Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

2 farklımtest yaptım pozitifdi prodoctor yaptım çıkmadı sonra kan verdim 10 çıktı bugun prodoctorlara baktım pembe çizgi çıkmış hep
Bence prodoctor test cok erken gebelikleri o kadar da net hemen cikarmiyor gibi geliyor bana. Benim yaptigim kaset test bile hemen cift cizgi olmustu en son prodoctorun rengi koyulasmisti biraz. Eğer kan testimin sonucunu bilmesem mesela o teste bakip aa demek ki değilim deyip kenara koyardim. Prodoctor azicik gec çıkarıyor. Mesela 20 25 dk faln sonra gibi

Son bi tane kaldı alda betam yükselince yapacağım kasette bide silik gösteriyor düşünün bugun ilk idrarı unuttum yapamadım sabah yapacağım bakalım doğalma varmı
Bu testlerin sabahı verdim beta 10 çıktı bata 4 varken

Eklentiler

• 8A597897-8BE8-4B8F-9485-853096D33962.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_2538.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 19
D denizadamasal ablacım beni de ekleyebilir misin
SAT: 26.11.2024
BAT: 26.12.2024
Bu ay doğurganlık dönemlerimi değerlendirdik umarım hayırlısı oluurrr.
En
en alttaki prodoctor

Başlangıç 13 kasım 14 Aralık beklenen

Sat 25 kasim Bat 22 aralik insallah ben de hayirli haberler veririm

Mesela bu hamile testi degil mi ne kadar yanıltıcı. Bide en pahali testlerden prodoctor. En ucuz kaset testler bile daha erken sonuc veriyor garip gerçekten. Yapma canim sen artik test. Pozitifsin zaten. Kendine eziyet etme. Kan verecegin güne kadar heyecanini yasa. Saglikla gelsin bebisinn. Bize de dua et olur mu

Yaa çok teşekkür ederim dua etmem mi inş herkes bu haberi en kısa zamnda alır inşallh
Malesfki bu testler böyle başka test yapmasaydım bilemicektim 10 tane prodoctor vardı devamlı yaptım negatif şans eseri eczacının önünden geçerken evdeki bitmesin diye adını dahi duymadım duratest aldım bide kaset dendim duratest anında çıkardı deminki hcg değerini düşün bile algılıyor sonra ptodocorda çıkar dedim bembeyaz şok oldum

Amin canim amin inşallah... gözü yollarda bekleyen tüm anne adaylari olarak inşallah pozitif haberlerimizi pes pese alırız
Iste genelde oyle oluyor zaten birsuru para verip aldiklarimiz en cok yaniltiyor. Iyi olmus senin alman baska testte canim. Sonucun pozitif olmus ya önemli olan o. Demekki duratest de iyi testler arasinda artik

Kızlar merhaba 21 kasım aşılamam yapılmıstı 14 gün adet olsun adet bitimi şehir değişikliği nedeniyle kendi doktoruma gidemedim baska bir dr gittim kontrol etti ultrasyon kagıdı verdi hiçbirşey dememe fırsat vermedi herşey normal dedi gönderdi ama benim aklıma takıldı bu yumurtamaıdır kist midir anlayan varsa yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_3952.jpeg
    132,4 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…