- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 43
kesin o da Erzincanlı :) benim gibi :) çok heyecanlıyızSen kacinci gunundesin canim ve kacinci gun embriyosu baya heycan var sendede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin o da Erzincanlı :) benim gibi :) çok heyecanlıyızSen kacinci gunundesin canim ve kacinci gun embriyosu baya heycan var sendede
Benden bahsediyorsan canim.corumluyum benkesin o da Erzincanlı :) benim gibi :) çok heyecanlıyız
Canim senin adina cok sevindim ins bende silikte olsa gorurum o çizgiyikesin o da Erzincanlı :) benim gibi :) çok heyecanlıyız
kesin o da Erzincanlı :) benim gibi :) çok heyecanlıyız
Ins canm ama bende 3.gun embriyosu 2 tane 10.gun test yaptim ilkten cikmadi cok agladim sonra coknsilik cikti oyuzden tavsoyem yapma bekleCanim senin adina cok sevindim ins bende silikte olsa gorurum o çizgiyi
İnşallah bakalım kan testini görmeden sevinemiyorum ne olur ne olmaz. İnşallah canım benim heyecanını, istediğini, hevesini o kadar yansıtıyorsun ki Allah nasip etsin sana inşallah can-ı gönülden diliyorum.Canim senin adina cok sevindim ins bende silikte olsa gorurum o çizgiyi
Evet canim biraz oyleyim cok.heyecanliyim bu ayjn 26snda doğum günüm.var en guzel.hediye benim icin ins
Kipir kipir biri sanki ama cok iyi anliyorum onu hele burda pozitifleri gorunce insanin bian once gecsin gunler diyor
Eskişehir Acıbadem’den memnun kaldınız mı Allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kizlar, ben de Eskisehir acibademde 21 aralik cumartesi gunu 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bu ikinci denemem. Ilki 5 yil once ve negatifti. Simdi 2 ocakta sonuc almayi bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Beklerken neler yapiyorsunuz?
Canim ins 10.gune bekleyebilirim aslinda beklemek isterim.tabiki beynimdeki hadi.yap hadi.yap diyen olmasaIns canm ama bende 3.gun embriyosu 2 tane 10.gun test yaptim ilkten cikmadi cok agladim sonra coknsilik cikti oyuzden tavsoyem yapma bekle
Canim cok tesekkur ederim.isteyen herkese nasip olsun oradan kalbimi anlayıp bunlari cümleye döktün cok tesekkurler seninde guzel haberlerini bekliyorumİnşallah bakalım kan testini görmeden sevinemiyorum ne olur ne olmaz. İnşallah canım benim heyecanını, istediğini, hevesini o kadar yansıtıyorsun ki Allah nasip etsin sana inşallah can-ı gönülden diliyorum.
Merhaba Hulusi beyden memnumusunuz bende doktor arıyorumBen maslak acibademde bülent beyde transfer oldum ama eskişehirde hulusi bey takip etti..senin doktorunu o yüzden sordum canım
Ben ayin 16'sinda gidecegim. Cok heyecanliyim. Insallah her sey yolunda gider.Bu arada bu listeden kimler kese ve kalp atışı gördü kızlar ben daha çarşamba gideceğim
Amin. Cok tesekkur ederim Evet, acibademde su an cok iyi bir doktor var. Ben cok memnunum.Eskişehir Acıbadem’den memnun kaldınız mı Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Canim kacinci gun embriyosuydu testini buraya atabilirmisin gozun aydin bu arada insallah saglikla ilerler bende erzincanliyim test yaptim bugunde cikmadi 4. Gunum bugun soz verdim kendime 7. Gune kadar yapmicamKızlarrrrrrrr :) :) Ben bu bulantılar yüzünden test alıp yaptım çok silik şekilde gördüm hatta burda ofiste kızlara da gösterdim onlarda gördü. İnşallah doğrudur dua edin
Yalnız değilsiniz bu süreçte emin olun hepimiz bu psikolojideyizKızlar bugün bende gittim doktora kese göründü ama kalp atışı 10 gün sonra büyük ihtimalle de tek tutmuş dedi olsun sağlıklı sıhhatli olsun da tek olsun önemli değil benim için ama sürekli beklemek psikolojimi bozdu sürekli ağlıyorum Rabbim bu yolda ki herkese bol sabır versin
Canim kaçıncı gun embriyosu seninCanim kacinci gun embriyosuydu testini buraya atabilirmisin gozun aydin bu arada insallah saglikla ilerler bende erzincanliyim test yaptim bugunde cikmadi 4. Gunum bugun soz verdim kendime 7. Gune kadar yapmicam
Canim benim 4. Gun embriyosuydu zaten anlamadim neden 5. Gun yapmadilar 4. Gunde dondurdular anlamadim 4. Gun transfer yapilacakti iptal oldugu gun dondurdular senin kacinci gun embriyosuyduCanim kaçıncı gun embriyosu senin
Üzülme demek boşuna biliyorum ama inşallah en koşa zamanda Rabbim yüzünü güldürürKızlar sonucum negatif malesef