Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Banada kaset testlerde erken gebelik testleride sağlıklı gelmiyor. 20 liralık testler ne beklersin dedi eczacı.

Banada kaset testlerde erken gebelik testleride sağlıklı gelmiyor. 20 liralık testler ne beklersin dedi eczacı.
20 TL'ye testmi kaldı cnm ben 50 TL'ye alıyorum kaseti ayrıca ben oğlumu uyduruk kaset test ile öğrendim inanamayip 5 tane yapmıştım hepsindede silik pozitif çıkmıştı ve 3 haftalik dedi doktor

20 TL'ye testmi kaldı cnm ben 50 TL'ye alıyorum kaseti ayrıca ben oğlumu uyduruk kaset test ile öğrendim inanamayip 5 tane yapmıştım hepsindede silik pozitif çıkmıştı ve 3 haftalik dedi doktor
Valla ben albi ve artımed bizim burda 15 tl ye aldım

Bizim buda niye pahalı ya albi 50TL almıştım
B-good olanida 40 TL'ye almıştım albiden çok memnun kaldım diğeri silik çıkartmıştı
internetten de vaktim şimdi ordada 50 tl

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-19-21-52-10-711_trendyol.com.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 17
Tam vazgeçtim artık derken olacak inşallah Allah büyük her regl yeni umut ben daha olmadım günüm war ama umudum da yok

Amin inşallah en kısa zamanda o güzel haberleri alırız umarım.

Üzüntünü derinden hissediyorum ben buradan. Üzülme ne olur yani olacak öleceğe faydamız yok. Kendini yıpratma. Demesi kolay evet ama inan ki ömrümüz nedir ne kadar bilemiyoruz kalan günlerimizi kendimize zehir ederek geçirmemeliyiz,

kızlar 3 aydır bu testi yapıyorum ve 3 aydır yanlış çıkmadı . Günler doğru . 6 tanede gebelik testi var . Gebelik testide bir kere geçikince kullandım çıkmadı zaten gebe de değildim

Eklentiler

• IMG_7896.png
    133,3 KB · Görüntüleme: 13
Aynı şeyleri yaşıyorm eşim kızdı sen böyle yaparsan olmaz diye ama gelde içime anlat durdur göz yaşları .

Kızlar acilde sonuçlar 1 2 saate çıkıyor normalde benim 2 saati geçti e nabız a düşmedi sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…