Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım bana da çatlamış görünüyor dedi kafam çok karıştı şuan ilişki olmalı mı yoksa şansım yok mu bu ay regl olur muyum sence
inan benimde hiç bi fikrim yok bana dediği yumurtan çatlamış gözüküyo içi kanlanmış dedi bu hafta değerlendir mutlaka dedi ama benimde ultrasonda yumurta gözüküyodu üstelik benimki daha da büyük 28 mm yakın idi

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda

Ben kullandim canim markayi olumsuz yorumlarda vardi evet ama elimde prodoctor testte vardi days doctor ondan daha hızlı pozitif vermisti. Ve sonuc dogruydu hamileydim. Kaset testin varsa onunla da deneyebilirsin.
Artımed erken gebelik ve days doctorda pozitif gördüm ama 2 farklı marka daha yaptım onlar negatif

Yumurta çatlıyor yerinde bir çökme meydana geliyor sanırım. Ben de bu ay gittim sol tarafta bir sönme olmuş muhtemelen çatlamış dedi, kan verip e2 ve lh değerine baktı, ona göre çatladığını söyledi. Ama tabi kesin çatladı mı kimse bilmiyor.

Yumutlamadasiniz henüz benimde öyle 3gundur pik omadi henüz
aa umarım öyledir ve umarım çatlar o zaman ben doktor kontrolünde öğreniyodum hep yumurtanın büyüdüğünü çatladığını vs. O sebeple belirtiler nedir hiç dinlememiştim kendimi. Çatlama olduğunda bir belirti olur mu acaba

Artımed erken gebelik ve days doctorda pozitif gördüm ama 2 farklı marka daha yaptım onlar negatif
Ay bilmiyorum ki canim valla. Benim yaptigimda 3 farkli marka yaptim ilk diger marka cikardi pozitifi sonra days doktor en son prodoctor. Hepsi de dogru cikardi ama. Belki denk geldi bilmiyorum açıkçası. Yeni mi yaptin testini sen yoksa daha önce mi olmustu bu bahsettigin

İyi akşamlar kızlar nasılsınız , ben kasık ağrısından yatamıyorum resmen çok ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı doktor bugün yumurtama baktı çatlamiş dedi ama döllenmiş mi belli değil bu kasım ağrısı yerleşme falan olabilir mi büyük ihtimal benim yumurtam 10 aralıkta falan çatladı

Kızlar merhaba.. Yalancı pozitif ten sonra girmedim hiç gebe olan var mı? 3-4 gün gecikmeyle bugün adet oldum ben ama rengi siyaha yakın çok şaşkınım

İnşallah benim ilk gebeliğim olucak infertilite tedavısı görüyorum ankarada yaşayan kızçelerim yazabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…