• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim senin adina cok sevindim ins bende silikte olsa gorurum o çizgiyi
İnşallah bakalım kan testini görmeden sevinemiyorum ne olur ne olmaz. İnşallah canım benim heyecanını, istediğini, hevesini o kadar yansıtıyorsun ki Allah nasip etsin sana inşallah can-ı gönülden diliyorum.

Merhaba kizlar, ben de Eskisehir acibademde 21 aralik cumartesi gunu 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bu ikinci denemem. Ilki 5 yil once ve negatifti. Simdi 2 ocakta sonuc almayi bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Beklerken neler yapiyorsunuz?
Eskişehir Acıbadem’den memnun kaldınız mı Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Ins canm ama bende 3.gun embriyosu 2 tane 10.gun test yaptim ilkten cikmadi cok agladim sonra coknsilik cikti oyuzden tavsoyem yapma bekle
Canim ins 10.gune bekleyebilirim aslinda beklemek isterim.tabiki beynimdeki hadi.yap hadi.yap diyen olmasa 😀

İnşallah bakalım kan testini görmeden sevinemiyorum ne olur ne olmaz. İnşallah canım benim heyecanını, istediğini, hevesini o kadar yansıtıyorsun ki Allah nasip etsin sana inşallah can-ı gönülden diliyorum.
Canim cok tesekkur ederim.isteyen herkese nasip olsun oradan kalbimi anlayıp bunlari cümleye döktün cok tesekkurler seninde guzel haberlerini bekliyorum

Bu arada bu listeden kimler kese ve kalp atışı gördü kızlar ben daha çarşamba gideceğim
Ben ayin 16'sinda gidecegim. Cok heyecanliyim. Insallah her sey yolunda gider.
Eskişehir Acıbadem’den memnun kaldınız mı Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Amin. Cok tesekkur ederim 🙏🏽💕 Evet, acibademde su an cok iyi bir doktor var. Ben cok memnunum.

Kızlar bugün bende gittim doktora kese göründü ama kalp atışı 10 gün sonra büyük ihtimalle de tek tutmuş dedi olsun sağlıklı sıhhatli olsun da tek olsun önemli değil benim için ama sürekli beklemek psikolojimi bozdu sürekli ağlıyorum Rabbim bu yolda ki herkese bol sabır versin

Kızlarrrrrrrr :) :) Ben bu bulantılar yüzünden test alıp yaptım çok silik şekilde gördüm hatta burda ofiste kızlara da gösterdim onlarda gördü. İnşallah doğrudur dua edin :KK43:
Canim kacinci gun embriyosuydu testini buraya atabilirmisin gozun aydin bu arada insallah saglikla ilerler bende erzincanliyim test yaptim bugunde cikmadi 4. Gunum bugun soz verdim kendime 7. Gune kadar yapmicam

Kızlar bugün bende gittim doktora kese göründü ama kalp atışı 10 gün sonra büyük ihtimalle de tek tutmuş dedi olsun sağlıklı sıhhatli olsun da tek olsun önemli değil benim için ama sürekli beklemek psikolojimi bozdu sürekli ağlıyorum Rabbim bu yolda ki herkese bol sabır versin
Yalnız değilsiniz bu süreçte emin olun hepimiz bu psikolojideyiz💟🙏🏻

Canim kacinci gun embriyosuydu testini buraya atabilirmisin gozun aydin bu arada insallah saglikla ilerler bende erzincanliyim test yaptim bugunde cikmadi 4. Gunum bugun soz verdim kendime 7. Gune kadar yapmicam
Canim kaçıncı gun embriyosu senin

Back