• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim benim 4. Gun embriyosuydu zaten anlamadim neden 5. Gun yapmadilar 4. Gunde dondurdular anlamadim 4. Gun transfer yapilacakti iptal oldugu gun dondurdular senin kacinci gun embriyosuydu
Canim benim 3.gun embriyosuydu testi yaptin mi

Testin görüntüsünü atsana canim belki siliktir
Canim cope attimda silik degildi aslinda silikte olamaz eger bu paylastigim goruntu dogru ise hcg en erken benim 4. Gun embriyosu oldugundan 7. Gun salinir millete erkenden nasil cikiyor sasiyorum. Canim resmi atamadim atmislardi daha once buraya gun gun embriyo gelisimini gosteriyor

Son düzenleme:
Yok canim benim hicbir belirti yok malesef senin okumustum belirtilerin vardi ama senin transfer 3 ocakta olmamismiydi sen sanki 4. Gunum demissinde senin 3. Gun oluyor transfer gunu sayilmiyor
Evet sayılmiyormus niye sayılmıyor acaba canim benim adet olacak gibi agrilarim oluyor korkuyorum.adet olurum diye bir de sag tarafta ozellikle sağ taraftaki kalcamda da bir agri var uyuşuk gibi

Canim cope attimda silik degildi aslinda silikte olamaz eger bu paylastigim goruntu dogru ise hcg en erken benim 4. Gun embriyosu oldugundan 7. Gun salinir millete erkenden nasil cikiyor sasiyorum. Canim resmi atamadim atmislardi daha once buraya gun gun embriyo gelisimini gosteriyor
Canim ikiz olunca belki erken çıkıyordur bilmiyorum ki ama benim aşılamada da 8.gun mu felan idrarda cikmisti

Canim kacinci gun embriyosuydu testini buraya atabilirmisin gozun aydin bu arada insallah saglikla ilerler bende erzincanliyim test yaptim bugunde cikmadi 4. Gunum bugun soz verdim kendime 7. Gune kadar yapmicam
Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun 🙏🙏 benim 2 tane 3. gün embriyosuydu.. valla foto çekmedim ama silik şekilde gördüm bugün 7. günüm

Selam kızlar
biliyorsunuz 3.gün embriyosu transferi olmustum bugun 18. günüm Dr ikinci beta istememişti kontrole çağırmıştı şükür 1 tane kesemizi gördük 5.4 mm minicik cumartesi tekrar randevum var tekmi iki tanemi netleşmesi için çağırdı ona göre ilaçlarımı düzenleyecek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin🤲🤲🤲
Allah im kucagına almayı nasip etsin ınşallah dua et hepimize benimde kese muayene 13 inde ayın hamilelerin duası kabul olur derler 🤲

8. Gün yaptırmıştım 2 çıkmıştı bugün 15. Gün 0,1 çıktı

Back