• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kizlar butun aģrilar başimda toplandi..
Dunden beri gecmiyor..
Mahvoldum
Aynen benim tanıdığımda geçenlerde yeni hamileydi baş ağrısından öldüm diyordu. Olabiliyor yani

• Üzgünüm
Reactions: H M
Benim cift embriyo canim ama bende hicbelirti yok canim sadece ic camasirinsa islaklik. Haric oda sanirim jelden oluyor
Canim ins olur bu yolda emek veren butun arkadaşlarımın hem fiziksel hem.psikolojik hem maddi olarak cok yoruluyoruz Allah isteyen herkese nasıp etsin ins bana da nasıp eder

Kizlar transferden sonra balik yesek olur mu cok.fazla ilaç kullaniyoruz ya zarari olur mu acaba

Kizlar sonucumu aldim pozitif allaha sukur bugunleride forduk tamamina erdirsin insallah. Rabbim vekleyen herkese nasip etsin
Maşallah Allah kucağıniza almayi nasip etsin insallah kacinci günün du bugün bide tabiki belirtilerin neydi ben 7 gun deyim ama hiç bir belirtim yok

10. Gunumdu erken yapmadim yapmayinda derim. Hic belirtim toktu dun biraz midw bulantim vardi bogazimda sadece. Ilk 2 gun gaz ve kasik sancisi o kadar

Back