Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya ben isyan etmek istemiyorum çok da yeni evliyim ama elimden gelen herşeyi yapıyorum çok da üzülüyorum çok istediğim için mi olmuyor acaba

ben ne zaman kan versem sağlık ocağı hastane vs hiç farketmiyo 1-2 güne anca düsüyo sonuç ama her şehir farklıdır belki bilemiyorum

Bende almak istiyorum ama bir hafta önce bata yaptım silik çizgi çıktı kanda negatif. Aradan 8 gün geçti şimdi gene yapmaya korkuyorum
Ama çok erken yapmışsınız ben 2 3 gün kala bir tane yapar çizgi duruma göre kendimi hazirlarim mesela negatifse zaten çok sürmeden hemen regl gelir vücut o stresi atınca bir anda kafadan normale dönüyor bünye bence yani ben kendi vücudumu bu şekilde tanıyorum regl olcagimi hemen anlıyorum hissediyorum öyle diyim çizgi çıksa bile günüm geçmeden asla gidip kan vermem ben

İnanın hamilelik belirtileri nasıl olur unuttum 6 buçuk yaşında bir oğlum var , şimdi ikinciyi istiyorum bu ay ilk denememiz oldu günleri atlamadım bekliyorum içimden geçen hamileyim gibi bir his. Ama bel ve ara ara bugün kasık ağrılarım oldu aynı zamanda midemde bulanma tiksinme de var. Benim oğlumda da her ay adet günümde hamileyken sanki regl olacakmış gibi belim ve kasığım ağrırdı. Belki şimdi de öyle olmuştur diye kendime moral veriyorum

Ya maşallah benim oğlum yedi yaşında geçen ay başladık denemeye bu 2 deneme bakalım 10 gün kalıyor geriye çok umutlu değilim ama bakalım ne olcak ama şunu diyim kesinlikle belirti aramayın vücudunuzu strese sokmayın çünkü adet gelene kadar yada gelemeyene kadar hepsi hem adet hem bebek belirtisi oluyor adet günü gelmeden de acabami desekte boş inan sadece kendimze stres yapıyoruz bendede oğlumda test yaptığımda tek belirtim bel ve adet agrisiydi 6 haftadadan sonrada inanılmaz göğüs ağrısı yaşadım doğum yapana dek hatta hamileyken sütüm bile akardı öyle uyku hali filanda anca 8inci ayimda oldu 8 aya kadarda ayakta çalıştım hep hiç yorulmadim 39 haftamda dogurdum hatta hiç midem bulanmadi bir kere bile kusmadim sırf bunun için doktora bile gitmiştim benim neden midem bulanmiyor bebeğe biseymi oldu acaba diye doktor çok gülmüştü bana Allah'tan daha ne istiyorsun byle hamilelik yaşıyorsun demişti

Benimde oğlumda rahat geçmişti hamileliğim ama her ay adet olacakmışım gibi ağrı hissettim. Şimdi de öyle belim ve kasığım ağrıyor olmadı galiba bu ay artık 5 ay sonraya kaldı eşim pazartesi göreve gitti çünkü

Yaaa tühh hadi inşallah belki bir sürpriz olur bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…