• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar opudan sonraki ikinci adet gecikmesi normal mi acaba 😥
Benim erkene dönmüştü Dr da adet günün değişecek demişti. Kimisinin erken kimisinin geç oluyormuş

Kızlar dün gece çok ateşim çıktı .perşembe oldum transferi.çok kötüyüm. Bogazimda gıcık bir öksürük var.bebek nasıl tutunacak kasiklarim oksururken hareket ediyo

Ilık duş aldım bu sabah ve Parol iciyom. İlaçlar igneler mi dokunuyor. Hemşire dokunmaz dedi ama

Kızlar ben günde 3 tane esteofem
1tane okşayarak iğne
2 tane prolutex iğne
1 tane dekort hap
1 tane z fol diye folikasit
2 tane sabah akşam crinone jel kullaniyom
; (cidden bi kulagimiz kaldı hap girmeyen.
Oksapar çok can yakici
Canim sana ne kadar ilac vermis bebde ignelerin hocbiri yok diger haplar var ofa dekort hapra yok estrofem folbiol ve aspirin tek var

Kızlar dün gece çok ateşim çıktı .perşembe oldum transferi.çok kötüyüm. Bogazimda gıcık bir öksürük var.bebek nasıl tutunacak kasiklarim oksururken hareket ediyo
Canim sikma canini ben burda cok okudum boyle grip olan ve bebegi tutan

Ewt kızlar idrarda negatif görüp kanda pozitif gören oldu mu
Oyle olani cok duydum hatta yalnis hatirlamiyorsam burda yazilmisti ne kanda ne idrarda cikmis test gununde yada bikac gun sonra yaptirdiginda pozitifi gordum yazmisti.biri kacinci gunun bugun birde zaten idrarda garanti cikicak olsa doktorlar idrarda bakmayin yaniltici oluyor demezdi benimde var evde testim ama yapmiyorum onu kanda baktiricam yapmaya pek niyetim yok

Oyle olani cok duydum hatta yalnis hatirlamiyorsam burda yazilmisti ne kanda ne idrarda cikmis test gununde yada bikac gun sonra yaptirdiginda pozitifi gordum yazmisti.biri kacinci gunun bugun birde zaten idrarda garanti cikicak olsa doktorlar idrarda bakmayin yaniltici oluyor demezdi benimde var evde testim ama yapmiyorum onu kanda baktiricam yapmaya pek niyetim yok
10.gün bgn kan yaptırdım 12 cıktı

Back