ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Arkadaşlar beta değerimde düşüş olmuştu şimdi de yükselme oldu çözemedim

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi için ne kadar ödediniz bide ara vermek mantıklımı

Kızlar ben hiç kan sulandırıcı kullanmadım tedavimde pozitifi gördüm fakat korkuyorum sitedeki nerdeyse herkes en az 3 ay kullanmış. Benim gibi olan varmı.

Bende kullanmadım
Umarım birdahaki transferinizde pozitif sonucu alırsınız. Açıkçası önlem için bile neden verilmedi aklıma takıldı bu durum. Sizde diğer tedavinizde bence sorun bu durumu.

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi için ne kadar ödediniz bide ara vermek mantıklımı
Arayi doktorun ayarliylr zaten canim rahmi en az 2 ay dinlendirmek onemli sonucta o kadar hormon aliyoruz ama senin doktorun ne der bilemem ben raporlu 3150 odedim

Arayi doktorun ayarliylr zaten canim rahmi en az 2 ay dinlendirmek onemli sonucta o kadar hormon aliyoruz ama senin doktorun ne der bilemem ben raporlu 3150 odedim
Benim doktorum en fazla bir ay ara ver dedi ona kalsa hemen Adet sonrsı dene diyor Kafam çok karışık ben özele gidiyorum bide fiyatlar çok yüksek iki tüp bebek iki ameliyat tükendik artık valla billa avazım çıktığı kadar bağırasım var benim doktor yönünden de şanssızım insan gibi konuşmaz açıklama yapmaz soru sorarsın cevap vermez varya bezdim

Umarım birdahaki transferinizde pozitif sonucu alırsınız. Açıkçası önlem için bile neden verilmedi aklıma takıldı bu durum. Sizde diğer tedavinizde bence sorun bu durumu.
Bizimkine bişey sorulmuyo ki bana googledan okudugun bilgilerle gelme diyor adam soru sorunca

nerde tedavi görüyorsun

Bizimkine bişey sorulmuyo ki bana googledan okudugun bilgilerle gelme diyor adam soru sorunca
Ne kadar kaba bir adam Her sorduğumuza cevap vermek zorundalar bir anlasalar. Zaten psikolojik olarak zor bir dönem.

Beni daha çok geriyor hiç istemiyorum oraya gitmek ama şuan mecburum
Şuan siZin tedavinizi sürdürdüğü için daha farklı protokoller uygulayabilir. İnşallah çektiğiniz çileye bu sefer değer. Allah güzel kapılar açsın inş.

Şuan siZin tedavinizi sürdürdüğü için daha farklı protokoller uygulayabilir. İnşallah çektiğiniz çileye bu sefer değer. Allah güzel kapılar açsın inş.
Artık umudumkalmadı bu dondurulmuşlarıda koysun olmuyosa pes edicem herkes çocuk sahibi olacak die bi kural yok bana artık imkansız gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…