Aralık ayından umutlanan kadınlar buraya

20.gun yumurtlama olduysa geç döllenme olacaktir bu da bat tarihinden bir hafta sonra belli olacağı anlamina gelir. Ben de ayni durumdayim yarin bat tarihim heyecanlıyım bir ton belirti var ama beklemekten başka çare yok
Valla yumurtlamadan kaç gün sonra testte çıkıyo acaba. Benimde yarın doktor randevum var bi gidicem bakalım ne dicek

Valla yumurtlamadan kaç gün sonra testte çıkıyo acaba. Benimde yarın doktor randevum var bi gidicem bakalım ne dicek
En erken 12-13 gün sonra diye biliyorum. Ben bir kac gün geçmesini bekleyeceğim doktora gitmek için sabredecegim biraz. Daha önce kimyasal geçirdim erkenden telaslanmak istemiyorum

En erken 12-13 gün sonra diye biliyorum. Ben bir kac gün geçmesini bekleyeceğim doktora gitmek için sabredecegim biraz. Daha önce kimyasal geçirdim erkenden telaslanmak istemiyorum
Ben 3,5 yıldır hiç pozitif görmedim.
20.gün ovulasyon testi pozitif çıktı bugun 29. Günüm. Yarın ovulasyon testinden 10 gün geçmiş olacak bakalım

Ben 3,5 yıldır hiç pozitif görmedim.
20.gün ovulasyon testi pozitif çıktı bugun 29. Günüm. Yarın ovulasyon testinden 10 gün geçmiş olacak bakalım
Yarın olmazsa da birkac sonra pozitif görürsünüz inşallah... yillarca çocuğu olmayip evlat edindikten sonra hamile kalanlar bile duyuyoruz her seyin nir vakti var demekki. İnşallah biz tez muradina erenlerden oluruz :)

Yarın olmazsa da birkac sonra pozitif görürsünüz inşallah... yillarca çocuğu olmayip evlat edindikten sonra hamile kalanlar bile duyuyoruz her seyin nir vakti var demekki. İnşallah biz tez muradina erenlerden oluruz :)
Amin canım inşallahhhh rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba hamile kalan oldumu kızlar şubat bitti ben özele gittim tek tüpüm tıkalı ve pko çikti bu ay femera ve ovitrelle kullandım bakalım 3 mart batım siz ne yaptınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…