- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Canim cikti mi sonucun ins güzel bir haber gelirKizlarr kan tahlilimi vermeye gidiyorum dua edin lutfen guzel sonuclar alayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cikti mi sonucun ins güzel bir haber gelirKizlarr kan tahlilimi vermeye gidiyorum dua edin lutfen guzel sonuclar alayim
BennnnnKizlar sag tarafta kalcam agriyor mu kramp mi tarif edemediğim tuhaflik var pozitif alıp boyle yasayan var mi
Benimde oldu canim dun aksam cok tuhaf bir sekilde ilk hamileligimde de olmuştu ins güzel haber alirim ben de senin kaçıncı gun embriyosuyduBennnnn
Benim 5.gün embriyosu transferden 4 gun sonra falan başladı 7.ve 8.gün kahverengi leke geldı o leke gelene kadar belım kalçam sag bacagım kasıklarım agrıdı dun ve bugun iyiyim adet gunumu de atlayınca rahatladım o gunler hem tutunma hem de adet döngüsüne denk gelince bütün ağrılar birbirine karışıyor. Çok şükür geçti şiddetli ağrılarım şimdi sadece uzanınca belim ağrıyorBenimde oldu canim dun aksam cok tuhaf bir sekilde ilk hamileligimde de olmuştu ins güzel haber alirim ben de senin kaçıncı gun embriyosuydu
Kızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi
Maşallah gözün aydın inşallah koyulaşarak artsın kan testine kadar kaldıTeldeki foto da daha çok belli sanki
canim bu cok belli sormana bile gerek yok dunkune gore koyumu onu takip etKızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi
Canim ciktimi sonucun naptin? Bende verdim geldimKizlarr kan tahlilimi vermeye gidiyorum dua edin lutfen guzel sonuclar alayim
Sabirsizlikla sizi bekliyoruz canim hadi insallah hayirlisiaCanim ciktimi sonucun naptin? Bende verdim geldim
Amin inşallah canım. Test günüm 13 ü benim doğum günüm :)Maşallah gözün aydın inşallah koyulaşarak artsın kan testine kadar kaldı
Çok sukur canim ins güzel gecer hamileligin ve bende senin gibi güzel haberle mutlu olurumBenim 5.gün embriyosu transferden 4 gun sonra falan başladı 7.ve 8.gün kahverengi leke geldı o leke gelene kadar belım kalçam sag bacagım kasıklarım agrıdı dun ve bugun iyiyim adet gunumu de atlayınca rahatladım o gunler hem tutunma hem de adet döngüsüne denk gelince bütün ağrılar birbirine karışıyor. Çok şükür geçti şiddetli ağrılarım şimdi sadece uzanınca belim ağrıyor
Ben ben ben görüyorum canim cok belli masallahKızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi
Oo daha da varmış koyulaşarak çogalacak o zaman şuan bile belki çıkar kanda ama sabret ben hiç kan testi gunune kadar hıc bir test yapmadım bu sefer çok şükür nasıp oldu.Amin inşallah canım. Test günüm 13 ü benim doğum günüm :)
Amin inşallah. Rabbim boş çevirmesin seni inşallahÇok sukur canim ins güzel gecer hamileligin ve bende senin gibi güzel haberle mutlu olurum
Saol canim insallah 1 saat sonra ❤Sabirsizlikla sizi bekliyoruz canim hadi insallah hayirlisia
Ben gordum ben gordumKızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi
Yaa çok net hemde gerçekten çok sevindim. Doğum günü süpriziniz geliyorKızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi
Amin arkadaşım İnşallahYaa çok net hemde gerçekten çok sevindim. Doğum günü süpriziniz geliyor ❤❤