- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Amin canim.insSabrrtmek zor evet ama sabret bosuna yorma kendini belirti arama bak bende belirti yoktu cok guzel geldi . Darisi basina insallah
Insallah canim darisi sizlereIns benim.dogumgunumde guzel gecer canim
Ayni seyleri yasadim canin sonrada hic belirti olmadi oyuzden gununuzu bekleyin acele etmeyinGozun aydin olsun canim degerin kac cikti bendede ilk gunler gaz cok oldu hatta dedim tutunmamistir cunku affedersin ama gaz yuzunden ikiniyorsun ya uzuldim biraz o yuzden
Yok canim zaten yeminim var 7. Gunden evvel yapmicamAyni seyleri yasadim canin sonrada hic belirti olmadi oyuzden gununuzu bekleyin acele etmeyin
Zor oluyor ama yapma morali bozuluyor insaninYok canim zaten yeminim var 7. Gunden evvel yapmicam
Canim yazdim ama alintilamamisim hemen alttaMaşallah Allah kucağıniza almayi nasip etsin insallah kacinci günün du bugün bide tabiki belirtilerin neydi ben 7 gun deyim ama hiç bir belirtim yok
Canim gercekten cok uzuldum zor bir surec ama yilma pes etme sonu guzel olacak insallahArkadaslar o listeye eklenmek nasip degilmis bu 9.tedavimdi artik cok yoruldum hem maddi hem manevi denemedigim yol yapmadigim sey kalmadi ama herseferin elim kolum bos donuyorum artik pes etmek uzerim galiba hastaneyi aradim fiyat bilgisi icin sanki fiyatlar cok azmis gibi birde ustune zam yapmislar halden anlayan yok tabi neyse artik burda konustuk ettik haklarinizi helal edin ben ayriliyorum potif alanlar adina cok sevindm rabbim kucaklarinada almayi nasip eylesin sonuc bekleyenlerde ins guzel haberler alirlar he birde arkadaslar evde yaptigim testte benimde silik cikmisti ama doktorum onun vuldugumuz catlatma ignesinden kaynakli oldugunu soyledi oyuzden ben onu gorunce cok umitlendiydim benim icin buyuk yikim oldu bu silik cikan arkadaslar yine de herturlu secenege hazirlayin kendinizi yoksa toparlamasi cok zor oluyor hatta mumkunse kimse tahlil gununden once test yapmasin yeterince yipratici olan surecimizi dahada yipratiyoruz kendimize
Canım 9. tedavinmiş tabiki çok yıpranmışsındır burda hepimiz tahmin edebiliyoruz ama pes etmemen lazım bence. Belki biraz dinlenip yeniden denemelisin. Sen nerde tedavi görüyorsun bilmiyorum ama bahçeci tüp bebek merkezleri çok sıkıntılı hastalara bile yardımcı oluyorlar benim sosyal medyadan gördüğüm. Ben oraya gitmedim ben çorluda tedavi gördüm ama orası için epey araştırıp gerekirse 1-2 sene tedavi uygulayıp sonra tüp bebek uyguluyorlar diye biliyorum. Allahtan umut kesilmezArkadaslar o listeye eklenmek nasip degilmis bu 9.tedavimdi artik cok yoruldum hem maddi hem manevi denemedigim yol yapmadigim sey kalmadi ama herseferin elim kolum bos donuyorum artik pes etmek uzerim galiba hastaneyi aradim fiyat bilgisi icin sanki fiyatlar cok azmis gibi birde ustune zam yapmislar halden anlayan yok tabi neyse artik burda konustuk ettik haklarinizi helal edin ben ayriliyorum potif alanlar adina cok sevindm rabbim kucaklarinada almayi nasip eylesin sonuc bekleyenlerde ins guzel haberler alirlar he birde arkadaslar evde yaptigim testte benimde silik cikmisti ama doktorum onun vuldugumuz catlatma ignesinden kaynakli oldugunu soyledi oyuzden ben onu gorunce cok umitlendiydim benim icin buyuk yikim oldu bu silik cikan arkadaslar yine de herturlu secenege hazirlayin kendinizi yoksa toparlamasi cok zor oluyor hatta mumkunse kimse tahlil gununden once test yapmasin yeterince yipratici olan surecimizi dahada yipratiyoruz kendimize
Ayyy cok tesekkur ederim hala inanamiyorum cok umutsuzdum. Darisi sana ve diger bekleyenlere.Tatlım artık sende listedesin
Canim sen çatlama ignesi vurdun mu bu transferde vr kac gun oldu vurunaliCanım 9. tedavinmiş tabiki çok yıpranmışsındır burda hepimiz tahmin edebiliyoruz ama pes etmemen lazım bence. Belki biraz dinlenip yeniden denemelisin. Sen nerde tedavi görüyorsun bilmiyorum ama bahçeci tüp bebek merkezleri çok sıkıntılı hastalara bile yardımcı oluyorlar benim sosyal medyadan gördüğüm. Ben oraya gitmedim ben çorluda tedavi gördüm ama orası için epey araştırıp gerekirse 1-2 sene tedavi uygulayıp sonra tüp bebek uyguluyorlar diye biliyorum. Allahtan umut kesilmezSana da nasip olsun inşallah. Silik çıkan testler konusunda haklısın hayırlısı neyse o olsun. Çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor bilmiyorum bana transferden 1 hasta sonrasına 1 adet iğne verdiler düşük yapmayayım diye. Her doktorun farklı sanırsam işlemleri. Allah en hayırlısı neyse bize onu nasip etsin
Ben çatlatma iğnesini yumurta toplama işleminden önce yani 2 ay önce vurulmuştum.Canim sen çatlama ignesi vurdun mu bu transferde vr kac gun oldu vurunali
Dondurulmuş o zaman tamam canim bende oyle vurunmustum da acaba transferden sonrada mi vurdurdular sana diye sordumBen çatlatma iğnesini yumurta toplama işleminden önce yani 2 ay önce vurulmuştum.
Aynen canım benim dondurulmuştu 2 ay sonra transfer oldu...Dondurulmuş o zaman tamam canim bende oyle vurunmustum da acaba transferden sonrada mi vurdurdular sana diye sordum
Estrofem kullanıyosan oda yapıyoAynen benim tanıdığımda geçenlerde yeni hamileydi baş ağrısından öldüm diyordu. Olabiliyor yani
Bende şükür yok canım bi tanıdıkta vardı.Estrofem kullanıyosan oda yapıyo
YaArkadaslar o listeye eklenmek nasip degilmis bu 9.tedavimdi artik cok yoruldum hem maddi hem manevi denemedigim yol yapmadigim sey kalmadi ama herseferin elim kolum bos donuyorum artik pes etmek uzerim galiba hastaneyi aradim fiyat bilgisi icin sanki fiyatlar cok azmis gibi birde ustune zam yapmislar halden anlayan yok tabi neyse artik burda konustuk ettik haklarinizi helal edin ben ayriliyorum potif alanlar adina cok sevindm rabbim kucaklarinada almayi nasip eylesin sonuc bekleyenlerde ins guzel haberler alirlar he birde arkadaslar evde yaptigim testte benimde silik cikmisti ama doktorum onun vuldugumuz catlatma ignesinden kaynakli oldugunu soyledi oyuzden ben onu gorunce cok umitlendiydim benim icin buyuk yikim oldu bu silik cikan arkadaslar yine de herturlu secenege hazirlayin kendinizi yoksa toparlamasi cok zor oluyor hatta mumkunse kimse tahlil gununden once test yapmasin yeterince yipratici olan surecimizi dahada yipratiyoruz kendimize
Canim tebrik ederjmAmin canim insallah benim dogum gunum cok guzellesti darisi senin dogumgunune
Amin canim hepimizin kini insallahCanim tebrik ederjm
Rabbim tamamina erdirir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?