• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Am
O arkadas senmiydin canim yaziyi hatirliyorum ama kimin oldugunu hatirlamiyordum ay hadi ins bak sali kese gormeye gidicem diyorsun cok sevindim rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins
Evet canm bendim insallah rabbim senin yüzünüde güldursün kuzum 🥰

Benim 7. günüm dünden beri midem çok bulanıyor :KK43:
Canim seninde 3.gun du degil.mi embriyo 2 tane mi bana da 2 tane konuldu ins ikimizinde ikiside tutmustir ve o yuzden erken belirti yasıyoruzdur boyle dua ediyorum.baskasini dusunmek istemiyorhm

Kızlar bol su içmek cok onemli lutfen her gun 3 litreden az su içmemeye calisin

Canim seninde 3.gun du degil.mi embriyo 2 tane mi bana da 2 tane konuldu ins ikimizinde ikiside tutmustir ve o yuzden erken belirti yasıyoruzdur boyle dua ediyorum.baskasini dusunmek istemiyorhm
Aynen canım 3. gün embriyosu 2 tane dondurulmuş transfer edildi..... 30 aralıkda transferim oldu.. İnşallah güzel haberi alırız bizde...

Benim fitilden tahriş olmuştu canm akıntı değildi iğne ucu kadar bişeydi ama adet günü olabiliyormuş öyle belim ve karnım çok ağrımıştı
Benmde karnim cok agrimisti. Insallah gecer

Benmde karnim cok agrimisti. Insallah gecer
Geçiyor canım merak etme iyi düsün hep çok stres yapma bak pozitif sonucunda gayet guzel maşallah bende biraz tedirgindim adet günimde ama 2 gün çok daha dikkat ettim kendime nolur nolmaz diye sonra hiç agrim olmadı arada sadece bel agrısı oluyor sırt üstü yatarken

• Beğen
Reactions: H M
Aynen canım 3. gün embriyosu 2 tane dondurulmuş transfer edildi..... 30 aralıkda transferim oldu.. İnşallah güzel haberi alırız bizde...
Aynen ins aliriz canim sende kasıklarda agri var mi ama cok şiddetli olmayan

Back