Yarın bi baktır bakalım canım inşallah yumurtlama olmuştur kafanda soru işareti kalmamış olurDoktor ağrım var diyince 17. Günde yaptırdı ama yarın yine burda bi hastanede progesteron testi yaptırcam ne çıkıcak merqk ediyorum
İnşallah canım bakalım şimdi şnternetten baktım. Progesteron yumurtlamadan 7 gün sonra en yüksek değere ulaşıyormuşYarın bi baktır bakalım canım inşallah yumurtlama olmuştur kafanda soru işareti kalmamış olur
Şuan bende öyleyim galiba canım regle daha 2 hafta var karnım regl olacakmışım gibi ağrıyor bide geceleri ayaklarım çok yanıyor hiç uyku uyuyamıyorum bunlar bile ümitlendiriyor insanı ama günüm geçmeden test yapmayacam bu sefer benBenim adet gunum 27 aralik. Bi suru belirti yasadim gibi geldi erkrn test yaptım negatif.negatifi gordukten sonra butun belirtilerim kayboldu. Tamamen psikolijik olarak belirti yaşiyorum. Oysa ki bu ay baya umitliydim..
Ben de valla dudagimmda ucuk cikti dogru duzgun gece uykum kalmamisti agzimda da metalik bi tat var hala test yaptim negatif cikti. Son 1 testim kaldi onu da yilbasi sabahında yapmayi planliyorumŞuan bende öyleyim galiba canım regle daha 2 hafta var karnım regl olacakmışım gibi ağrıyor bide geceleri ayaklarım çok yanıyor hiç uyku uyuyamıyorum bunlar bile ümitlendiriyor insanı ama günüm geçmeden test yapmayacam bu sefer ben
Aynen canım biraz bekle öyle yap günün geçsin inşallah vardır seninde benimde elimizde olsa bıraksak bi ama olmuyor işte ben bi yandan şu 2 hafta geçsin sonucu öğreneyim istiyorum bi yandan da yine hüsran olursa diye geçmesin istiyorum Allah yardımcımız olsun ne diyimBen de valla dudagimmda ucuk cikti dogru duzgun gece uykum kalmamisti agzimda da metalik bi tat var hala test yaptim negatif cikti. Son 1 testim kaldi onu da yilbasi sabahında yapmayi planliyorum
Valla dusunmeden olmuyor tek dusunmedigim gunler adet gunlerimAynen canım biraz bekle öyle yap günün geçsin inşallah vardır seninde benimde elimizde olsa bıraksak bi ama olmuyor işte ben bi yandan şu 2 hafta geçsin sonucu öğreneyim istiyorum bi yandan da yine hüsran olursa diye geçmesin istiyorum Allah yardımcımız olsun ne diyim
Aynen canım benimde bide soran oluyor bana 1 buçuk yıl oldu daha yokmu diye takmıyorsun takmıyorsun bi yere kadar hayırlısı olsun bakalımValla dusunmeden olmuyor tek dusunmedigim gunler adet gunlerim
ahhhh inşallaahh yumurtam çatladı ama döllenir mi bilmem inşallaah olurAralık ayında hamilelik haberi almak isteyenler gelsin bakalım
Hafi insallah birimiz bari pozitifi gorsunKızlar bende 11 gün gecikti cuma günü test yapacam hayrlısı dua edin
İnşallah testim var ama eşim cuma günü yapmamı istedi hafta sonu evde diye ama bilmiyorm heycanlıyım 2 tane test aldım korkuyorum yapmaya 11 gün geçti çıkması lazım ama varsaHafi insallah birimiz bari pozitifi gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?