• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Bende aynılarını kullanıyorum. İkiz benimkiler :)) ama kesenin biri diğerine göre çok küçük

maalesef Kimyasal gebelik yaşadım beta 160 a kadar çıkmasına rağmen düştü , kimyasal gebelik sonrası tekrar transfer deneyimi olanlar ne zaman Transfer yaptırdılar, en verimli ne kadar süre sonradan yaptırmalıyım, önerileriniz var mı

maalesef Kimyasal gebelik yaşadım beta 160 a kadar çıkmasına rağmen düştü , kimyasal gebelik sonrası tekrar transfer deneyimi olanlar ne zaman Transfer yaptırdılar, en verimli ne kadar süre sonradan yaptırmalıyım, önerileriniz var mı
Kimyasal gebelik olduğu nasıl anlaşıldı peki canım benim de en büyük korkum bunlar

Kimyasal gebelik olduğu nasıl anlaşıldı peki canım benim de en büyük korkum bunlar
Değerim 95 ile başladı 140 oldu katlanmadı ardından 150 160 oldu bugün de 98 e düştü doktorum dış gebelik şüphesiyle ultrason ile baktı , ilaçları bıraktırdı doktorum

Değerim 95 ile başladı 140 oldu katlanmadı ardından 150 160 oldu bugün de 98 e düştü doktorum dış gebelik şüphesiyle ultrason ile baktı , ilaçları bıraktırdı doktorum
Bana sadece iki kez test yaptırdı kanama falan da olmadı demi her gün daha zor geliyor kalp atışı duyulana kadar uyku haram 😞😞

Canim beta hcg degerlerim hep dusuktu ve tek dusunuyodum benim tek 3 gun embriosu transfer edildi fakat bolundu ikizlerimm bekkiyorumm ogullarima kavusmaya cok az kaldi 29 hafyadayiz ilk 9 gun 34 idi 2 gin sonra 123 idi 3 gun sinra 313 ve 3 gun sontra 856 ve 3 gun arayla 7540 idi ve kesyi gordukk
tek embriyodan ikizler mi oldu maşallah Allah kucağıniza da almayı nasip etsin

Kizlar daha once bu sitede embriyonun gun gun gelisimi kacinci gun kanda salinimi gozuken bir resim oluyordu. Elinde olan varsa atabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-03-13-03-42.png
    Screenshot_2020-01-03-13-03-42.png
    252,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2020-01-03-13-03-49.png
    Screenshot_2020-01-03-13-03-49.png
    243,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ben günde 3 tane esteofem
1tane okşayarak iğne
2 tane prolutex iğne
1 tane dekort hap
1 tane z fol diye folikasit
2 tane sabah akşam crinone jel kullaniyom
; (cidden bi kulagimiz kaldı hap girmeyen.
Oksapar çok can yakici

Kızlar Blast embriyo ile blastokist embriyo aynı mı. , ?yani 5.gün embriyosu mu ikiside?

• Beğen
Reactions: H M
Back