• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Benimde oldu canim dun aksam cok tuhaf bir sekilde ilk hamileligimde de olmuştu ins güzel haber alirim ben de senin kaçıncı gun embriyosuydu
Benim 5.gün embriyosu transferden 4 gun sonra falan başladı 7.ve 8.gün kahverengi leke geldı o leke gelene kadar belım kalçam sag bacagım kasıklarım agrıdı dun ve bugun iyiyim adet gunumu de atlayınca rahatladım o gunler hem tutunma hem de adet döngüsüne denk gelince bütün ağrılar birbirine karışıyor. Çok şükür geçti şiddetli ağrılarım şimdi sadece uzanınca belim ağrıyor

Kızlar durum bu. Görenler el kaldırabilir mi ✋✋

Eklentiler

• 20200107_105838.jpg
    20200107_105838.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 94
Teldeki foto da daha çok belli sanki :dua:

Benim 5.gün embriyosu transferden 4 gun sonra falan başladı 7.ve 8.gün kahverengi leke geldı o leke gelene kadar belım kalçam sag bacagım kasıklarım agrıdı dun ve bugun iyiyim adet gunumu de atlayınca rahatladım o gunler hem tutunma hem de adet döngüsüne denk gelince bütün ağrılar birbirine karışıyor. Çok şükür geçti şiddetli ağrılarım şimdi sadece uzanınca belim ağrıyor
Çok sukur canim ins güzel gecer hamileligin ve bende senin gibi güzel haberle mutlu olurum

Back