• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Benim doktorum en fazla bir ay ara ver dedi ona kalsa hemen Adet sonrsı dene diyor Kafam çok karışık ben özele gidiyorum bide fiyatlar çok yüksek iki tüp bebek iki ameliyat tükendik artık valla billa avazım çıktığı kadar bağırasım var benim doktor yönünden de şanssızım insan gibi konuşmaz açıklama yapmaz soru sorarsın cevap vermez varya bezdim
Canim baska doktora gitme sansin varsa degistir doktorunu sonucta bizler bir suru yıpranıyoruz bir de para veroyoruz

Arkadaslar o listeye eklenmek nasip degilmis bu 9.tedavimdi artik cok yoruldum hem maddi hem manevi denemedigim yol yapmadigim sey kalmadi ama herseferin elim kolum bos donuyorum artik pes etmek uzerim galiba hastaneyi aradim fiyat bilgisi icin sanki fiyatlar cok azmis gibi birde ustune zam yapmislar halden anlayan yok tabi neyse artik burda konustuk ettik haklarinizi helal edin ben ayriliyorum potif alanlar adina cok sevindm rabbim kucaklarinada almayi nasip eylesin sonuc bekleyenlerde ins guzel haberler alirlar he birde arkadaslar evde yaptigim testte benimde silik cikmisti ama doktorum onun vuldugumuz catlatma ignesinden kaynakli oldugunu soyledi oyuzden ben onu gorunce cok umitlendiydim benim icin buyuk yikim oldu bu silik cikan arkadaslar yine de herturlu secenege hazirlayin kendinizi yoksa toparlamasi cok zor oluyor hatta mumkunse kimse tahlil gununden once test yapmasin yeterince yipratici olan surecimizi dahada yipratiyoruz kendimize 🤷‍♂️
Canım bir arkadaşım amh değeri çok çok düşükken 15. Denemesinde kavuştu yavrusuna. Pes etme inşallah Rabbim en yakın zamanda kucağına almayı nasip etsin bebeğini

Canım senin bu kaçıncı denemendi
Benim ikinci ama öncesinde iki ameliyatım var baya zorlu bir yılı aşkındır acı çekiyorum işimi bıraktım sosyal hayatım bitti eşimle afedersiniz özel hayatım kalmadı bir bucuk yıllık evliyim evliliğimden bişey anlamadım ameliyatlar dışındaki küçük operasyonları hiç söylemiyorum bile ameliyat masasına yatmaktan bıktım ve daha 28 yaşındayım

Benim ikinci ama öncesinde iki ameliyatım var baya zorlu bir yılı aşkındır acı çekiyorum işimi bıraktım sosyal hayatım bitti eşimle afedersiniz özel hayatım kalmadı bir bucuk yıllık evliyim evliliğimden bişey anlamadım ameliyatlar dışındaki küçük operasyonları hiç söylemiyorum bile ameliyat masasına yatmaktan bıktım ve daha 28 yaşındayım
Anlıyorum çok haklısın tabiki ama burada 10 sene tedaviyle geçiren insanları okudum. Yengem en yakınımdaki insan çikolata kistinden 2 kez ameliyat oldu ve çok sıkıntılı geçti. Sonrasında tüpleri sıvı dolu olduğu için tüpleri alındı. Yine sıkıntı çekti. Bu arada seninde dediğin gibi ufak operasyonlarda var yok değil. Sonrasında tüp bebek denedi aradan geçen zaman 2-3 yılı buldu. Şimdi kızı var maşallah. O yüzden belli olmaz bu işler. Allah nasip etsin inşallah :dua:

Anlıyorum çok haklısın tabiki ama burada 10 sene tedaviyle geçiren insanları okudum. Yengem en yakınımdaki insan çikolata kistinden 2 kez ameliyat oldu ve çok sıkıntılı geçti. Sonrasında tüpleri sıvı dolu olduğu için tüpleri alındı. Yine sıkıntı çekti. Bu arada seninde dediğin gibi ufak operasyonlarda var yok değil. Sonrasında tüp bebek denedi aradan geçen zaman 2-3 yılı buldu. Şimdi kızı var maşallah. O yüzden belli olmaz bu işler. Allah nasip etsin inşallah :dua:
Benimde bir tüpüm alındı

Benimde cikolata kistim.var hem de çift tarafli ALLAH kimseye vermesin zor ağrısı sizisi hep sürüyor

Back