Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoruna sor da ic canimKizlar parol iciliyor dimi?
Az dinerse uyurum hic olmassa..
Ne kadar düşüş oldu ve yuksledi canimArkadaşlar beta değerimde düşüş olmuştu şimdi de yükselme oldu çözemedim
Bende kullanmadımKızlar ben hiç kan sulandırıcı kullanmadım tedavimde pozitifi gördüm fakat korkuyorum sitedeki nerdeyse herkes en az 3 ay kullanmış. Benim gibi olan varmı.
Umarım birdahaki transferinizde pozitif sonucu alırsınız. Açıkçası önlem için bile neden verilmedi aklıma takıldı bu durum. Sizde diğer tedavinizde bence sorun bu durumu.Bende kullanmadım
Arayi doktorun ayarliylr zaten canim rahmi en az 2 ay dinlendirmek onemli sonucta o kadar hormon aliyoruz ama senin doktorun ne der bilemem ben raporlu 3150 odedimKızlar dondurulmuş embriyo transferi için ne kadar ödediniz bide ara vermek mantıklımı
Benim doktorum en fazla bir ay ara ver dedi ona kalsa hemen Adet sonrsı dene diyor Kafam çok karışık ben özele gidiyorum bide fiyatlar çok yüksek iki tüp bebek iki ameliyat tükendik artık valla billa avazım çıktığı kadar bağırasım var benim doktor yönünden de şanssızım insan gibi konuşmaz açıklama yapmaz soru sorarsın cevap vermez varya bezdimArayi doktorun ayarliylr zaten canim rahmi en az 2 ay dinlendirmek onemli sonucta o kadar hormon aliyoruz ama senin doktorun ne der bilemem ben raporlu 3150 odedim
Sadece dondurulmuş embriyo transferi için mi o kadar ödedinArayi doktorun ayarliylr zaten canim rahmi en az 2 ay dinlendirmek onemli sonucta o kadar hormon aliyoruz ama senin doktorun ne der bilemem ben raporlu 3150 odedim
Bizimkine bişey sorulmuyo ki bana googledan okudugun bilgilerle gelme diyor adam soru soruncaUmarım birdahaki transferinizde pozitif sonucu alırsınız. Açıkçası önlem için bile neden verilmedi aklıma takıldı bu durum. Sizde diğer tedavinizde bence sorun bu durumu.
nerde tedavi görüyorsunBenim doktorum en fazla bir ay ara ver dedi ona kalsa hemen Adet sonrsı dene diyor Kafam çok karışık ben özele gidiyorum bide fiyatlar çok yüksek iki tüp bebek iki ameliyat tükendik artık valla billa avazım çıktığı kadar bağırasım var benim doktor yönünden de şanssızım insan gibi konuşmaz açıklama yapmaz soru sorarsın cevap vermez varya bezdim
Bursa soranusnerde tedavi görüyorsun
Ne kadar kaba bir adam Her sorduğumuza cevap vermek zorundalar bir anlasalar. Zaten psikolojik olarak zor bir dönem.Bizimkine bişey sorulmuyo ki bana googledan okudugun bilgilerle gelme diyor adam soru sorunca
Beni daha çok geriyor hiç istemiyorum oraya gitmek ama şuan mecburumNe kadar kaba bir adam Her sorduğumuza cevap vermek zorundalar bir anlasalar. Zaten psikolojik olarak zor bir dönem.
Şuan siZin tedavinizi sürdürdüğü için daha farklı protokoller uygulayabilir. İnşallah çektiğiniz çileye bu sefer değer. Allah güzel kapılar açsın inş.Beni daha çok geriyor hiç istemiyorum oraya gitmek ama şuan mecburum
Artık umudumkalmadı bu dondurulmuşlarıda koysun olmuyosa pes edicem herkes çocuk sahibi olacak die bi kural yok bana artık imkansız gibi geliyorŞuan siZin tedavinizi sürdürdüğü için daha farklı protokoller uygulayabilir. İnşallah çektiğiniz çileye bu sefer değer. Allah güzel kapılar açsın inş.
Evet benim 4. Gün çıktı pozitif ve 2 kese göründü bugün ❤❤Canim ikiz olunca belki erken çıkıyordur bilmiyorum ki ama benim aşılamada da 8.gun mu felan idrarda cikmisti
Canim gozunaydin 5. Gun embriyosumuydu peki 4. Gunden once yapmismiydin testEvet benim 4. Gün çıktı pozitif ve 2 kese göründü bugün ❤❤