- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Ins canim dedigin gibidirSenin tamam canm hayirlı uğurlu olsun inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canim dedigin gibidirSenin tamam canm hayirlı uğurlu olsun inşaallah
Sağol canm rabbim hepinize nasip etsin inşallah, yok transfer hariç 4. Gün yaptm ilk testimi 7. Güne kadar hergün tekrarladm sonra kan verdim, evet benim 5. Gün blastokist ve zarından çıkmiştı transfer edildiğinde ikiside, o yüzden hem çabuk tutundular hemde ikiz olduğu icin idrarda erken gördüm heraldeCanim gozunaydin 5. Gun embriyosumuydu peki 4. Gunden once yapmismiydin test
Dondurulmuşsa öyledir kuzum sen bir kaçgün daha testi tekrarla hergün koyulaşan çizgiyi gör netleşince kan ver cikiyor ben öyle yaptm ❤Ins canim dedigin gibidir
Ben resim atamıyorm kuzum çok denedim ama atamadm bir türlü galiba tlf la alakalı bişey ama aynen öyledi seninki gibiydiCanim ne mutlu sana cok sevindim adina o gunku yaptigin test duruyorsa atabilir misin resmjni benimkini gordun mu canim ona benziyormuydu
Bende 23 Aralık’ta transfer oldum pozitifim öok şükür Heyecanla kese ve kalp atışını bekliyorum. Listeye girmek isterim
23 aralıkta olup bi ben negatifim galiba Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin maşallah kızlarBende 23 aralik transferim ve bugün keseleri gordük çok şükür
İnşallah rabbim en yakın zamanda en hayırlı zananda sanada yaşatsın mutluluğu canim benim bende cok zor zamanlar geçirdim hiç olmuycak zannettim ama rabbim tamda o anda bir güzellik veriyor ki utanıyor insan rabbimden nasil umut kestim ben diyor o yüzden şunu çok iyi anladım ki herşey vaktine esir, bu dünyada alinacak bir nefes bile sayılı çünkü rabbim ol deyince olcak herşey ❤23 aralıkta olup bi ben negatifim galiba Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin maşallah kızlar
İnşallah rabbim en yakın zamanda en hayırlı zananda sanada yaşatsın mutluluğu canim benim bende cok zor zamanlar geçirdim hiç olmuycak zannettim ama rabbim tamda o anda bir güzellik veriyor ki utanıyor insan rabbimden nasil umut kestim ben diyor o yüzden şunu çok iyi anladım ki herşey vaktine esir, bu dünyada alinacak bir nefes bile sayılı çünkü rabbim ol deyince olcak herşey ❤
Tamam canim hergun yapacak testim.yok.bir tane kaldi onu da ya yarin ya da bir gun sonra yaparim artikDondurulmuşsa öyledir kuzum sen bir kaçgün daha testi tekrarla hergün koyulaşan çizgiyi gör netleşince kan ver cikiyor ben öyle yaptm ❤
Ben tanesi 1.5 tl olan testlerden almıştım 5 tane o yuzden yapıyrdum hepTamam canim hergun yapacak testim.yok.bir tane kaldi onu da ya yarin ya da bir gun sonra yaparim artik
Pes etmek yok bende iki defa ameliyat oldum bir yumurtaligim ve iki tupum yok over kanserine yakalandım rahmim yumurtalik larım alınacak diye uzulurken bi mucize oldu ve tup bebek tedavisi görmeye basaldım bu kez olmazsa diğerinde olur Allahın izniyle yeterki umudumuzü kesmeyelimBenim ikinci ama öncesinde iki ameliyatım var baya zorlu bir yılı aşkındır acı çekiyorum işimi bıraktım sosyal hayatım bitti eşimle afedersiniz özel hayatım kalmadı bir bucuk yıllık evliyim evliliğimden bişey anlamadım ameliyatlar dışındaki küçük operasyonları hiç söylemiyorum bile ameliyat masasına yatmaktan bıktım ve daha 28 yaşındayım
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun umarım en hayırlısını en güzelini sana versinPes etmek yok bende iki defa ameliyat oldum bir yumurtaligim ve iki tupum yok over kanserine yakalandım rahmim yumurtalik larım alınacak diye uzulurken bi mucize oldu ve tup bebek tedavisi görmeye basaldım bu kez olmazsa diğerinde olur Allahın izniyle yeterki umudumuzü kesmeyelim
Ne guzel canim ben eczaneden aldim.tanesi 6 tl dedi sen internetten mi almistinBen tanesi 1.5 tl olan testlerden almıştım 5 tane o yuzden yapıyrdum hep
Cok geçmis olsun Allah sifa versin ins bebeginizi kucaginiza da alirsinizPes etmek yok bende iki defa ameliyat oldum bir yumurtaligim ve iki tupum yok over kanserine yakalandım rahmim yumurtalik larım alınacak diye uzulurken bi mucize oldu ve tup bebek tedavisi görmeye basaldım bu kez olmazsa diğerinde olur Allahın izniyle yeterki umudumuzü kesmeyelim
Yok sakın yapma canım gününü bekle daha çok üzülüyosun sonra denemiş biri olarak benden sana tavsiye hiçbir test yapmaKızlar ya yazdiklarinizi okudum da ne dertliyiz yaay okudukça sarilasim üzülme diyesim geldi...Rabbim önce bizlere sağlık versin ailemize inş hepsi hayirlisiyla olsun ...ben test yapmiyom
Beklemedeyim ...yani yapsam şimdi çıksa bi dert cikmasa zaten dert ..iki ucu yani ne bilem ya
Canım ne güzel keseler erken görünmüş bugün 15. Gün olması lazım maşallah Sağlıkla büyüsün bebeciklerin. Beni doktor taa 24 Ocak’ta çağırdı ya. Nasıl geçer zaman bilmiyorumBende 23 aralik transferim ve bugün keseleri gordük çok şükür
Canim senin kacinci gunun kiKızlar ya yazdiklarinizi okudum da ne dertliyiz yaay okudukça sarilasim üzülme diyesim geldi...Rabbim önce bizlere sağlık versin ailemize inş hepsi hayirlisiyla olsun ...ben test yapmiyom
Beklemedeyim ...yani yapsam şimdi çıksa bi dert cikmasa zaten dert ..iki ucu yani ne bilem ya
Canım haklisin insan çıkmayınca daha cok uzuluyor yapmayınca da aklina acaba var mi diyorsun off her şey karmakarışık sen daha once hic hamilelik geçirdin miYok sakın yapma canım gününü bekle daha çok üzülüyosun sonra denemiş biri olarak benden sana tavsiye hiçbir test yapma
Ben ilk evlendiğimde spontan bitane geçirdim 7. Haftada düşük oldu malesefCanım haklisin insan çıkmayınca daha cok uzuluyor yapmayınca da aklina acaba var mi diyorsun off her şey karmakarışık sen daha once hic hamilelik geçirdin mi