• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayından umutlanan kadınlar buraya

Kızlar selam adetim yaklaşık 4 gn gecikti bugün test t yaptım 2.çizgi önce biraz silik sonra daha koyu oldu ama yinede net değildi.ve yakşlaık 10-15 gündür sürekli adet olcakmışım gibi ağrım var ve hala devam ediyor. Böyle bişey yaşayan var mı?
Bu gayet net . Benim 8 haftalk oldu hâlâ öyle ağrılarm var 😄 zaten gebelikle , adet belirtileri benziyor birbirine

Bu gayet net . Benim 8 haftalk oldu hâlâ öyle ağrılarm var 😄 zaten gebelikle , adet belirtileri benziyor birbirine
Çok teşekkür ederim cevap için acaba erken mi acaba silik mi merak ettim yarın bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum sanırım net olarak çıkar

Kızlar selam adetim yaklaşık 4 gn gecikti bugün test t yaptım 2.çizgi önce biraz silik sonra daha koyu oldu ama yinede net değildi.ve yakşlaık 10-15 gündür sürekli adet olcakmışım gibi ağrım var ve hala devam ediyor. Böyle bişey yaşayan var mı?
Tebrik ederim hamilesiniz 🧿♥️

Tekrardan herkese Merhaba,
Test yaptırdım bugün sonucunu paylaşıyorum :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-12-28 at 11.24.11.webp
    WhatsApp Image 2020-12-28 at 11.24.11.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 30
Selam kızlar,
Adetimin 17. Günü 0.38 çıkan progesteron testim adetimin 21. Günü 1.62 çıkmıştı biliyosunuz çok moralim bozulmuştu. Ama benim yumurtlamam ovulasyon testinde 20. Gün yakalamıştım. Bu sebeple ovulasyondan 8 gün sonra bugün yani 28. Gününde tekrar progesteron testi yaptırdım ve 12.89 çıktı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oluyo acaba iyice kafam karıştı 😳

Selam kızlar,
Adetimin 17. Günü 0.38 çıkan progesteron testim adetimin 21. Günü 1.62 çıkmıştı biliyosunuz çok moralim bozulmuştu. Ama benim yumurtlamam ovulasyon testinde 20. Gün yakalamıştım. Bu sebeple ovulasyondan 8 gün sonra bugün yani 28. Gününde tekrar progesteron testi yaptırdım ve 12.89 çıktı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oluyo acaba iyice kafam karıştı 😳
Acaba rahim gebeliğe mi hazırlanıyor yüksek de çıkmış çatlamış gibi duruyor bilemedim inşallah öyledir

canım hayırlı olsun 422 çıkmış allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende aynı hastaneye gidiyorum Hediye var orda. Sen dr seval den memnun musun ?
Amin çok teşekkür ederim. Benim arkadaşım Hediye Hanıma gidiyor çok memnun. Ben daha öncesinde hamile kalmayı düşündüğüm dönemde gitmiştim Seval Hanıma memnun kalmıştım.Bizimlr baya sohbet etmişti bu seferde direk ona gittim. Ama muayenehane açmış sanırım 10-15 gün içinde gidecek. Sağlık sigortam tahminimce muayenehanesinde geçmeyecek. Bende başka bi doktor arayışına gireceğim gibi duruyor.

Acaba rahim gebeliğe mi hazırlanıyor yüksek de çıkmış çatlamış gibi duruyor bilemedim inşallah öyledir
Valla bende sasirdim normalde hep ovulasyondan sonra herkesin 7-8-9 falan çıkmış. Benim yüksek görünce bende acaba mı dedim 1 haftadır gogus uçlarım acayip çok hassas

Amin çok teşekkür ederim. Benim arkadaşım Hediye Hanıma gidiyor çok memnun. Ben daha öncesinde hamile kalmayı düşündüğüm dönemde gitmiştim Seval Hanıma memnun kalmıştım.Bizimlr baya sohbet etmişti bu seferde direk ona gittim. Ama muayenehane açmış sanırım 10-15 gün içinde gidecek. Sağlık sigortam tahminimce muayenehanesinde geçmeyecek. Bende başka bi doktor arayışına gireceğim gibi duruyor.
Hediye çok sıcak samimi değil ama işini iyi bilen birisi canım

Valla bende sasirdim normalde hep ovulasyondan sonra herkesin 7-8-9 falan çıkmış. Benim yüksek görünce bende acaba mı dedim 1 haftadır gogus uçlarım acayip çok hassas
Emin değilim ama biyerde öyle okumuştum sanki, neden olmasın ki yüksek çıkmış benimde bikere çatladığı zaman 9 çıkmıştı hayırlısı olsun inşallah öyledir benide haberdar et canım 😊

Selam kızlar,
Bildiğim kadariyla evet 10 ila 15 arasi yumurtlama olmuş anlamima geliyor:)

İnşallah tutmuştur o zaman yaaa dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı :KK43:
20.gun yumurtlama olduysa geç döllenme olacaktir bu da bat tarihinden bir hafta sonra belli olacağı anlamina gelir. Ben de ayni durumdayim yarin bat tarihim heyecanlıyım bir ton belirti var ama beklemekten başka çare yok

Back
X