayal kırıklığıÇok üzgünüm gerçekten benim de azonce lekem geldi aynı anda üzüldük.acık kahve geldi. Hem sana hem kendime üzüldüm 5i gecesi catlamıstı ve tam olarak bekledıgım saatte geldı. Gecikmedim yine.Bu ay beni rüyalar cok etkiledi. Üzülme dogru zmaanımız degilmiş. Elbet olacak inanıyorum sen de inan canım ilk mi istiyorsun gebelik
Kızlar lekelenmem geldi azonce. eşim diyor bukdr saatıne dek nasıl biliyorsun. Size demiştim 5 Aralık gecesi çatladı diye. Şaka gibi ama saat bile şaşmaz adetim artı 14le olurum yine öyle oldu. Ovulasyon testine ıhtycm yokaslında ama kayınvalıdemler olacak dye alacagım bu ay 4,5 tane. Ama bu ay hıc takmam eminim. Sadece rüya beni heveslendirmişti. Bı anonce de hsg cekılecegm
Üzüldüm sizin adınıza. İnşallah en kısa zamanda olur. Böyle olumsuzlukları görünce benimde moralim bozuluyorKızlar lekelenmem geldi azonce. eşim diyor bukdr saatıne dek nasıl biliyorsun. Size demiştim 5 Aralık gecesi çatladı diye. Şaka gibi ama saat bile şaşmaz adetim artı 14le olurum yine öyle oldu. Ovulasyon testine ıhtycm yokaslında ama kayınvalıdemler olacak dye alacagım bu ay 4,5 tane. Ama bu ay hıc takmam eminim. Sadece rüya beni heveslendirmişti. Bı anonce de hsg cekılecegm
Benn çok iyiyim sadece biraz bozuldum cunku her ay ama her ay misafir geliyor ovulasyonda 3 aydır. Artık yıldım. Uzaktayız gezilecek bir yer oldugu ıcn insanlar musaıt muz düşünmeden gelıyorlar şimdi de kaynana kayınpeder. Yıne ovulasyon da başım kalabalık. Beni tek geren bunlar fırsat vermyorlar çocuk yapmayaÜzüldüm sizin adınıza. İnşallah en kısa zamanda olur. Böyle olumsuzlukları görünce benimde moralim bozuluyor
Yani ben direkt kanama yaşarım canm adette o da bana garip geldı fakat gece ya. Normal olabilir belki. Bide üşüme geliyor sanmıyorum uyurken açılır muhtemelen yollarBelki yerleşmedir kuzum