ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Gozun aydin olsun canim degerin kac cikti bendede ilk gunler gaz cok oldu hatta dedim tutunmamistir cunku affedersin ama gaz yuzunden ikiniyorsun ya uzuldim biraz o yuzden

Arkadaslar o listeye eklenmek nasip degilmis bu 9.tedavimdi artik cok yoruldum hem maddi hem manevi denemedigim yol yapmadigim sey kalmadi ama herseferin elim kolum bos donuyorum artik pes etmek uzerim galiba hastaneyi aradim fiyat bilgisi icin sanki fiyatlar cok azmis gibi birde ustune zam yapmislar halden anlayan yok tabi neyse artik burda konustuk ettik haklarinizi helal edin ben ayriliyorum potif alanlar adina cok sevindm rabbim kucaklarinada almayi nasip eylesin sonuc bekleyenlerde ins guzel haberler alirlar he birde arkadaslar evde yaptigim testte benimde silik cikmisti ama doktorum onun vuldugumuz catlatma ignesinden kaynakli oldugunu soyledi oyuzden ben onu gorunce cok umitlendiydim benim icin buyuk yikim oldu bu silik cikan arkadaslar yine de herturlu secenege hazirlayin kendinizi yoksa toparlamasi cok zor oluyor hatta mumkunse kimse tahlil gununden once test yapmasin yeterince yipratici olan surecimizi dahada yipratiyoruz kendimize

Canim senin ovitrelle igne oldunmu yada test hangi marka insallah gebesindirde o attigim resimdede yaziyor ya en erken 6. Gun hcg saliniyor nasil oluyor peki anlamadim o kagit dogru degilmi acaba
Hayır canim olmadim dondurulmus benimki
Ins canim testin markasina hic dikkat etmemişim labaquick mi ne herhalde benim 2 embriyoydu acaba ondan mi ins ikiside tutmustur
Bir de benim asilama olduğumda da erken çıkmıştı 14 gun sonra yaptir demislerdi ben tabiki dayanamadim her zamanki gibi

Evet canim ondada erken cikmis senin

Kizlar sonucumu aldim pozitif allaha sukur bugunleride forduk tamamina erdirsin insallah. Rabbim vekleyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim seni cok iyi anliyorum bu yolda neler yasadik benim daha önce 2 kaybim var hamile olduğuma bile sevinemistim kurtaj olacağım gun karnimda bebeğinin öldüğünü bildigim halde kurtaj olmak istememiştim aglaya ağlaya oldum kurtaji bayiltilmadim bile Allahim sana tez zamanda nasip etsin
Evet çatlama iğneleri beta hcg salgiliyor ama ben dondurulmuş embriyo transferi oldum.o igneden vurulmadim bir de bu isler nasip kısmet belki de degilimdir test yanlıştır inan ki sevinmiyorum ama.nheyecan illaki oluyor o kadar cok isteyince
Canim arada gel konusalim aramizdan ayrilmana gerek yok bizi bizler anlariz ben burda negatif alan arkadaslar icin kendimmiş gibi Uzuluyorum cunku o negatifleri cok tattim nasil bir duygu nasil.bir gözyaşı
Senin de olacak ins arkadasim sadece zamanjni biz bilmiyoruz kendine cok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…