- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #11.141
Benide eklermisiniz
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @dehrizz2 20 Kasım 18 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @fufucum 4 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @Selma3533 21 Aralık 17 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak @sea9 26 Aralık 22 Ocak @uuullku 24 Aralık 23 Ocak @MaviRuya7 24 Aralık 24 Ocak @sla44 25 Aralık 24 Ocak @Freyja93 27 Aralık 28 Ocak
Kaç gün kala yaptınız ve silik bile çıkmadı?Ben de hiç silik bile çıkmadı valla bu sabah o kadar mutsuz başladım ki güne size anlatamam2 gün daha bekleyim o zaman yine bir test yaparım artık yoksa da napalım hayırlısı hakkımızda İnşallah sizlerden güzel haberler alırız
Benim de regl dönemi 26 Ocak siz gebelikten şüpheleniyor musunuz nasıl gidiyor bekleyişBenide eklermisiniz
Sat 26 Aralık
Bat 25 ocak
Geçen ay kimyasal yaşadım akşam üstü adet sancısı geldi biraz biraz var vücudumu çok dinliyorum kaç gündür kasık bölgem ağrıyordu şimdi çok yok bı kere bı kokudan tiksindim acaba çok kötü koku olduğu icinmi bilemeden yani anlayacagim karmakarisigim hiç sorma yaniBenim de regl dönemi 26 Ocak siz gebelikten şüpheleniyor musunuz nasıl gidiyor bekleyiş
4 gün kala yapmıştım yanlış hatırlamıyorsamKaç gün kala yaptınız ve silik bile çıkmadı?
Geçen ay goguslerden anladım ama gogusum adet günüm geçtiğinde mi agirdi öncesinde bilemedim şimdi belirtidir hissetmedigim için üzgünüm bu ay bebek ruyasida gördüm bilemiyorumBenim de regl dönemi 26 Ocak siz gebelikten şüpheleniyor musunuz nasıl gidiyor bekleyiş
İnşallah bu ay olurGeçen ay kimyasal yaşadım akşam üstü adet sancısı geldi biraz biraz var vücudumu çok dinliyorum kaç gündür kasık bölgem ağrıyordu şimdi çok yok bı kere bı kokudan tiksindim acaba çok kötü koku olduğu icinmi bilemeden yani anlayacagim karmakarisigim hiç sorma yani
Sizin dongunuz nedir belirtileriniz benim dongum belisiz ama 33 gibi oluyirum ama 28Benim de regl dönemi 26 Ocak siz gebelikten şüpheleniyor musunuz nasıl gidiyor bekleyiş
Geçen ay goguslerden anladım ama gogusum adet günüm geçtiğinde mi agirdi öncesinde bilemedim şimdi belirtidir hissetmedigim için üzgünüm bu ay bebek ruyasida gördüm bilemiyorum
Geçen ay goguslerden anladım ama gogusum adet günüm geçtiğinde mi agirdi öncesinde bilemedim şimdi belirtidir hissetmedigim için üzgünüm bu ay bebek ruyasida gördüm bilemiyorum
29 günde bir idi ama iki aydır aksıyor 31 günde bire çıktı sanırım stresten,regl sürecim azaldı biraz…ovulasyon testi yaptım ve değerlendirdik bakalım belirtiler Çar ama gebelik mi regl belirtisi mi bilemiyorum,her gebelik birbirinden farklı,net birsey söylemek zor ama bugün yaptığım erken gebelik testinde çok silik 2.çizgi gördüm,siz de yapabilirsiniz aslındaSizin dongunuz nedir belirtileriniz benim dongum belisiz ama 33 gibi oluyirum ama 28
30 olduguda oluyor
Yaşınız kaç?Canım yoktur diye düşünüyorum eşime söylemedim ümitlenmesin diyeyaştan dolayı zaten ümidim yok olsaydı büyük mucize olurdu..
Testin markası da prediktor early 6 gün öncesini tespit ediyormuş. Dediğim gibi benim bata şuan itibariyle 1 günüm falan var
28 senin kacYaşınız kaç?
Yani günün gecmismi oluyor benimle aynı ya merak ediyorum29 günde bir idi ama iki aydır aksıyor 31 günde bire çıktı sanırım stresten,regl sürecim azaldı biraz…ovulasyon testi yaptım ve değerlendirdik bakalım belirtiler Çar ama gebelik mi regl belirtisi mi bilemiyorum,her gebelik birbirinden farklı,net birsey söylemek zor ama bugün yaptığım erken gebelik testinde çok silik 2.çizgi gördüm,siz de yapabilirsiniz aslında
Bu ay 26 ocakta regl olmam gerek,4 gün var ReglimeYani günün gecmismi oluyor benimle aynı ya merak ediyorum
Yaşınız çok genç umutsuz konuştunuz o yüzden sordum28 senin kac
29 günde bir idi ama iki aydır aksıyor 31 günde bire çıktı sanırım stresten,regl sürecim azaldı biraz…ovulasyon testi yaptım ve değerlendirdik bakalım belirtiler Çar ama gebelik mi regl belirtisi mi bilemiyorum,her gebelik birbirinden farklı,net birsey söylemek zor ama bugün yaptığım erken gebelik testinde çok silik 2.çizgi gördüm,siz de yapabilirsiniz aslında
28Yaşınız kaç?
Merhaba benim de 27 Ocak adet günüm su an belirtiniz var mjBenim de regl dönemi 26 Ocak siz gebelikten şüpheleniyor musunuz nasıl gidiyor bekleyiş
Regli günü evet gelebilir geç döllenme olduysa amaHerkese selamlar,
Bat 21 Ocak ancak regl olmadım. Bugün pembe denemeyecek kadar az peçeteye sildikçe akıntım geldi toplam 2 günlük gecikmem var. Göğüs hassasiyetim yok bulantım yok aksine her an regl sökülecek gibi kasık ağrım gazım varmış üşütmüşüm gibi kasık batmalarım var. Böbreklerimin olduğu boşluğuma arada ağrı giriyor bazende sırtıma giriyor. Test yapmak istemiyorum negatif görmekten yoruldum.
Ek olarak bu ay antibiyotik kullandım ondan gecikmiş midir.
Regl günü yerleşme kanaması gelir mi?
28Yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?