Senin adina cok sevindim rabbim kucaginada almayi nasip eylesin ins sonucun kac ciktiKizlar sonucumu aldim pozitif allaha sukur bugunleride forduk tamamina erdirsin insallah. Rabbim vekleyen herkese nasip etsin
Maşallah Allah kucağıniza almayi nasip etsin insallah kacinci günün du bugün bide tabiki belirtilerin neydi ben 7 gun deyim ama hiç bir belirtim yok
[/QUOTE
10. Gunumdu erken yapmadim yapmayinda derim. Hic belirtim toktu dun biraz mide bulantim vardi bogazimda sadece. Ilk 2 gun gaz ve kasik sancisi o kadar baska yok uzme kendini
Canim senin ovitrelle igne oldunmu yada test hangi marka insallah gebesindirde o attigim resimdede yaziyor ya en erken 6. Gun hcg saliniyor nasil oluyor peki anlamadim o kagit dogru degilmi acabaIns canim ins seninki de kendini gosterir annesine
Senin tek mi cift mi embriyo
Beta kaç çıktı cnm10. Gunumdu erken yapmadim yapmayinda derim. Hic belirtim toktu dun biraz midw bulantim vardi bogazimda sadece. Ilk 2 gun gaz ve kasik sancisi o kadar
Canim çok.cok cok sevindim.senin adina Allah bana da nasip.eder insKizlar sonucumu aldim pozitif allaha sukur bugunleride forduk tamamina erdirsin insallah. Rabbim vekleyen herkese nasip etsin
Canim sen tekrar test yaptinmi bugun kacinci gununBeta kaç çıktı cnm
Hayır yapmadım yarın yapıcam 7 günüm bugunCanim sen tekrar test yaptinmi bugun kacinci gunun
Canim senin sonucunu sabirsizlikla bekliyorum insallab pozitifdirde banada umut olur ilk negatif olup sonra pozitif olur bende yapmistim negatif ciktidaHayır yapmadım yarın yapıcam 7 günüm bugun
Hayır canim olmadim dondurulmus benimkiCanim senin ovitrelle igne oldunmu yada test hangi marka insallah gebesindirde o attigim resimdede yaziyor ya en erken 6. Gun hcg saliniyor nasil oluyor peki anlamadim o kagit dogru degilmi acaba
Evet canim ondada erken cikmis seninHayır canim olmadim dondurulmus benimki
Ins canim testin markasina hic dikkat etmemişim labaquick mi ne herhalde benim 2 embriyoydu acaba ondan mi ins ikiside tutmustur
Bir de benim asilama olduğumda da erken çıkmıştı 14 gun sonra yaptir demislerdi ben tabiki dayanamadim her zamanki gibi
Sağol canım inşallahİkinci cizgi var bence hadi hayirli olsun
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar sonucumu aldim pozitif allaha sukur bugunleride forduk tamamina erdirsin insallah. Rabbim vekleyen herkese nasip etsin
Amin canim insallah benim dogum gunum cok guzellesti darisi senin dogumgununeGözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Saol canim 207Beta kaç çıktı cnm
Canim seni cok iyi anliyorum bu yolda neler yasadik benim daha önce 2 kaybim var hamile olduğuma bile sevinemistim kurtaj olacağım gun karnimda bebeğinin öldüğünü bildigim halde kurtaj olmak istememiştim aglaya ağlaya oldum kurtaji bayiltilmadim bile Allahim sana tez zamanda nasip etsinArkadaslar o listeye eklenmek nasip degilmis bu 9.tedavimdi artik cok yoruldum hem maddi hem manevi denemedigim yol yapmadigim sey kalmadi ama herseferin elim kolum bos donuyorum artik pes etmek uzerim galiba hastaneyi aradim fiyat bilgisi icin sanki fiyatlar cok azmis gibi birde ustune zam yapmislar halden anlayan yok tabi neyse artik burda konustuk ettik haklarinizi helal edin ben ayriliyorum potif alanlar adina cok sevindm rabbim kucaklarinada almayi nasip eylesin sonuc bekleyenlerde ins guzel haberler alirlar he birde arkadaslar evde yaptigim testte benimde silik cikmisti ama doktorum onun vuldugumuz catlatma ignesinden kaynakli oldugunu soyledi oyuzden ben onu gorunce cok umitlendiydim benim icin buyuk yikim oldu bu silik cikan arkadaslar yine de herturlu secenege hazirlayin kendinizi yoksa toparlamasi cok zor oluyor hatta mumkunse kimse tahlil gununden once test yapmasin yeterince yipratici olan surecimizi dahada yipratiyoruz kendimize
Yaaaaa çok sağolAmin canim insallah benim dogum gunum cok guzellesti darisi senin dogumgunune
Ins benim.dogumgunumde guzel gecer canimAmin canim insallah benim dogum gunum cok guzellesti darisi senin dogumgunune
Sabrrtmek zor evet ama sabret bosuna yorma kendini belirti arama bak bende belirti yoktu cok guzel geldi . Darisi basina insallahCanim çok.cok cok sevindim.senin adina Allah bana da nasip.eder ins
Keske senin kadar sabirli olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?