Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mi yapsam acaba. Hiç umudum yok sanki tutmadı gibi hissediyorum belirtin oldumu acabaYaptim ama tabi gidişat ne olur bilmiyorum
Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah8Eki Görüntüle 2572562
8.gün olarak boyle
Hadi canim maden suyunu anlarimda kolayi nasil demediler bana ilk dedikleri gazli icecek baharat aci yasak dedilerneden bana öyle birşey demediler ben kola da içtim cips de yedim
Ama herkesin idrara hemen karismazHayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Henuz cok erken bakalm saglikla ilerler insallahHayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canim umarim saglikla ilerler kacinci gun embriyosuydu birde belirtiler kacinci gun basladi benim 2. Gunum hicbelirti uok8Eki Görüntüle 2572562
8.gün olarak boyle gece 5 te yaptim ama tam gun dolmamosto
ben herşeyden yedim ve yiyorum doğrusuHadi canim maden suyunu anlarimda kolayi nasil demediler bana ilk dedikleri gazli icecek baharat aci yasak dediler
yağlı yiyecekler diye yazıyordu ama etkisi ne yönde oluyor acaba yani ishal ya da kabızlık gibi miHadi canim maden suyunu anlarimda kolayi nasil demediler bana ilk dedikleri gazli icecek baharat aci yasak dediler
Belirti demek doğru olur mu bilmem ki çünkü kullanılan ilaçlarların etkisiyle o kadar aynı ki kasık ve bel ağrım çok oldu 3. Gunden sonra falan. Bırde çok sık idrara cıktım normalde gece wc ye cıkan birisi olmayarak bazen geceleri 3 kere kalktığım oldu. Kulladıgım vajınal jel de bunu yapmıs olabilir bilemiyorum ama su gibi akıntı geliyordu ozellılkle geceleri.Allah kucağıniza almayi nasip etsin insllah lütfen yaşadığınız belirtileri gün gün yazarmisiniz çık merak ediyorum ve en ufak bi belirtim yok
Benm bugune kana hicbiseym olmadi dogru dürust benm transferim ilk zamanlari kendimi dinlemeye firsatim hic olmadi ailemleydim yoruldum ettim aşiri yuklenmesemde yüruyüs halindeydim hep dedim sanirim olmicak.Hayirli olsun canim umarim saglikla ilerler kacinci gun embriyosuydu birde belirtiler kacinci gun basladi benim 2. Gunum hicbelirti uok
Market ürünleri yasak uzak durun diyorlar nane maydanoz bitki cayları maden suyu faydalı bir şişe günde ama ben arada yarim içiyorum çok rahatsız olursanneden bana öyle birşey demediler ben kola da içtim cips de yedim
hayırlı olsun pozitif maşallah diyelim Allah kucağıniza da almayı nasip etsin8Eki Görüntüle 2572562
8.gün olarak boyle gece 5 te yaptim ama tam gun dolmamosto
İstanbul beylikdüzü. Doktorum çorlu da. Tedaviyi çorlu da gördüm opu ve transfer Medicana daHangi medicanada yaptirdiniz?
maden suyu icmek faydalı diye biliyorum hamileyken özellikle magnezyum hamilelikte önemli maden suyunda da var tabi fazlası zarardırMarket ürünleri yasak uzak durun diyorlar nane maydanoz bitki cayları maden suyu faydalı bir şişe günde ama ben arada yarim içiyorum çok rahatsız olursan
Aynen ama market urunlerinden uzak dur canımmaden suyu icmek faydalı diye biliyorum hamileyken özellikle magnezyum hamilelikte önemli maden suyunda da var tabi fazlası zarardır
ben de cok yedim çikolata patates kızartması falan tatlı isteği gelince gözüm görmüyor bişeyBiskuvi cikolata yedim ben ne yalan solim
cok etkisi varmiki acaba. Ama yemesem iyi tabi. Ama stresten yediriyo nabayam
Kana bakinca insallah hayirli olur tesekkur ederm hepimiz guzel haberleri aliriz insallahhayırlı olsun pozitif maşallah diyelim Allah kucağıniza da almayı nasip etsin
ceviz falan evet yiyorum da avakado ananas hic sevemedim onlari benAynen ama market urunlerinden uzak dur canım
Kabak çekirdeği bir dilim ananas avakado ceviz gibi seyler ye