• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
28 aralık transfer 30 aralık ılık dus aldım cuma gün yine dus aldim yarin birdaha almayi dusunuyorum hergun duş aldığım için baya zorlandım ama yapcak bisey yok

Kızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun

ben 4. gün duşa girdim ama normalde kullandığım sıcaklıktan biraz daha düşük sıcaklıkta duş aldım ilk 2 hafta falan...

28 aralık transfer 30 aralık ılık dus aldım cuma gün yine dus aldim yarin birdaha almayi dusunuyorum hergun duş aldığım için baya zorlandım ama yapcak bisey yok

Ben hic dus almamayi dusunuyordum tahlil gunune kadar arada sacimi yikadim ama 8.gun artik dayanamadim gectigimiz persembe aldim oda hemen sacimi kopukledim su tuttum ciktim dun aksamda ayni sekilde yaptim ciktim cok ilik suda

Valla ben 3. gün yapmayı düşündüm annem bırakmadı.. 6 gün sonra yaptım. Islak mendil kullandım bir iki kere mecburen. Sıcak su iyi değil diyorlar o yüzden anneme uydum :)

Ben duşumu aldım 2.günden sonra her 2 günde duş alıyorum doktorum a danıştım günlük neler yapıyorsan aynen devam et dedı ondan daha iyi bilecek kimse yoktur diye düşünüyorum kızlar zaten bu embriyo ha diyince düşecek bir sey degıl zaten yığınla ilaç kullanıyoruz destekleyici banyoyla falan düşecek birşey değil yani. Bünye meselesi tutunursa Rabbim de ömür yazarsa orda durur. Ama agır kaldırmak falan tabıkı tehlikeli. Onlara normal hamılelık yasayanlarda dikkat ediyor. Ama günlük aktıvıtelerımızın hıc etkıleyecegını düşünmüyorum.

değerin kaç canım herkes 20.günde gözükür diyor ama belli de olmaz benim 18 günüm yarın 14.gün 471 Di değerim Dr tekrar gerek görmedi yarın süpriz olacak hersey
Bi 7. Gün bir de 9 da tahlil vermiştim 120 de kalmıştı sonra tahlile gerek duymadı

Sakin takilma buna kendini yipratma bendedr olmustu doktorum bana normal yerlesme lekeleri demisti ama ben her leke gordugumde agla sizla kendimi yiprat sonunda bebegimi kaybettim sakin sen bu yalnisa dusme sevin bebegin sana iyice tutunuyor ins bu seferde olurda sonucum olumlu olur ve boyle leke gelirse kendimi asla kasmicam ama yine de doktorunu bilgilendir bugun belki ilac takviyesi falan yapar
Canım bu gün de tahlil yaptın mı

Valla bende daha yapmadim.bende onu soracaktim canim ne zaman yaptiniz diye korkudan banyo yapamadim bisey olur diye

Doktorum 2. Gun yapabilirsin dedi bende yaptim nornalde hergun yapiyorum ama sanirim ilaclardan bantodan sonra titreme geliyor oyuzden 2 gunde bir yapiyorum hasta falan olmuyum diye

Back