- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.379
- 598
Elhamdulillah.Masallah gayet guzel sonucun bak icini rahat tut
Tamamina erdirir Rabbim insallah.
Sizde haberlerinizi bildirin. Insallah yilmak yok sonuc ne olursa olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elhamdulillah.Masallah gayet guzel sonucun bak icini rahat tut
28 aralık transfer 30 aralık ılık dus aldım cuma gün yine dus aldim yarin birdaha almayi dusunuyorum hergun duş aldığım için baya zorlandım ama yapcak bisey yokKızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
Kızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
28 aralık transfer 30 aralık ılık dus aldım cuma gün yine dus aldim yarin birdaha almayi dusunuyorum hergun duş aldığım için baya zorlandım ama yapcak bisey yokKızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
Ben hic dus almamayi dusunuyordum tahlil gunune kadar arada sacimi yikadim ama 8.gun artik dayanamadim gectigimiz persembe aldim oda hemen sacimi kopukledim su tuttum ciktim dun aksamda ayni sekilde yaptim ciktim cok ilik sudaKızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
Valla ben 3. gün yapmayı düşündüm annem bırakmadı.. 6 gün sonra yaptım. Islak mendil kullandım bir iki kere mecburen. Sıcak su iyi değil diyorlar o yüzden anneme uydum :)Kızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
Bi 7. Gün bir de 9 da tahlil vermiştim 120 de kalmıştı sonra tahlile gerek duymadıdeğerin kaç canım herkes 20.günde gözükür diyor ama belli de olmaz benim 18 günüm yarın 14.gün 471 Di değerim Dr tekrar gerek görmedi yarın süpriz olacak hersey
Canım bu gün de tahlil yaptın mıSakin takilma buna kendini yipratma bendedr olmustu doktorum bana normal yerlesme lekeleri demisti ama ben her leke gordugumde agla sizla kendimi yiprat sonunda bebegimi kaybettim sakin sen bu yalnisa dusme sevin bebegin sana iyice tutunuyor ins bu seferde olurda sonucum olumlu olur ve boyle leke gelirse kendimi asla kasmicam ama yine de doktorunu bilgilendir bugun belki ilac takviyesi falan yapar
Yok yapmadim yarin tahlil gunum yarini bekliyorum silikte olsa gordum ya bisiler biraz icim rahat sanki ins yarin gzl haberlerimi paylasirim sizinleCanım bu gün de tahlil yaptın mı
Ne kasık ne bel ağrısı ne bulantı ne göğüs hassasiyeti ama testler pozitif gösteriyor midemde ekşime bile yok o derece iyiyim o yüzden belirtilere takılma belki biz de böyle rahat olucaz öyle düşünHiç bişey yok tutmadığını düşünmeyebaşladım artik
Bende oturdum seninle gün saydım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahYok yapmadim yarin tahlil gunum yarini bekliyorum silikte olsa gordum ya bisiler biraz icim rahat sanki ins yarin gzl haberlerimi paylasirim sizinle
ins canim insBende oturdum seninle gün saydım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Erken gebelik testi negatifNe kasık ne bel ağrısı ne bulantı ne göğüs hassasiyeti ama testler pozitif gösteriyor midemde ekşime bile yok o derece iyiyim o yüzden belirtilere takılma belki biz de böyle rahat olucaz öyle düşün
Valla bende daha yapmadim.bende onu soracaktim canim ne zaman yaptiniz diye korkudan banyo yapamadim bisey olur diyeKızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
Canim 3.gun embriyosu degil mi senin daha erken olabilir test icin uzulme sakin testin fotosunu atar misin bir bakayim belki silik vardir heyecandan göremedinErken gebelik testi negatif
Doktorum 2. Gun yapabilirsin dedi bende yaptim nornalde hergun yapiyorum ama sanirim ilaclardan bantodan sonra titreme geliyor oyuzden 2 gunde bir yapiyorum hasta falan olmuyum diyeKızlar siz transferde n sonra ne zaman banyo yapmissitiniz. ? Hoş ben ertesi ateşten dolayı ılık duş almistim ama banyo yapmam gerek artık .bugün 4.gun
insallah bekliyor olacagizYok yapmadim yarin tahlil gunum yarini bekliyorum silikte olsa gordum ya bisiler biraz icim rahat sanki ins yarin gzl haberlerimi paylasirim sizinle