ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim baska doktora gitme sansin varsa degistir doktorunu sonucta bizler bir suru yıpranıyoruz bir de para veroyoruz

Canım bir arkadaşım amh değeri çok çok düşükken 15. Denemesinde kavuştu yavrusuna. Pes etme inşallah Rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Canım senin bu kaçıncı denemendi
Benim ikinci ama öncesinde iki ameliyatım var baya zorlu bir yılı aşkındır acı çekiyorum işimi bıraktım sosyal hayatım bitti eşimle afedersiniz özel hayatım kalmadı bir bucuk yıllık evliyim evliliğimden bişey anlamadım ameliyatlar dışındaki küçük operasyonları hiç söylemiyorum bile ameliyat masasına yatmaktan bıktım ve daha 28 yaşındayım

Anlıyorum çok haklısın tabiki ama burada 10 sene tedaviyle geçiren insanları okudum. Yengem en yakınımdaki insan çikolata kistinden 2 kez ameliyat oldu ve çok sıkıntılı geçti. Sonrasında tüpleri sıvı dolu olduğu için tüpleri alındı. Yine sıkıntı çekti. Bu arada seninde dediğin gibi ufak operasyonlarda var yok değil. Sonrasında tüp bebek denedi aradan geçen zaman 2-3 yılı buldu. Şimdi kızı var maşallah. O yüzden belli olmaz bu işler. Allah nasip etsin inşallah

Benimde bir tüpüm alındı

Benimde cikolata kistim.var hem de çift tarafli ALLAH kimseye vermesin zor ağrısı sizisi hep sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…