Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar 2.test günüm 216,9 çıktı galiba bu iş tamamrabbim kimsenin kucağını boş koymasın ınsallah
Hayirli olsun guzun aydın canim rabbim tamamina erdirsin insallahKızlar 2.test günüm 216,9 çıktı galiba bu iş tamamrabbim kimsenin kucağını boş koymasın ınsallah
Kızlar benimde ikinci testim 265 çıktı çok şükür
Su donemde pekte belirti aramak dogru degil aslinda olmamasi cok normal olsada ilaclardan olma olasiligi cok yuksek oyuzden kasmadan yarini bekle hayirli guzel sonuclarini bizimlede paylas ins iyi sana ne guzel 8.gun test tarihini vermisler benim bekle bekle bitmiyor 12.gun verdiler sali gunu bakalim az kaldi diyorum artikHerkese merhaba. Benimde bugün transferimin 7. Günü. Hiç belirti yok. Kan testi içinde korkuyorum yaptıramadım test günüm yarın. Pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun. Belirti varmıydı yada his olarak olumlu yada olumsuz hissetmişmiydiniz. Sanki olumsuz olmuş gibi hissediyorum.
İnşallah rabbim isteyen emek veren herkese yaşatsın bu duyguyu
Darisi basimiza ben iyice sabirsizlaniyorum artik ya gunler hicten gecmiyor sanki
Allahim sonuna kadar gotursun.Kızlar 2.test günüm 216,9 çıktı galiba bu iş tamamrabbim kimsenin kucağını boş koymasın ınsallah
Aminnnn bugun 9.gunumİnşallah rabbim isteyen emek veren herkese yaşatsın bu duyguyuKaçıncı günündesin arkadaşım
İnşallah canım. Allah gönlüne göre versinKızlar yarın 2.testimi vercem inşallah değerlerim yükselirdua edin ne olur çok ihtiyacım var Allah razı olsun şimdiden
Canım gözün aydınKızlar 2.test günüm 216,9 çıktı galiba bu iş tamamrabbim kimsenin kucağını boş koymasın ınsallah
Benimde 7. Gunu bendede belirti yok ama olmayabiliyormus herkesteHerkese merhaba. Benimde bugün transferimin 7. Günü. Hiç belirti yok. Kan testi içinde korkuyorum yaptıramadım test günüm yarın. Pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun. Belirti varmıydı yada his olarak olumlu yada olumsuz hissetmişmiydiniz. Sanki olumsuz olmuş gibi hissediyorum.
Sağol canım Allah razı olsunCanım gözün aydınÇok sevindim
Allah im hepimize verecek ınsallah aynı duyguları hepimiz tadacagız Sende kalbini açık tut seninde kucagı boş kalmayacak ınsallah Allah in izniyleAllahim sonuna kadar gotursun.
Bide biz atlatsaydik kan testini..
Kalbten gidecem bisey olcak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?