- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 34
Canim ins bizlerde alacağız çok fazla umitsizlige kapilmaBen artık bebek kıyafetleri almak istiyorum ya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ins bizlerde alacağız çok fazla umitsizlige kapilmaBen artık bebek kıyafetleri almak istiyorum ya..
Bugun icimden bi ses oyle diyor dun cok umutsuzdum ama bilmiyorum insallah guzel olurCanım ins guzel haberler olacak inaniyorum
Amin canim ins ama korkuyorum aynı adet agrisi gibi agrilarim.var adet mi olacagim diye normal adet tarihim ayin 19 ndaAmin canım inş allahım herkese bu duyguyu yaşatsin bizlerede çok istiyoruz çünkü çok belirti arama kendinde herkesin bünyesi farklı ilaçlar çok büyük etken çünkü iyi akşamlar inş sizinde pozitif haberinizi alırız❤
Ben hamile.degilim baktim bende çizgi var ama daha omce 2 kere daha hamilelik yasamistom ondan mi kaldı yoksa sonradan mi oldu onu bilmiyorumBu arada hamisler hiç gobeginize bakmadiniz mi yaçizgi icin
Amin canım inşallah evet 2 tane embriyo transfer edildiGozunuz aysin canim allah im kucaginda gormeyide nasip etsin inşallah 2 emriyomuydu?
Ayy bide 2 tanemi olduguda hemen belli olmuyor allah im ne kadar heyecanli bekleyis artistan belli olur diye düşünüyordum benimde 2 taneAmin canım inşallah evet 2 tane embriyo transfer edildi
Hiç korkma canım elini karnına koy dua et ben hep öyle yaptım allahım inş bebeğimiz tutunuyordur diyeAmin canim ins ama korkuyorum aynı adet agrisi gibi agrilarim.var adet mi olacagim diye normal adet tarihim ayin 19 nda
Yapma evde zaten ben yaptimda ne oldu once cok agladim sonra bi sevindim sanki en guzeli tahlili gununu beklemek ya aksam versende cikar ama sunun surasinda yatina ne kaldi sabah gozumu hastanede acarim heraldeHatirliyorum canim seni takipteyim insallah bizde listede olalim evde falanda test yapmadim ben meraktan öluyorum gece gidip yaptirsam sayilir mi
Ya yapmadim.ben uzulunce sıkıntıya duserler diye ama hastaneyi ben acarim heraldeYapma evde zaten ben yaptimda ne oldu once cok agladim sonra bi sevindim sanki en guzeli tahlili gununu beklemek ya aksam versende cikar ama sunun surasinda yatina ne kaldi sabah gozumu hastanede acarim heralde
canım benim artış normal aslında ilk değerim yüksekti 471 pazartesi 1638 oldu değere takılma dedi Dr tek kese suan ama Dr şüpheli cumartesi netleşecek inş çok istiyorum ikiz tekiz yeterli sağlıklı olsun allahım tüm isteyenlere de nasip etsin evet çok heyecanlı darısı basına inşAyy bide 2 tanemi olduguda hemen belli olmuyor allah im ne kadar heyecanli bekleyis artistan belli olur diye düşünüyordum benimde 2 tane
Insallah canim dua et hamislerin duasi kabul olurinsallah hayirlisini versin rabbim. Ikiside olursa harika olurcanım benim artış normal aslında ilk değerim yüksekti 471 pazartesi 1638 oldu değere takılma dedi Dr tek kese suan ama Dr şüpheli cumartesi netleşecek inş çok istiyorum ikiz tekiz yeterli sağlıklı olsun allahım tüm isteyenlere de nasip etsin evet çok heyecanlı darısı basına inş
Evet dua ediyorum Allahim ins benledirler birakmazlar beni diyeHiç korkma canım elini karnına koy dua et ben hep öyle yaptım allahım inş bebeğimiz tutunuyordur diye ❤
Canim testin resmini gondersene ins vardir kacinci gündü bugunKızlarrrrrrrr :) :) Ben bu bulantılar yüzünden test alıp yaptım çok silik şekilde gördüm hatta burda ofiste kızlara da gösterdim onlarda gördü. İnşallah doğrudur dua edin
Sen kacinci gunundesin canim ve kacinci gun embriyosu baya heycan var sendedeCanim testin resmini gondersene ins vardir kacinci gündü bugun
7. günümCanim testin resmini gondersene ins vardir kacinci gündü bugun
Evet canim cok.heyecanliyim.daha once 2 kaybim var Allahim ins bu sefer bana sağlıklı sekilde nasıp eder diye benim transfer günü sayiliyorsa 4.gun 2 tane 3.gun embriyosu canimSen kacinci gunundesin canim ve kacinci gun embriyosu baya heycan var sendede