- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 43
Benim erkene dönmüştü Dr da adet günün değişecek demişti. Kimisinin erken kimisinin geç oluyormuşKızlar opudan sonraki ikinci adet gecikmesi normal mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim erkene dönmüştü Dr da adet günün değişecek demişti. Kimisinin erken kimisinin geç oluyormuşKızlar opudan sonraki ikinci adet gecikmesi normal mi acaba
Hayirli guzel sonuclar al ins cnm valla burda her pozitifi gorunce umudumbiraz daha artiyor kendimi surekli bu foruma bakarken buluyorum guzel sonucu paylasmayi unutma bizimleKızlar yarın 2.testimi vercem inşallah değerlerim yükselir dua edin ne olur çok ihtiyacım var Allah razı olsun şimdiden
Canim sana ne kadar ilac vermis bebde ignelerin hocbiri yok diger haplar var ofa dekort hapra yok estrofem folbiol ve aspirin tek varKızlar ben günde 3 tane esteofem
1tane okşayarak iğne
2 tane prolutex iğne
1 tane dekort hap
1 tane z fol diye folikasit
2 tane sabah akşam crinone jel kullaniyom
; (cidden bi kulagimiz kaldı hap girmeyen.
Oksapar çok can yakici
Canim sikma canini ben burda cok okudum boyle grip olan ve bebegi tutanKızlar dün gece çok ateşim çıktı .perşembe oldum transferi.çok kötüyüm. Bogazimda gıcık bir öksürük var.bebek nasıl tutunacak kasiklarim oksururken hareket ediyo
Canim sikma canini ben burda cok okudum boyle grip olan ve bebegi tutan
Oyle olani cok duydum hatta yalnis hatirlamiyorsam burda yazilmisti ne kanda ne idrarda cikmis test gununde yada bikac gun sonra yaptirdiginda pozitifi gordum yazmisti.biri kacinci gunun bugun birde zaten idrarda garanti cikicak olsa doktorlar idrarda bakmayin yaniltici oluyor demezdi benimde var evde testim ama yapmiyorum onu kanda baktiricam yapmaya pek niyetim yokEwt kızlar idrarda negatif görüp kanda pozitif gören oldu mu
10.gün bgn kan yaptırdım 12 cıktıOyle olani cok duydum hatta yalnis hatirlamiyorsam burda yazilmisti ne kanda ne idrarda cikmis test gununde yada bikac gun sonra yaptirdiginda pozitifi gordum yazmisti.biri kacinci gunun bugun birde zaten idrarda garanti cikicak olsa doktorlar idrarda bakmayin yaniltici oluyor demezdi benimde var evde testim ama yapmiyorum onu kanda baktiricam yapmaya pek niyetim yok
Gec tutunmadir belki bildigim kadariyla hic yok cikmamis kacinci gun embriyosuydu10.gün bgn kan yaptırdım 12 cıktı
Hadi gozun aydin tebriklerrKızlar 2.test günüm 216,9 çıktı galiba bu iş tamam rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ınsallah
5Gec tutunmadir belki bildigim kadariyla hic yok cikmamis kacinci gun embriyosuydu
Ohh hayirli olsun darisi basimizaKızlar 2.test günüm 216,9 çıktı galiba bu iş tamam rabbim kimsenin kucağını boş koymasın ınsallah
Aminnnnn yüreğimden gelerek amiinnn kimsenin karnı kucagı boş kalmasın nasıp etsin Allah im herkese ınsallahOhh hayirli olsun darisi basimiza
Sagolasın Allah razı olsun Rabbım hepimize nasip etsin canlarım bizi bizden başkası anlamaz anlayamazHadi gozun aydin tebriklerr
Ben görmedim ama arkadaşım gördü ikinci tahliline bak bir de doktorunla bi görüş bakalım ne dicekEwt kızlar idrarda negatif görüp kanda pozitif gören oldu mu