• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Evet sayılmiyormus niye sayılmıyor acaba canim benim adet olacak gibi agrilarim oluyor korkuyorum.adet olurum diye bir de sag tarafta ozellikle sağ taraftaki kalcamda da bir agri var uyuşuk gibi
Canim o belirtiler tam tersi yerlesme olunca olur belirti varsa sevin tersine bende ise hic belirti yok hayirlisi ne diyeyim

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-03-13-11-30-498_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-01-03-13-11-30-498_com.android.chrome.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 36
Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun 🙏🙏 benim 2 tane 3. gün embriyosuydu.. valla foto çekmedim ama silik şekilde gördüm bugün 7. günüm
Canim daha once hic test yapmismiydin benimde 4. Gun embriyosu bugun 4. Gun yaptim cikmadi

Canim o belirtiler tam tersi yerlesme olunca olur belirti varsa sevin tersine bende ise hic belirti yok hayirlisi ne diyeyim
Canim çok tesekkir ederkm.kbende boyle bir sey arıyordum ama sey dicem burada 5.gun benjmki 3.gun ama dondurulmus
Dondurulmuslari bir.gun önceden mi çözüyorlar bilgin var mi

Kizlar sag tarafta kalcam agriyor mu kramp mi tarif edemediğim tuhaflik var pozitif alıp boyle yasayan var mi

Kizlar sag tarafta kalcam agriyor mu kramp mi tarif edemediğim tuhaflik var pozitif alıp boyle yasayan var mi
Ben bütün belirtileri yaşadım aklına gelebilcek ama negatif sonuç aldım bu yaşadığımız belirtilerin %90nı kullandığımız hormonlardan oluyor kendini çok dinlememeye çalış stres yapma stres çok etkiliyor erken test yapma sakın test günün ne zamansa ogün kanda baktır ben 8. Gün yaptırdım negatif aldım çok üzüldüm ağladım streste olumsuz yönde etkiliyor bugünde negatifi görünce ikinci kez yıkıldım

fatmasecret19 fatmasecret19 valla fatma belirir araya araya kendini hamile etcen kız valla😄😄seni izliyorum burdan bi de hamile cikarsan süper olur ins😇ben de tık yok....ki bi sürü ilaç iciyorum. Gobegimi görmek bile istemezsin mosmor. Benim canım acıyor sadece belirtiyi gec

Ben bütün belirtileri yaşadım aklına gelebilcek ama negatif sonuç aldım bu yaşadığımız belirtilerin %90nı kullandığımız hormonlardan oluyor kendini çok dinlememeye çalış stres yapma stres çok etkiliyor erken test yapma sakın test günün ne zamansa ogün kanda baktır ben 8. Gün yaptırdım negatif aldım çok üzüldüm ağladım streste olumsuz yönde etkiliyor bugünde negatifi görünce ikinci kez yıkıldım
Canim haklisin insan çok isteyonce her şeyi belirti saniyor uzulme diyemiyorum sana da eminim ki bende çok üzülürdüm ins kisa sürede guzel duyguyu tadarsin

fatmasecret19 fatmasecret19 valla fatma belirir araya araya kendini hamile etcen kız valla😄😄seni izliyorum burdan bi de hamile cikarsan süper olur ins😇ben de tık yok....ki bi sürü ilaç iciyorum. Gobegimi görmek bile istemezsin mosmor. Benim canım acıyor sadece belirtiyi gec
Ayy canim sen cok yasa emi beni gulumsettin 😀 aynen oyle nerdeyse gulmek bile belirti mi diyecegim o derece 😀 aynı benim de gobegim mosmor acısını geçtim artik olsun da sağlıklı şekilde 😀

Canim haklisin insan çok isteyonce her şeyi belirti saniyor uzulme diyemiyorum sana da eminim ki bende çok üzülürdüm ins kisa sürede guzel duyguyu tadarsin
İnşallah benim kalçamda ağrıdı belimde ağrıdı göğüslerim şişti karnım şişti kolaymı iki ameliyat geçirdim iki tüp bebek tedavisi geçirdim tonla hormon alıyosun verende Allah alanda sabırla beklemekten başka yolumuz yok hergün meryem suresini oku dua et gerisi Allah’tan umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız

Canim daha once hic test yapmismiydin benimde 4. Gun embriyosu bugun 4. Gun yaptim cikmadi
Yok yapmadım 4. gün çok erken nasıl çıksın ? Kendini de kasma bu kadar şuan olmayacak şeyi istiyorsun resmen. Sabret canım biraz

Canim çok tesekkir ederkm.kbende boyle bir sey arıyordum ama sey dicem burada 5.gun benjmki 3.gun ama dondurulmus
Dondurulmuslari bir.gun önceden mi çözüyorlar bilgin var mi
Canim transferden once cozuyorlar birgun once degil. Bu 5. Gunembriyosuya canim soyle hesaplayacaksin mesela senin transfer 3 ocakta olduya 5 ocakta 5. Gun embriyosu oldu yani ordaki takvime gore senin 5. Gun embriyosu 5 ocak oluyor ve kanda Hcg salinimi en erken o takvimde besinci gun embriyosu icin 6. Gundu sanirim 5 ocaga 6 gun ekleyeceksin yani senin en erken 11 ocakta falan cikar canim 3. Gununkide vardida onu cekmeyi unuttum ben

Yok yapmadım 4. gün çok erken nasıl çıksın ? Kendini de kasma bu kadar şuan olmayacak şeyi istiyorsun resmen. Sabret canım biraz
Evet canim kendime soz verdim zaten persembeden once yapmayacagim yani 7. Gunden once nedense tutmadigini hissediyorum canim o yuzden sanirim olumsuz dusunuyorum birz

Back