Inanir mısın o ilk gece hamile kalanlari bende hic bi zaman anlamadım anlayamicam da. Yani hele de onceden cinsel deneyimi olmayanlar mesela ya arkadas nasil denk getirdiniz. Hayir birde o ilk geceyi mesela ben öncesinde yoktu deneyimim ve o gece yasadim yani, o gece zevk alip da kadinin içine b.salabilen erkekte ne bileyim
o gece zaten oldu mu olmadi mi anlamiyosun bile acı cekiyosun. Hangi ara cocugu tutturuyolar hayret dogrusu.
Aynen oyle canim aslinda biz ne yaparsak kendimiz yapiyoruz ağla üzül olmadi diye kafaya tak sonra da bekle ki diger ay olsun. Ben mesela bu ay aşırı bir beklentim olmadan denedim sözde. Dün durup durup agladim. Aksam en son eşime agladim o da kızdı hatta böyle stres yapmaya devam edersen zaten olmayacagini doktor soylemedi mi diye. Öyle normal tv seyrederken gözyaşlarım akiyordu yani öyle de bir deliyim.
Sende üzülme kuzu nasilsa olacaksa biz istemesekte olacak. İnşallah en kisa zamanda hepimize nasip olur da hunileri takmadan mutlu mutlu hayatimiza devam ederiz. Bol dua ve kalpten inanmamiz lazim