• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Hemde nasil zor..
Bu yolda ugrasmak kolay iş degil.
Duygusal olarak cok hassaslaşiyorsun..
Hayal kirikliği okadar zorki..
Rabbim herkesin emeklerini versin
Amin canım amin .küçükken anneannem alllah kimseyi bir topak ete muhtaç etmesin derdi.simdi anlıyorum ne demek isteğini.cok zor evet canım. Peygamberler bile imtihan olmuş evlatla...ne güzel bazıları hiç uğraşmadan hamile kalıyor..ımreniyo insan. Ama nasip kader de var mis bunları yaşamak.allah tüm isteyenlere bana nasip etsin insallah🤲🤲🤲🤲

Amin canım amin .küçükken anneannem alllah kimseyi bir topak ete muhtaç etmesin derdi.simdi anlıyorum ne demek isteğini.cok zor evet canım. Peygamberler bile imtihan olmuş evlatla...ne güzel bazıları hiç uğraşmadan hamile kalıyor..ımreniyo insan. Ama nasip kader de var mis bunları yaşamak.allah tüm isteyenlere bana nasip etsin insallah🤲🤲🤲🤲
Nabalim imtihanimiz buymuş.. dermani olsun yeterki her seye bi care bulunur insallah Rabbim yazmissa eger.
Senin kacinci gunun? Bebegj varmi hic

Nabalim imtihanimiz buymuş.. dermani olsun yeterki her seye bi care bulunur insallah Rabbim yazmissa eger.
Senin kacinci gunun? Bebegj varmi hic
Bende imtihanimizin bu oldugunu düşünüyorum. Oyuzden verende alanda o hayirlisini versin ama isteyen herkesin kucağını doldursun. Canim lekelenmene uzulme sakin arkadasimin uc ay adet kanamasi gibi oldu hemde simdi cocugu yasina girdi insallah sana sımsıkı tutunmustur 😍

Kızlar benim.adetim 19 nda adet olacak gibi kasiklarimda ağrılarım var adet olmam degil mi

Selam kızlar
biliyorsunuz 3.gün embriyosu transferi olmustum bugun 18. günüm Dr ikinci beta istememişti kontrole çağırmıştı şükür 1 tane kesemizi gördük 5.4 mm minicik cumartesi tekrar randevum var tekmi iki tanemi netleşmesi için çağırdı ona göre ilaçlarımı düzenleyecek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin🤲🤲🤲

Selam kızlar
biliyorsunuz 3.gün embriyosu transferi olmustum bugun 18. günüm Dr ikinci beta istememişti kontrole çağırmıştı şükür 1 tane kesemizi gördük 5.4 mm minicik cumartesi tekrar randevum var tekmi iki tanemi netleşmesi için çağırdı ona göre ilaçlarımı düzenleyecek Allah'ım isteyen herkese nasip etsin🤲🤲🤲
Hayirli olsun benimde 3.gun embriyosu belirtileriniz var miydi test oncesi

Selam kızlar
Canım hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Selam kızlar
Hayırlı olsun gözün aydın 😊 ben de 5. gün embriyosu bugün 18. günüm ve keseyi gördük, ölçmedi benimki çok küçük diye. Pazartesi yeniden bakıcaz aynı senin gibi. Şükürler olsun. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏

Hayirli olsun benimde 3.gun embriyosu belirtileriniz var miydi test oncesi
canım belirtimi bilmiyorum ama adet olacakmısım gibi ağrılarım oldu ilk günden düne kadar hala ara ara oluyor adet günümüde şükür atlattım belim çok ağrıyor göğüslerimde ağrı var( sabah hafif bulantım oluyor 4 beş gündür) böyle yani ama kişiden kişiye değişir bu kiminde hiç bir belirti olmuyor yada ilaç kaynaklı oluyor darısı inş başına 🤲🤲

Hayırlı olsun gözün aydın 😊 ben de 5. gün embriyosu bugün 18. günüm ve keseyi gördük, ölçmedi benimki çok küçük diye. Pazartesi yeniden bakıcaz aynı senin gibi. Şükürler olsun. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏
Ayyy nasıl sevindim ne mutlu okadar evham yaptın bak şükür gördük ikimizde allahım sağlıkla gelişsinler inş🤰🤰 aynıyız o zaman ikimizde benimde minicik ölçmedi ben sordum kaç mm diye çok sevindim ❤️❤️❤️❤️

canım belirtimi bilmiyorum ama adet olacakmısım gibi ağrılarım oldu ilk günden düne kadar hala ara ara oluyor adet günümüde şükür atlattım belim çok ağrıyor göğüslerimde ağrı var( sabah hafif bulantım oluyor 4 beş gündür) böyle yani ama kişiden kişiye değişir bu kiminde hiç bir belirti olmuyor yada ilaç kaynaklı oluyor darısı inş başına 🤲🤲
Tesekkur ederim amin ins hic bacaginizda ya da dizinizde ağrı oldu mu

Ağladim zaten:(
Ama kesildi bi kere geldi bilmiyorum sonum ne olcak.
bu zamanlarda kahverengi akinti olabiliyor ben hamileligimin 3. ayinda adet kanaması şeklinde kanama yasadim yine de normaldi hersey düşük olmadı

• Beğen
Reactions: H M
Ayyy nasıl sevindim ne mutlu okadar evham yaptın bak şükür gördük ikimizde allahım sağlıkla gelişsinler inş🤰🤰 aynıyız o zaman ikimizde benimde minicik ölçmedi ben sordum kaç mm diye çok sevindim ❤️❤️❤️❤️
İnşallah canım ♥️ tüp bebek forumunun ibretliğiyim resmen 😂 devamı da güzel olsun inşallah kucağımıza da almak nasip olsun 😊

İnşallah canım ♥️ tüp bebek forumunun ibretliğiyim resmen 😂 devamı da güzel olsun inşallah kucağımıza da almak nasip olsun 😊
Amin canım sıra geldi kalp atışına bir dahaki randevun ne zMan canım benim ya cumartesi kalp atısı için sanki ayın 23 ünü dedi

Evet oldu canım uyusma oldu arada hala hala oluyor🤭
Canın benim de dizimde ağrı oluyor arada uyuşma degil de ya her şeyi belirti sayıyorum Allahim ins duymustur sesimi sağlıklı sıhhatli sekilde nasip olur isteyen herkese ins

Selam kızlar
Gozunuz aysin canim allah im kucaginda gormeyide nasip etsin inşallah😍 2 emriyomuydu?

Back