- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 28
Bu gayet net . Benim 8 haftalk oldu hâlâ öyle ağrılarm varKızlar selam adetim yaklaşık 4 gn gecikti bugün test t yaptım 2.çizgi önce biraz silik sonra daha koyu oldu ama yinede net değildi.ve yakşlaık 10-15 gündür sürekli adet olcakmışım gibi ağrım var ve hala devam ediyor. Böyle bişey yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim cevap için acaba erken mi acaba silik mi merak ettim yarın bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum sanırım net olarak çıkarBu gayet net . Benim 8 haftalk oldu hâlâ öyle ağrılarm varzaten gebelikle , adet belirtileri benziyor birbirine
Tebrik ederim hamilesinizKızlar selam adetim yaklaşık 4 gn gecikti bugün test t yaptım 2.çizgi önce biraz silik sonra daha koyu oldu ama yinede net değildi.ve yakşlaık 10-15 gündür sürekli adet olcakmışım gibi ağrım var ve hala devam ediyor. Böyle bişey yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederimTebrik ederim hamilesiniz
Kan sonucunu da yazarmisinÇok teşekkür ederim
Yarın sabah yaptıracağım sonuç çıkınca tabiki yazarım :)Kan sonucunu da yazarmisin
canım hayırlı olsun 422 çıkmış allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende aynı hastaneye gidiyorum Hediye var orda. Sen dr seval den memnun musun ?Tekrardan herkese Merhaba,
Test yaptırdım bugün sonucunu paylaşıyorum :)
Acaba rahim gebeliğe mi hazırlanıyor yüksek de çıkmış çatlamış gibi duruyor bilemedim inşallah öyledirSelam kızlar,
Adetimin 17. Günü 0.38 çıkan progesteron testim adetimin 21. Günü 1.62 çıkmıştı biliyosunuz çok moralim bozulmuştu. Ama benim yumurtlamam ovulasyon testinde 20. Gün yakalamıştım. Bu sebeple ovulasyondan 8 gün sonra bugün yani 28. Gününde tekrar progesteron testi yaptırdım ve 12.89 çıktı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oluyo acaba iyice kafam karıştı
Amin çok teşekkür ederim. Benim arkadaşım Hediye Hanıma gidiyor çok memnun. Ben daha öncesinde hamile kalmayı düşündüğüm dönemde gitmiştim Seval Hanıma memnun kalmıştım.Bizimlr baya sohbet etmişti bu seferde direk ona gittim. Ama muayenehane açmış sanırım 10-15 gün içinde gidecek. Sağlık sigortam tahminimce muayenehanesinde geçmeyecek. Bende başka bi doktor arayışına gireceğim gibi duruyor.canım hayırlı olsun 422 çıkmış allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende aynı hastaneye gidiyorum Hediye var orda. Sen dr seval den memnun musun ?
Valla bende sasirdim normalde hep ovulasyondan sonra herkesin 7-8-9 falan çıkmış. Benim yüksek görünce bende acaba mı dedim 1 haftadır gogus uçlarım acayip çok hassasAcaba rahim gebeliğe mi hazırlanıyor yüksek de çıkmış çatlamış gibi duruyor bilemedim inşallah öyledir
Hediye çok sıcak samimi değil ama işini iyi bilen birisi canımAmin çok teşekkür ederim. Benim arkadaşım Hediye Hanıma gidiyor çok memnun. Ben daha öncesinde hamile kalmayı düşündüğüm dönemde gitmiştim Seval Hanıma memnun kalmıştım.Bizimlr baya sohbet etmişti bu seferde direk ona gittim. Ama muayenehane açmış sanırım 10-15 gün içinde gidecek. Sağlık sigortam tahminimce muayenehanesinde geçmeyecek. Bende başka bi doktor arayışına gireceğim gibi duruyor.
Emin değilim ama biyerde öyle okumuştum sanki, neden olmasın ki yüksek çıkmış benimde bikere çatladığı zaman 9 çıkmıştı hayırlısı olsun inşallah öyledir benide haberdar et canımValla bende sasirdim normalde hep ovulasyondan sonra herkesin 7-8-9 falan çıkmış. Benim yüksek görünce bende acaba mı dedim 1 haftadır gogus uçlarım acayip çok hassas
Ayyy inşallah canım ya bakalım çarşamba günü de doktor randevum varEmin değilim ama biyerde öyle okumuştum sanki, neden olmasın ki yüksek çıkmış benimde bikere çatladığı zaman 9 çıkmıştı hayırlısı olsun inşallah öyledir benide haberdar et canım
Bildiğim kadariyla evet 10 ila 15 arasi yumurtlama olmuş anlamima geliyor:)Selam kızlar,
Adetimin 17. Günü 0.38 çıkan progesteron testim adetimin 21. Günü 1.62 çıkmıştı biliyosunuz çok moralim bozulmuştu. Ama benim yumurtlamam ovulasyon testinde 20. Gün yakalamıştım. Bu sebeple ovulasyondan 8 gün sonra bugün yani 28. Gününde tekrar progesteron testi yaptırdım ve 12.89 çıktı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oluyo acaba iyice kafam karıştı
İnşallah tutmuştur o zaman yaaa dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktıBildiğim kadariyla evet 10 ila 15 arasi yumurtlama olmuş anlamima geliyor:)
20.gun yumurtlama olduysa geç döllenme olacaktir bu da bat tarihinden bir hafta sonra belli olacağı anlamina gelir. Ben de ayni durumdayim yarin bat tarihim heyecanlıyım bir ton belirti var ama beklemekten başka çare yokİnşallah tutmuştur o zaman yaaa dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah:) ovulasyondan kac gün sonra belli oldu testte acabaTekrardan herkese Merhaba,
Test yaptırdım bugün sonucunu paylaşıyorum :)
Çok teşekkür ederim :) 20 gn sonra falan adetim 4 gün gecikince test yaptımGözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah:) ovulasyondan kac gün sonra belli oldu testte acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?