Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bence erken testler daha çok yaniltiyor ben geçen ay ilk deneme yaptığımızda erken gebelik testi yaptım 3 gün varken bariz pozitif çıktı arkasından albi kaset yaptım negatif çıktı ve aynı gün regl olmuştum oyüzden artık erken gebelik testi asla yapmam direk albi kaset test alirim
Banada kaset testlerde erken gebelik testleride sağlıklı gelmiyor. 20 liralık testler ne beklersin dedi eczacı.

Banada kaset testlerde erken gebelik testleride sağlıklı gelmiyor. 20 liralık testler ne beklersin dedi eczacı.
20 TL'ye testmi kaldı cnm ben 50 TL'ye alıyorum kaseti ayrıca ben oğlumu uyduruk kaset test ile öğrendim inanamayip 5 tane yapmıştım hepsindede silik pozitif çıkmıştı ve 3 haftalik dedi doktor

20 TL'ye testmi kaldı cnm ben 50 TL'ye alıyorum kaseti ayrıca ben oğlumu uyduruk kaset test ile öğrendim inanamayip 5 tane yapmıştım hepsindede silik pozitif çıkmıştı ve 3 haftalik dedi doktor
Valla ben albi ve artımed bizim burda 15 tl ye aldım

Bizim buda niye pahalı ya albi 50TL almıştım
B-good olanida 40 TL'ye almıştım albiden çok memnun kaldım diğeri silik çıkartmıştı
internetten de vaktim şimdi ordada 50 tl

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-19-21-52-10-711_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-12-19-21-52-10-711_trendyol.com.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 16
Inanir mısın o ilk gece hamile kalanlari bende hic bi zaman anlamadım anlayamicam da. Yani hele de onceden cinsel deneyimi olmayanlar mesela ya arkadas nasil denk getirdiniz. Hayir birde o ilk geceyi mesela ben öncesinde yoktu deneyimim ve o gece yasadim yani, o gece zevk alip da kadinin içine b.salabilen erkekte ne bileyim 😄 o gece zaten oldu mu olmadi mi anlamiyosun bile acı cekiyosun. Hangi ara cocugu tutturuyolar hayret dogrusu.
Aynen oyle canim aslinda biz ne yaparsak kendimiz yapiyoruz ağla üzül olmadi diye kafaya tak sonra da bekle ki diger ay olsun. Ben mesela bu ay aşırı bir beklentim olmadan denedim sözde. Dün durup durup agladim. Aksam en son eşime agladim o da kızdı hatta böyle stres yapmaya devam edersen zaten olmayacagini doktor soylemedi mi diye. Öyle normal tv seyrederken gözyaşlarım akiyordu yani öyle de bir deliyim.
Sende üzülme kuzu nasilsa olacaksa biz istemesekte olacak. İnşallah en kisa zamanda hepimize nasip olur da hunileri takmadan mutlu mutlu hayatimiza devam ederiz. Bol dua ve kalpten inanmamiz lazim
Tam vazgeçtim artık derken olacak inşallah Allah büyük 🥺🤲🏻 her regl yeni umut ben daha olmadım günüm war ama umudum da yok

Sürenin sonuna gelmişsiniz sorun yoksa rahatlatıp deneyin yakın zamanda olacaktır artık inşaallah buna inanarak vücudu strese sokmadan o komutu beyne iletmeden inanın olacak biliyorum çok zor ama beklemekten başka carede yok canm Allah büyük o hayırlı zamanda gönderecek sana bebeğini buna inan🙏🏻
Amin inşallah en kısa zamanda o güzel haberleri alırız umarım.🥺🤲🏻

Inanir mısın o ilk gece hamile kalanlari bende hic bi zaman anlamadım anlayamicam da. Yani hele de onceden cinsel deneyimi olmayanlar mesela ya arkadas nasil denk getirdiniz. Hayir birde o ilk geceyi mesela ben öncesinde yoktu deneyimim ve o gece yasadim yani, o gece zevk alip da kadinin içine b.salabilen erkekte ne bileyim 😄 o gece zaten oldu mu olmadi mi anlamiyosun bile acı cekiyosun. Hangi ara cocugu tutturuyolar hayret dogrusu.
Aynen oyle canim aslinda biz ne yaparsak kendimiz yapiyoruz ağla üzül olmadi diye kafaya tak sonra da bekle ki diger ay olsun. Ben mesela bu ay aşırı bir beklentim olmadan denedim sözde. Dün durup durup agladim. Aksam en son eşime agladim o da kızdı hatta böyle stres yapmaya devam edersen zaten olmayacagini doktor soylemedi mi diye. Öyle normal tv seyrederken gözyaşlarım akiyordu yani öyle de bir deliyim.
Sende üzülme kuzu nasilsa olacaksa biz istemesekte olacak. İnşallah en kisa zamanda hepimize nasip olur da hunileri takmadan mutlu mutlu hayatimiza devam ederiz. Bol dua ve kalpten inanmamiz lazim
Üzüntünü derinden hissediyorum ben buradan. Üzülme ne olur yani olacak öleceğe faydamız yok. Kendini yıpratma. Demesi kolay evet ama inan ki ömrümüz nedir ne kadar bilemiyoruz kalan günlerimizi kendimize zehir ederek geçirmemeliyiz,💓

kızlar 3 aydır bu testi yapıyorum ve 3 aydır yanlış çıkmadı . Günler doğru . 6 tanede gebelik testi var . Gebelik testide bir kere geçikince kullandım çıkmadı zaten gebe de değildim

Eklentiler

• IMG_7896.png
    IMG_7896.png
    133,3 KB · Görüntüleme: 12
Aynı şeyleri yaşıyorm eşim kızdı sen böyle yaparsan olmaz diye ama gelde içime anlat durdur göz yaşları .

X