ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Amin canim ins ama korkuyorum aynı adet agrisi gibi agrilarim.var adet mi olacagim diye normal adet tarihim ayin 19 nda

Hatirliyorum canim seni takipteyim insallah bizde listede olalim evde falanda test yapmadim ben meraktan öluyorum gece gidip yaptirsam sayilir mi
Yapma evde zaten ben yaptimda ne oldu once cok agladim sonra bi sevindim sanki en guzeli tahlili gununu beklemek ya aksam versende cikar ama sunun surasinda yatina ne kaldi sabah gozumu hastanede acarim heralde

Yapma evde zaten ben yaptimda ne oldu once cok agladim sonra bi sevindim sanki en guzeli tahlili gununu beklemek ya aksam versende cikar ama sunun surasinda yatina ne kaldi sabah gozumu hastanede acarim heralde
Ya yapmadim.ben uzulunce sıkıntıya duserler diye ama hastaneyi ben acarim heralde

Ayy bide 2 tanemi olduguda hemen belli olmuyor allah im ne kadar heyecanli bekleyis artistan belli olur diye düşünüyordum benimde 2 tane
canım benim artış normal aslında ilk değerim yüksekti 471 pazartesi 1638 oldu değere takılma dedi Dr tek kese suan ama Dr şüpheli cumartesi netleşecek inş çok istiyorum ikiz tekiz yeterli sağlıklı olsun allahım tüm isteyenlere de nasip etsin evet çok heyecanlı darısı basına inş

Insallah canim dua et hamislerin duasi kabul olurinsallah hayirlisini versin rabbim. Ikiside olursa harika olur

Kızlarrrrrrrr :) :) Ben bu bulantılar yüzünden test alıp yaptım çok silik şekilde gördüm hatta burda ofiste kızlara da gösterdim onlarda gördü. İnşallah doğrudur dua edin
Canim testin resmini gondersene ins vardir kacinci gündü bugun

climara fort bant kullanan var mi acaba ne zamana kadar kullaniliyor

Sen kacinci gunundesin canim ve kacinci gun embriyosu baya heycan var sendede
Evet canim cok.heyecanliyim.daha once 2 kaybim var Allahim ins bu sefer bana sağlıklı sekilde nasıp eder diye benim transfer günü sayiliyorsa 4.gun 2 tane 3.gun embriyosu canim
Ama bazende umudum.kiriliyor adet agrisi gibi agrilarim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…