- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Canim testin benimki gibi mi ben attimCanim benimki dunki vede cikmadiki ama yinede istiyorsan atarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim testin benimki gibi mi ben attimCanim benimki dunki vede cikmadiki ama yinede istiyorsan atarim
Kızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi
canim senin hemenmi belli oldu bu cizgiler yoksa sonrami ciktiBenimki dondurulmus embriyo canim tamam atacagim sen de at da bende kendiminki ile kiyaslayim
Yok canim seninki gibi degil bende attim bakCanim testin benimki gibi mi ben attim
İnşallah bir dahaki denemende Allah nasip etsin canımKonustum az once ilaclari birak bu dinlen bidahaki ay dondurulmuslara baslayalim dedi
Canim at kestanesi jeli varsa sur cok iyi geliyor ama hamilelikte kullanilir mi bilmiyorum gecnis olsunKizlar butun aģrilar başimda toplandi..
Dunden beri gecmiyor..
Mahvoldum
Canim ilkinde de vardı ama bu kadar belli degildi kurudukca daha da belirginlesti benim kicanim senin hemenmi belli oldu bu cizgiler yoksa sonrami cikti
Aynen benim tanıdığımda geçenlerde yeni hamileydi baş ağrısından öldüm diyordu. Olabiliyor yaniKizlar butun aģrilar başimda toplandi..
Dunden beri gecmiyor..
Mahvoldum
Yokki..Canim at kestanesi jeli varsa sur cok iyi geliyor ama hamilelikte kullanilir mi bilmiyorum gecnis olsun
Hayirli olsun canim yarin tekrar yap koyulasma olur insallahCanim ilkinde de vardı ama bu kadar belli degildi kurudukca daha da belirginlesti benim ki
Canim valla bilmiyorum ki ama bas ağrısı da çok zor ins hemen gecerYokki..
Ensem şakaklarim gozlerim çurüdü resmen ne yaptiysam olmadi..
Majezik icince gecerdi smdi tabi hicbisey icemiyorum
Ins canim ins seninki de kendini gosterir annesineHayirli olsun canim yarin tekrar yap koyulasma olur insallah
Benim cift embriyo canim ama bende hicbelirti yok canim sadece ic camasirinsa islaklik. Haric oda sanirim jelden oluyorIns canim ins seninki de kendini gosterir annesine
Senin tek mi cift mi embriyo
Canim ins olur bu yolda emek veren butun arkadaşlarımın hem fiziksel hem.psikolojik hem maddi olarak cok yoruluyoruz Allah isteyen herkese nasıp etsin ins bana da nasıp ederBenim cift embriyo canim ama bende hicbelirti yok canim sadece ic camasirinsa islaklik. Haric oda sanirim jelden oluyor
İkinci cizgi var bence hadi hayirli olsunKızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi
Maşallah Allah kucağıniza almayi nasip etsin insallah kacinci günün du bugün bide tabiki belirtilerin neydi ben 7 gun deyim ama hiç bir belirtim yokKizlar sonucumu aldim pozitif allaha sukur bugunleride forduk tamamina erdirsin insallah. Rabbim vekleyen herkese nasip etsin