• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayından umutlanan kadınlar buraya

Canım ben 3 yıldır çocuk istiyorum olmadı. Rahim filmi de çekildi eşim sperm testi de yaptırdı herşey normal. 2 ay klomen kullandım olmadı şimdide bu doktor 6 aya tamamlayalım dedi 4 ay daha kullan ilk iki ay günde 2 defa iç olmazsa sonraki ay günde 3 defa iç dedi. Önceki doktorum sürekli yumurta takibi yapıyodu bu gelmene gerek yok adetin gecikirse gel dedi. 4 ay sonunda da olmazsa gel o zaman tüp bebek bakalım dedi
Eee kontrole çağırmıyorsa yumurtanın gelişimini kaç yumurta olduğunu çatlama zamanını nasıl takip edeceksiniz? Benim kafam karıştı.

Anladim canım bende 3 yıldır bekliyorum ilk kez 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim onuda tesadüf öğrendim benimde bu Ay 2.klomen bu ayda olmazsa sonraki ay aşılama deneyeceğim devlette kayıt açtırdım 3 kere hakkım varmış hepsini kullanacağım Allah nasip eder inşallah sende klomenden sonra aşılama mı denesen acaba tutma oranı düşük ama aşılamayı da hamile kalan çok
Valla canım umutlarım bitti artık.
Zaten doktordan yana da hiç şansım dönmedi
Artık ne yapcam bilemiyorum

Bana da enteresan geldi
Yani ilaç kullandığınızda fazla yumurtanız oluşabilir, çatlamayıp kiste dönüşebilir Allah korusun. O yüzden çatlama aşamasında bir kontrol, adet olursanız da kiste dönüşmüş mü onu kontrol edip tedaviyi yönlendirmek lazım. En azından benim doktorum öyle yapıyor. Dilersrniz bir başka der ile daha görüşün.

Valla canım umutlarım bitti artık.
Zaten doktordan yana da hiç şansım dönmedi
Artık ne yapcam bilemiyorum
Umudunu hiç kaybetme canım herşey Allahtan inşallah yavrularımıza kavuşacağız bende çok çok yoruldum dayanmaya çalışıyorum elbet zamanı vardır diyorum. Başka bi doktora gitsen bi profesöre gitsen daha sağlıklı cevaplar alırsın seni daha iyi yönlendirir tüp bebek merkezinde muayne ol bazı hastanelerde ön görüşme ücretsiz oluyor . Benimde hiç yüzüm gülmedi doktordan yana şimdiki gittiğim doktor diğerlerine nispeten daha iyi

Yani ilaç kullandığınızda fazla yumurtanız oluşabilir, çatlamayıp kiste dönüşebilir Allah korusun. O yüzden çatlama aşamasında bir kontrol, adet olursanız da kiste dönüşmüş mü onu kontrol edip tedaviyi yönlendirmek lazım. En azından benim doktorum öyle yapıyor. Dilersrniz bir başka der ile daha görüşün.
Benimde içime sinmedi canım başka doktra gideceğim

Umudunu hiç kaybetme canım herşey Allahtan inşallah yavrularımıza kavuşacağız bende çok çok yoruldum dayanmaya çalışıyorum elbet zamanı vardır diyorum. Başka bi doktora gitsen bi profesöre gitsen daha sağlıklı cevaplar alırsın seni daha iyi yönlendirir tüp bebek merkezinde muayne ol bazı hastanelerde ön görüşme ücretsiz oluyor . Benimde hiç yüzüm gülmedi doktordan yana şimdiki gittiğim doktor diğerlerine nispeten daha iyi
Bende bu doktora içim sinmedi değiştireceği. Canım

Amin canım hepimize. Doktor çok önemli.
3-4 günlük kasık ağrım vardı bugunde kahverengi kanamam oldu acaba klomen kist mi yaptı bilmiyorum
Bende bu zamana kadar hiç bi belirti olmamıştı sadece bi akşam kasiklarim çok ağrıdı sabah kalktıgımda geçmişti inşallah sende kist falan olmamıştır

Kızlar çok ilginç.
17. gün doktora gittiğimde progesteron 0.38 di. Doktor yumurta olmadı ve çatlamadı için 5 in üstü olmalı dedi. 18-19. Günlerde kahverengi akıntım oldu ama bugun yok. Ve bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı ve control çizgisinden daha koyu. Anlayamıyorum artık bugün gerçekten yumurtladım mı acaba
3396DF71-7FC6-4F74-8FC7-93E72EB6F5FD.webp
41BB0E17-647D-4595-9E89-402D572400A6.webp

Kızlar çok ilginç.
17. gün doktora gittiğimde progesteron 0.38 di. Doktor yumurta olmadı ve çatlamadı için 5 in üstü olmalı dedi. 18-19. Günlerde kahverengi akıntım oldu ama bugun yok. Ve bugün ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıktı ve control çizgisinden daha koyu. Anlayamıyorum artık bugün gerçekten yumurtladım mı acabaEki Görüntüle 2744321 Eki Görüntüle 2744323
Evet canım yumurtlama olmuş 🤗 mutlaka degerlendir inşallah catlamayida görürsün bana iki farklı doktorda 21.günü progestona bakmıştı ozaman görmüşlerdi bitanesinde yumurta büyüme olmamıştı 0.19 çıkmıştı diğer doktorda baktığında 10.3 çıkmıştı yumurtlama olmuştu farklı aylarda bakmışlardı tabi, belkide erken baktı sana da

Evet canım yumurtlama olmuş 🤗 mutlaka degerlendir inşallah catlamayida görürsün bana iki farklı doktorda 21.günü progestona bakmıştı ozaman görmüşlerdi bitanesinde yumurta büyüme olmamıştı 0.19 çıkmıştı diğer doktorda baktığında 10.3 çıkmıştı yumurtlama olmuştu farklı aylarda bakmışlardı tabi, belkide erken baktı sana da
Anlamadım canım ama 3 günde böyle yüksekir mi bilemedim

Herşey olabilir canım ben yumurtlamayı genelde 18 ve 19. günler görürüm muhtemelen seninde yumurtlama geç oldu ovulasyon testinde baya pik olmuş
Canım normalde bende de pko olduğundan hep 18-19. Günlerde pozitif görüyorum ama 3 gün önce progesteron testim 0,38 çıkınca doktorda 5 ve üzerin yumurta oluşup çatlama diyince o yüzden şüpheye düştüm

Canım normalde bende de pko olduğundan hep 18-19. Günlerde pozitif görüyorum ama 3 gün önce progesteron testim 0,38 çıkınca doktorda 5 ve üzerin yumurta oluşup çatlama diyince o yüzden şüpheye düştüm
Doktorun erkenden o testi yaptırmış olabilir bende 21.gün genelde bakılıyor diye biliyorum bana öyle bakmışlardı bilmedim canım sen yinede degerlendir yarında test yap bakalım çatlama olacak mı hayırlısı olsun umudunu kaybetme

Doktorun erkenden o testi yaptırmış olabilir bende 21.gün genelde bakılıyor diye biliyorum bana öyle bakmışlardı bilmedim canım sen yinede degerlendir yarında test yap bakalım çatlama olacak mı hayırlısı olsun umudunu kaybetme
Doktor ağrım var diyince 17. Günde yaptırdı ama yarın yine burda bi hastanede progesteron testi yaptırcam ne çıkıcak merqk ediyorum

Back
X