ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Gozun aydin olsun canim degerin kac cikti bendede ilk gunler gaz cok oldu hatta dedim tutunmamistir cunku affedersin ama gaz yuzunden ikiniyorsun ya uzuldim biraz o yuzden
Ayni seyleri yasadim canin sonrada hic belirti olmadi oyuzden gununuzu bekleyin acele etmeyin

Canim gercekten cok uzuldum zor bir surec ama yilma pes etme sonu guzel olacak insallah

Canım 9. tedavinmiş tabiki çok yıpranmışsındır burda hepimiz tahmin edebiliyoruz ama pes etmemen lazım bence. Belki biraz dinlenip yeniden denemelisin. Sen nerde tedavi görüyorsun bilmiyorum ama bahçeci tüp bebek merkezleri çok sıkıntılı hastalara bile yardımcı oluyorlar benim sosyal medyadan gördüğüm. Ben oraya gitmedim ben çorluda tedavi gördüm ama orası için epey araştırıp gerekirse 1-2 sene tedavi uygulayıp sonra tüp bebek uyguluyorlar diye biliyorum. Allahtan umut kesilmez Sana da nasip olsun inşallah. Silik çıkan testler konusunda haklısın hayırlısı neyse o olsun. Çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor bilmiyorum bana transferden 1 hasta sonrasına 1 adet iğne verdiler düşük yapmayayım diye. Her doktorun farklı sanırsam işlemleri. Allah en hayırlısı neyse bize onu nasip etsin

Canim sen çatlama ignesi vurdun mu bu transferde vr kac gun oldu vurunali

Ya Rabbim ne derse o olur niyetini bozma insallah hic belli olmaz.. biraz zaman ver kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…