Gozunaydin canim nesrin hanimdi seninde doktorun kacinci gun kese icin cagirdi seniBana kese için haftaya pazartesi gel dedi, ikinci varsa görelim gidişata bakalı
m dedi. Kalp için bi şey demedi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunaydin canim nesrin hanimdi seninde doktorun kacinci gun kese icin cagirdi seniBana kese için haftaya pazartesi gel dedi, ikinci varsa görelim gidişata bakalı
m dedi. Kalp için bi şey demedi daha
Evet ya yarın test gunum zor tutuyorum artik kendimi insallah bizede nasip olur tum isteyenlerle birlikteYa hayırlı olsun kızlar. ..biz de artık görelim hayirlisiyla yaa nolurrrrr rabbbimmmm yaaaaaa
Çok sağol canım darısı başına inşallah Bugün 18. gün gördük keseyi, gün almaya gitmiştim sürpriz oldu. 25. gün yani haftaya pazartesi tekrar çağırdı kese için. Normalde bu hafta çağıracaktı ama bugün görünce haftaya gel dedi.Gozunaydin canim nesrin hanimdi seninde doktorun kacinci gun kese icin cagirdi seni
Saģolun arkadaslar gercekten bu sureci yasayanlar anliyor..Bende imtihanimizin bu oldugunu düşünüyorum. Oyuzden verende alanda o hayirlisini versin ama isteyen herkesin kucağını doldursun. Canim lekelenmene uzulme sakin arkadasimin uc ay adet kanamasi gibi oldu hemde simdi cocugu yasina girdi insallah sana sımsıkı tutunmustur
Gercekten zor bir surec ve yasamayanin anlamasi mumkun degil ilk denememdi ve ben nesi zor ki siye düşünüyordum oncesinde ama o surece girip belirsizlik yasamak bile bambaskaymis. Amin insallah herkese nasip eder rabbim
Hadi hayirli sonuclarin olsun. Daima senin icin ne hayirli olacaksa o olsun insallah.Bnde test yaptırmaya gidiyorum yüreğim ağzımda
Hayirli guzel haberlerle bekliyoruz seni burayaBnde test yaptırmaya gidiyorum yüreğim ağzımda
Hadi bakalim yarin benimde test gunum bizde listeye adimizi ekletelim insEvet ya yarın test gunum zor tutuyorum artik kendimi insallah bizede nasip olur tum isteyenlerle birlikte
Ins canim ins bakalim yarin hersey belli olucakÇok sağol canım darısı başına inşallah Bugün 18. gün gördük keseyi, gün almaya gitmiştim sürpriz oldu. 25. gün yani haftaya pazartesi tekrar çağırdı kese için. Normalde bu hafta çağıracaktı ama bugün görünce haftaya gel dedi.
Yok yok sanildiği kadar relax durum degil.Gercekten zor bir surec ve yasamayanin anlamasi mumkun degil ilk denememdi ve ben nesi zor ki siye düşünüyordum oncesinde ama o surece girip belirsizlik yasamak bile bambaskaymis. Amin insallah herkese nasip eder rabbim
Hatirliyorum canim seni takipteyim insallah bizde listede olalim evde falanda test yapmadim ben meraktan öluyorum gece gidip yaptirsam sayilir miHadi bakalim yarin benimde test gunum bizde listeye adimizi ekletelim ins
Masalllah keseyi gormenize cok sevindim. Insallah kalbide pit pit atar :)Çok sağol canım darısı başına inşallah Bugün 18. gün gördük keseyi, gün almaya gitmiştim sürpriz oldu. 25. gün yani haftaya pazartesi tekrar çağırdı kese için. Normalde bu hafta çağıracaktı ama bugün görünce haftaya gel dedi.
Kesinlikle degil. Oluncada bisey olursa kaygisi sanirim dogana kadar iclerimiz rahat etmeyecek varligini bilmek bile cok guzel olsa gerekYok yok sanildiği kadar relax durum degil.
Fizyolojik biyolojik psikolojik etkileri cok fazla.
O yuzden bolbol dua edicez ferahlamak icin insallah.
Yüregimiz hep agzimizda hastanelerdeyiz
Canim yarın mi test gununEvet ya yarın test gunum zor tutuyorum artik kendimi insallah bizede nasip olur tum isteyenlerle birlikte
Evet canim insallahCanim yarın mi test gunun
Guzel haberlerini bekliyorum canim dua ediyorum sana
Amin canım inş allahım herkese bu duyguyu yaşatsin bizlerede çok istiyoruz çünkü çok belirti arama kendinde herkesin bünyesi farklı ilaçlar çok büyük etken çünkü iyi akşamlar inş sizinde pozitif haberinizi alırızCanın benim de dizimde ağrı oluyor arada uyuşma degil de ya her şeyi belirti sayıyorum Allahim ins duymustur sesimi sağlıklı sıhhatli sekilde nasip olur isteyen herkese ins
Canım ins guzel haberler olacak inaniyorumEvet canim insallah