• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

8 20200104_103822.jpg
8.gün olarak boyle gece 5 te yaptim ama tam gun dolmamosto

Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ama herkesin idrara hemen karismaz
Benm ilk transferimde 8.gunu aksami aşiri varla yok gormustüm.
Bi dene ama moralin bozulacaksa yapma.
Adet olcakmis gibi aģrm var tedirginm oyuzden
Ama surekli degil tabi.
Ama çimdikliyolar gibi giriyo ağri

Hadi canim maden suyunu anlarimda kolayi nasil demediler bana ilk dedikleri gazli icecek baharat aci yasak dediler
yağlı yiyecekler diye yazıyordu ama etkisi ne yönde oluyor acaba yani ishal ya da kabızlık gibi mi

Allah kucağıniza almayi nasip etsin insllah lütfen yaşadığınız belirtileri gün gün yazarmisiniz çık merak ediyorum ve en ufak bi belirtim yok
Belirti demek doğru olur mu bilmem ki 🤷‍♀️ çünkü kullanılan ilaçlarların etkisiyle o kadar aynı ki 🤷‍♀️ kasık ve bel ağrım çok oldu 3. Gunden sonra falan. Bırde çok sık idrara cıktım normalde gece wc ye cıkan birisi olmayarak bazen geceleri 3 kere kalktığım oldu. Kulladıgım vajınal jel de bunu yapmıs olabilir bilemiyorum ama su gibi akıntı geliyordu ozellılkle geceleri.

• Beğen
Reactions: H M
Hayirli olsun canim umarim saglikla ilerler kacinci gun embriyosuydu birde belirtiler kacinci gun basladi benim 2. Gunum hicbelirti uok
Benm bugune kana hicbiseym olmadi dogru dürust benm transferim ilk zamanlari kendimi dinlemeye firsatim hic olmadi ailemleydim yoruldum ettim aşiri yuklenmesemde yüruyüs halindeydim hep dedim sanirim olmicak.
Şuan saglikli gebelikmi bilmiyorum tabi
Ama tranaferden soraki 3 gün aksama kadar hareket halindeydm genelde disarda evde.
Bence takilma belirtilere ilaclarda yapabilir.
Hafif gogus sizisi adet agrisi bide oda surekli degil belki ilactan.

neden bana öyle birşey demediler ben kola da içtim cips de yedim
Market ürünleri yasak uzak durun diyorlar nane maydanoz bitki cayları maden suyu faydalı bir şişe günde ama ben arada yarim içiyorum çok rahatsız olursan

Market ürünleri yasak uzak durun diyorlar nane maydanoz bitki cayları maden suyu faydalı bir şişe günde ama ben arada yarim içiyorum çok rahatsız olursan
maden suyu icmek faydalı diye biliyorum hamileyken özellikle magnezyum hamilelikte önemli maden suyunda da var tabi fazlası zarardır

Biskuvi cikolata yedim ben ne yalan solim
:KK53: cok etkisi varmiki acaba. Ama yemesem iyi tabi. Ama stresten yediriyo nabayam 😜

maden suyu icmek faydalı diye biliyorum hamileyken özellikle magnezyum hamilelikte önemli maden suyunda da var tabi fazlası zarardır
Aynen ama market urunlerinden uzak dur canım
Kabak çekirdeği bir dilim ananas avakado ceviz gibi seyler ye

Biskuvi cikolata yedim ben ne yalan solim
:KK53: cok etkisi varmiki acaba. Ama yemesem iyi tabi. Ama stresten yediriyo nabayam 😜
ben de cok yedim çikolata patates kızartması falan tatlı isteği gelince gözüm görmüyor bişey

• Komik
Reactions: H M
Back