• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Amin inşallah. 💕 Rabbim boş çevirmesin seni inşallah
Bende bu sabah idrar testi yaptim cikmaz diye ama agrilarima guvenerek cok cok cok silik bir cizgi cikti canim hatta bekledim yanlis mi goruyorum.diye kuruyunca daha cok belli oldu acaba olabilir mi diyorum telden cekmeye calistim ama ciplak gozle daha iyi gorunuyor eger güzel çekersem yükleyeceğim benimkine de bakar misiniz arkadaslar

Bende bu sabah idrar testi yaptim cikmaz diye ama agrilarima guvenerek cok cok cok silik bir cizgi cikti canim hatta bekledim yanlis mi goruyorum.diye kuruyunca daha cok belli oldu acaba olabilir mi diyorum telden cekmeye calistim ama ciplak gozle daha iyi gorunuyor eger güzel çekersem yükleyeceğim benimkine de bakar misiniz arkadaslar
Canim senin dondurulmus embriyomu yoksa taze transfermi resmi atarmisin net cikmasada kendi testimle kiyaslayayim

Pencerenin kenarında çek doğal ışık düşsün üstüne

testlerim.belki sadece ben gormek istedigim icin de gorebiliyorumdur ama.ins tek değilimdir 🙂

Eklentiler

• 20200107_114954.jpg
    20200107_114954.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 77
  • 20200107_114838.jpg
    20200107_114838.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 75
Sanki ikinci çizginin yeri belli olmuş gibi. Ama bu testi erken test olarak satılanlardan yapsaydın daha saglıklı sonuc cıkabılırdı. Burda da belli bir yeri olmus ama bence var görebildim
Ben resmi biraz koyulastirdim canim daha iyi görünsün diye ya bundan once tonlarca test yaptim sadece hamileliklerim de bu çizgileri goruyordum ondan once hic goremiyordum evet erken gebelik testi degil ins vardır

Back