Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar ya ne yapacağız böyle dün arkadaşıma öyle oturmaya gittim . Bizim lise arkadaşları ile grubumuz var kimseye çocuk vs konusunda öyle deniyoruz olmadı vs diye de pek bahsetmedim ama kendi aralarında konuşmuşlar hamama götürelim hamam vs diye bana da öylesine gidelim diye söylediler. Dünde gebelik için söyledim sen üzülme diye de . Sanki öylesine gidelim planı yapmış gibi dediler . Eylül ayında bir sene doldu kızlar insanlar neden böyle baskı yapıyor . Kendim de strese giriyorum. Bugün yolda eski iş arkadaşlarımızla karşılaştık adamlar bizim çocuk soruyor yapın vs ya bizim çocuğun size ne faydası var . Dışardan bakınca bende böyle yaptım mı diye kendimi sorgulamaya başladım.

Lütfen olabildiğince uzaklaşmaya çalış bu konudan. Ben arkadaşlarımın hepsine kızdım sormayın artık olacağı varsa olacaktır diye. O kadar yorucu ve üzücü ki ancak böyle bir süreçten geçenler anlayabilir bizleri. Bebeğin sana gelecek zamanını bekliyor

İnan kimseye gitmek kimseyle konuşmak istemiyorum. İyiliğimi isteyende var . Kanka ne oldu olmuyor mu çocuk sana doktor önereyim diyorlar . İyiliğim için ama ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Kendime de alınganlık etme iyilik için diyorlar diyorum ama gelde bunu içine sor .

İnan aynı şeyleri yaşadım bende. Eşin gitsin test yaptırsın diyen mi dersin bi de gitmedi diye niye gitmiyo diye hesap soran mı. Arkamdan konuşanlar mı. Ne ararsan var. Bu siteye üye olma amacım buydu çünkü çevremdekilere en ufak bişey söylesem değişik önerilerle sürekli sorularla bunaltıyorlar.

Cnm 4 günde ne yerleşme belli olur nede gebelik bunu kimse bilemez kafaya çok takmamaya çalış istersen

Ay evet benim bu sitede herşeyi eksiksiz anlatabiliyorum soruyorum . Birine söyleyince başkasına söyleyecek düşüncesi var .

2 farklımtest yaptım pozitifdi prodoctor yaptım çıkmadı sonra kan verdim 10 çıktı bugun prodoctorlara baktım pembe çizgi çıkmış hep

Eklentiler

• image.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 22

ovulasyon testlerinin artık dalga geçtiğini düşünüyorum benimle bir yükselip bir düşüyor anlayamadım bunu yaşayan var mı ya da bu böyle bişey mi

Ben de geçen biz yokken bizim çocuğumuz olmadığı konusunda eşimin ailesinin kendi arasında sürekli konuştuğunu öğrendim gerçekten çok üzücü yaşamayan bu durumu asla anlamaz. İnsanlar sürekli soruyor ya da arkamızdan konuşuyorlar. Ya acıyorlar ya üzülüyorlar iyi niyetli olanlar da vardır elbet ama böyle yapılmamalı herkes destek olmalı diye düşünüyorum anlayışlı davranamıyorum ben. Zaten imsan yeterince strese giriyor çevreden de böyle tepkiler gelince iyice stres oluyor bu sefer çocuk daha da zora giriyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ama şu süreçte kendimize yapacağımız en iyi şey gerçekten bize iyi gelmeyen insanlardan uzak olmak bence ve şuan düşünmüyoruz doğru zamanda o bizi bulur derseniz en azından insanların da bi nebze ağzı duruyor

O pozisyonu bende biliyordum ama eşimizin biraz beklemeside lazımda nasıl yapacağız karar veremedim ozman hemen çıktımı eşiniz
Merhaba, rica etsem bahsettiğiniz pozisyonunu söyler misiniz? Ben de baktım ama bir gebenin günlüğü sayfasında bulamadım. Rica etsem öneri için bu pozisyon hakkında bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…